SweeT_DreamS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτέλους! Κρύο και βροχή! Βροχή και κρύο!
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ψέμα, πριν κάτι ώρες έβρεξε γερά, σταματούσε και γκάζωνε, μετά πάλι τα ίδια. Τώρα φλωριές.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να πούμε και μεις που κοιτάμε τα συννεφάκια να μας προσπερνάνε και ψιχάλα δε μας ρίχνουν. ps: video unrelated
pappous_soulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Made in Latvia. Ύψιστη προσβολή. Nuke Latvia, nao
slipknot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Το έχει favorite ο ίδιος ο Jon όμως. Σιέβιετς ιρ στούμπ, σμόλε πόχουμ ιζβινιάμ.
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ακομα να πας για υπνο εσυ; μικρο παιδι τς τς τς σχολειο δεν εχεις αυριο;
status Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ακομα να πας για υπνο εσυ; μικρο παιδι τς τς τς σχολειο δεν εχεις αυριο; Παρασκευή σήμερις νεαρά μου:Ρ
slipknot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 I am back! (ξέρω, ξέρω σα κακαλά σας:Ρ) Ξέχασες ένα "bitches" μετά το "back".
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Παρασκευή σήμερις νεαρά μου:Ρ τς τς τς φροντιστηριο δεν εχεις; που παει αυτη η νεα γενια :lol:
status Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέχασες ένα "bitches" μετά το "back". ιφ γιού αρ μαϊ μπιτς δεν άϊ άμ βαλιανάτος ;Ρ τς τς τς φροντιστηριο δεν εχεις; που παει αυτη η νεα γενια :lol: Που πάει ΟΕΟ;; :Ρ όχι του χρόνου ...που έχω πανελλήνιες :}
klainmaingr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 http://el.wikipedia.org/wiki/Χορτερό_Σερρών Η Ελπίς Χορτερού είναι η ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα του Χορτερού και αγωνίζεται στη Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία του νομού Σερρών. Ιδρύθηκε τη σεζόν 1965-66. Κυρίαρχο χρώμα των εμφανίσεών της είναι το πράσινο. Η έδρα της ομάδας βρίσκεται στο Χορτερό Σερρών. Το γήπεδο της Ελπίδος είναι ανοιχτό με θέσεις ορθίων και βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο του Χορτερού, που εξυπηρετεί κυρίως αγροτικούς σκοπούς. Η Ελπίς έχει πάρει τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος. ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΕΞ!! Είστε σε απόσταση αναπνοής!!!!
slipknot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ζητείται insomniac για να νοικιάσουμε μαζί μια γκαρσονιέρα στις Σέρρες. Προτεραιότητα θα έχουν όσοι διαθέτουν μεταφορικό μέσο για να πηγαίνουμε στο γήπεδο. Όταν κατεβαίνει πράσινη φανεεεεεελα τους αντίπαλους τους πιάνει μαύρη τρεεεελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.