Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κανε μια αναζητηση..υπαρχουν ηδη χιλιαδες θρεντ με το ιδιο ερωτημα...

η αν ειναι ας πεταχτει ο θεος thresh να σου δωσει τα σχετικα λινκ:o

Το έχω ψάξει, αλλά δεν είμαι σίγουρος... Άλλωστε, μέρα με τη μέρα, αυτά αλλάζουν. Αναζήτηση με αποτελέσματα άνω των 6 π.χ. μηνών, δε μου κάνουν. Το lenovo r61, λέει τίποτα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το έχω ψάξει, αλλά δεν είμαι σίγουρος... Άλλωστε, μέρα με τη μέρα, αυτά αλλάζουν. Αναζήτηση με αποτελέσματα άνω των 6 π.χ. μηνών, δε μου κάνουν. Το lenovo r61, λέει τίποτα;

πήγενε σε ASUS... multirama και πλαίσιο δεν τα έχουν βέβαια..

Δημοσ.

Στη 3ης Σεπτεμβρίου σταματάς σε ένα περίπτερο να ρωτήσεις κάτι. Δύο ιερόδουλες συνομιλούν με την ιδιοκτήτρια η οποία μοιάζει με τραβεστί.

[...]

Στο δρόμο για το σταθμό του ηλεκτρικού βλέπεις δύο ναρκομανείς που προχωράνε συζητώντας. «Μοιάζεις σε έναν ηθοποιό» λέει ο ένας στον άλλο. Παρακάτω βλέπεις άλλους δύο, ένα ψηλό κι έναν κοντό. Θα στοιχημάτιζες ότι είναι βγαλμένοι από κάποια κωμωδία της δεκαετίας του 50. Ο ψηλός βγάζει κάτι περίεργους ήχους και από πίσω του ο κοντός, τρέχοντας να τον προλάβει φωνάζει «Μου έχεις πρήξει τα ούμπαλα απ' το πρωί ψηλέ».

[...]

Μέσα στο βαγόνι του ηλεκτρικού, πολύς κόσμος, ζέστη, ιδρώτας. Επόμενη στάση Μοναστηράκι, οι πόρτες ανοίγουν, ένας νεαρός πάει να βγει και ένας παππούς να μπει. Κάτι γίνεται, ο νεαρός φωνάζει με μένος «Τι σπρώχνεις ρε κωλόγερε γαμώ το καντήλι σου;». Κοντοστέκεται και ύστερα φεύγει, οι πόρτες κλείνουν και ξεκινάμε.

Μικρές καθημερινές ευλογίες, η Αθήνα που αγαπώ.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί μου ήρθε ένα διαφημιστικό sms από το multirama σχετικά με ένα multirama club ή κάτι τέτοιο, μάλιστα μου ζητούσαν και λεφτά αμα θέλω να σταματήσει το spam. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό;

Δημοσ.

ΚΟ-ΡΥ-ΦΑΙ-Ο... τίποτα άλλο.... ΚΟΡΥΦΑΙΟ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:20 ----------

το έχω δει 3 φορές ρε... ωχ... τι γέλιο ρε... highlight τον τερματορο στο σουτ που πάει κάνα Km πανω απο την εστία και ο coach στο τέλος... λες και βλέπω τα δικά μας τα αποδυτήρια

Δημοσ.

«Παίρνεις τη μπάλα από 'δω Θεοδόση, εκατό φορές. Γύρνα την τη γαμημένη, ρίχτηνα εδώ σε αυτό το μαλάκα και να το γαμήσω εγώ άμα δε πάει στη μπάλα.»

Και νόμιζα ότι εγώ νευριάζω στο football manager.

edit: Το παιδάκι-χούλιγκαν που κάνει χειρονομία είναι πρέζα ανόθευτη. Και το βιντεάκι γενικά.

Δημοσ.
ΚΟ-ΡΥ-ΦΑΙ-Ο... τίποτα άλλο.... ΚΟΡΥΦΑΙΟ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:20 ----------

το έχω δει 3 φορές ρε... ωχ... τι γέλιο ρε... highlight τον τερματορο στο σουτ που πάει κάνα Km πανω απο την εστία και ο coach στο τέλος... λες και βλέπω τα δικά μας τα αποδυτήρια

Και γω στην 3η είμαι

Εγώ χαζεύω τον τερματοφύλακα που άναψε τσιγάρο...

Ντάξει.. Επικά σκηνικά...

Αλεξ περιμένω σχετικό edit απο San Andreas :P

Δημοσ.
Σήμερα το πρωί μου ήρθε ένα διαφημιστικό sms από το multirama σχετικά με ένα multirama club ή κάτι τέτοιο, μάλιστα μου ζητούσαν και λεφτά αμα θέλω να σταματήσει το spam. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό;

Και σε μένα σήμερα το πρωί!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...