Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

9000cat.jpg

εγώ πάλι το animation ήθελα βελτιώσουν...(βλέπεις το opening που τα σπάει, και μετά βλέπεις animation 20 χρόνων, σε χαλάει)

Dragonball Kai > Dragonball Ζ μόνο και μόνο επειδή δεν έχει fillers...

μεγάλες κουβέντες λες!

Δημοσ.

δε λέει μεγάλες κουβέντες...

Δες το kai...

Ο μι τζι έι κατ γουίθ σκάουτερ.

Εμ σόρρυ, το βλέπεις... (δεν αντελήφθην κατευθείαν)

Δημοσ.
εγώ πάλι το animation ήθελα βελτιώσουν...(βλέπεις το opening που τα σπάει, και μετά βλέπεις animation 20 χρόνων, σε χαλάει)

Κάποια πράματα είναι κλασσικά όμως. Δηλαδή όταν βλέπεις Neon Genesis ή Akira σε νοιάζει το animation;

Δημοσ.
483px-Anime_fag.jpg

να και ο άκυρος!

Κάποια πράματα είναι κλασσικά όμως. Δηλαδή όταν βλέπεις Neon Genesis ή Akira σε νοιάζει το animation;

τι κλασικά μου λες τώρα?

το tv special του dbz το τελευταίο το έχεις δει?

ας αφήσουν το dbz στην ησυχία του άμα θέλουν remake τουλάχιστον να είναι remake, το να κόβω τα filler και να σερβίρω ξαναζεσταμένο φαγητό 20 χρόνον δεν είναι remake!

Δημοσ.
τι κλασικά μου λες τώρα?

το tv special του dbz το τελευταίο το έχεις δει?

ας αφήσουν το dbz στην ησυχία του άμα θέλουν remake τουλάχιστον να είναι remake, το να κόβω τα filler και να σερβίρω ξαναζεσταμένο φαγητό 20 χρόνον δεν είναι remake!

Α λάθος. Εγώ νόμιζα ότι ήσουν κατά του παλιού DBZ.

Δημοσ.
Α λάθος. Εγώ νόμιζα ότι ήσουν κατά του παλιού DBZ.

ποιος εγώ?!

είναι το αγαπημένου μου anime το dbz! το έχω δει 5 φορες, έχω δει όλες τις ταινίες και όλα τα tv special(έχω και το σκάκι!:lol:), πριν λίγο καιρό είχα ως avatar τον son goku!

Δημοσ.

γιατί από εκείνο το post και μετά έγινε anime thread...

Γαμώτ και δε βρίσκω ένα βιντεάκι στο τιουμπ με ένα κοπελάκι για πολλές μπάτσες (kawaii κάτι ήταν)

Tilemaxx δες detroit metal city...

dimitris έγινε γιατί είναι πολύ αγαπητό, και κανείς δε θα θέλει να ξαναδείξει όλη τη φιλλεριά...

για τα λεφτά τα κάνουν όλα... Θα πουληθεί σαν καινούριο βρε...

Δημοσ.

dimitris έγινε γιατί είναι πολύ αγαπητό, και κανείς δε θα θέλει να ξαναδείξει όλη τη φιλλεριά...

για τα λεφτά τα κάνουν όλα... Θα πουληθεί σαν καινούριο βρε...

δεν με καταλαμβενετε νομίζω!

ότι είναι αγαπητό το ξέρω!

ότι όλα γίνονται με τα λεφτά πάλι το ξέρω!

αλλα για πάρουν λεφτά πρέπει να γίνει κάτι που να αρέσει στον κόσμο!

και αυτό δεν πουλάει σαν καινούργιο βρε(για αυτό τα λέω όλα αυτά) θες τι τηλεθέαση κάνει!

Δημοσ.

Ναι αλλά υπάρχουν και νεότεροι που δεν έχουν δει το παλιό, υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν δει το παλιό αλλά δε γουστάρουν fillers, υπάρχουν...

Δημοσ.
Ναι αλλά υπάρχουν και νεότεροι που δεν έχουν δει το παλιό, υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν δει το παλιό αλλά δε γουστάρουν fillers, υπάρχουν...

και πόσοι είναι αυτοί παρακαλώ?

ps: όσοι δεν θέλουν filler πάνε στο manga !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...