parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ο gcc πάντως συμπεριφέρεται με τον τρόπο που είπε ο καθηγητής σου. Ορίστε ο κώδικας με τον οποίον το έλεγξα: >#include <stdio.h> int fun(int*, int); int main() { int m = 1, k = 2, z = 3; printf("%d %d %d\n", fun(&m, k), m, z); return 0; } int fun(int *m, int k) { *m += k; return *m + k; } Τυπώνει: >5 1 3
dark_banishing Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ο καθηγητής είναι λάθος, όπως είπε ο παρσιφαλ είναι undefined. Παρεμπιπτόντως ο gcc που τρέχω τώρα με optimization flags -ο2 μου κάνει right-to-left ενώ με -ο0 left-to-right
mamatecuba Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 τέλειος ο ρομπότης.. ερώτηση : για δικούς μου καμένους λόγους,ψάχνω μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε να αγοράσουμε φανέλα μιάς ομάδας β' εθνικής της ουγγαρίας;;
sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 και δεν έρχεσαι σ' επικοινωνία με την ίδια την ομάδα; (αν έχει site, κάποιο mail) εκτός κι αν περιμένεις να βρεις φανέλα ομάδας β' κατηγορίας της ουγγαρίας σε κανένα μαγαζί
mamatecuba Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 και δεν έρχεσαι σ' επικοινωνία με την ίδια την ομάδα; (αν έχει site, κάποιο mail)εκτός κι αν περιμένεις να βρεις φανέλα ομάδας β' κατηγορίας της ουγγαρίας σε κανένα μαγαζί done that... απλά λέω,μπας και ξέρει και κανάς άλλος τπτ για το θέμα... για να βρω σε μαγαζί δεν το πολυκόβω...
sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΔΓ, ποια ομάδα είναι; (είμαι και περίεργος διάολε...)
mamatecuba Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Lombard Pápa FC.. πιάσ' τ αυγό και κούρευ'το...
giorgos147 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 αμέ...whatever plaisio... Κάτι πιο συγκεκριμένο ρε παιδιά, γιατί δε ξέρω και τι παίζει καλά-καλά με τους φορητούς.
little loulou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, λίγη βοήθεια κανε μια αναζητηση..υπαρχουν ηδη χιλιαδες θρεντ με το ιδιο ερωτημα... η αν ειναι ας πεταχτει ο θεος thresh να σου δωσει τα σχετικα λινκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.