ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ν. Τώρα το κοίταξα. Έχω γαμάτο φαρμακοποιό. 5 νεκροι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ν. Τώρα το κοίταξα. Έχω γαμάτο φαρμακοποιό. ακομα ενα μελος του insomnia που θελει να εξοντωσει τον lucifer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Κάποιοι πίνουν από χαρά...Άλλοι από λύπη...Εμείς απ' το ΠΡΩΙ!!!:twisted Μαλλον εσεις δεν θα προλαβετε να τον δειτε εξοντωμενο (το συκωτι εχει και ορια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ναι, ενώ εγώ είμαι υπόδειγμα εγκράτειας στο πιώμα και θα σας θάψω όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Την ανακαλυψα προσφατα, και απο τοτε ξεχασα τι σημαινει νερο. Russky Standart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Κλασσική αξία. Το Σύμπαν να με συγχωρέσει για τη βλασφήμια μου, αλλά κοντράρει στενά και τη Stolichnaya ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως αυτό που παρατηρώ είναι οτι οι άντρες είστε πάααρα πολύ γκρινιάρηδες... όταν ας πουμε ανεβάζετε δέκατα πεθαίνετε και όταν σας πιάνει μια αμυγδαλίτιδα το κάνετε θέμα 5-6 σελίδων ξερωγω Παρόλαυτα το γεγονός αυτό το βρίσκω άκρως χαριτωμένο και ενίοτε και σέξυ Τα περαστικά μου στον Lucifer λοιπόν και μεσιέ σε συμβουλεύω να πάρεις αντιβίωση, γιατι με τα κοκτέιλς δεν το γλιτώνεις το 39,5 - 40 πυρετό, τράστ μι Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα λοιπόν μετα απο μια βαριάς μορφής δηλητηρίαση απο σπέσιαλ μπέργκερ απο "Η Πιτα του Παππού" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 καλα να παθεις . σου εχω πει να μην τρως μαλακιες. περαστικα δεν σου λεω γιατι σου περασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 καλα να παθεις . σου εχω πει να μην τρως μαλακιες. περαστικα δεν σου λεω γιατι σου περασε. μαμά, εσυ ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ...με τα κοκτέιλς... Real men are like their drinks. Stright. Luciferουληηηηηηηη "Η Πιτα του Παππού" ... Καλυτερα φακες και κουνουπιδι (μισω το κουνουπιδι) παρα τις σαβουρες απο το συγκεκριμενο μαγαζι. Το σουβλατζιδικο της γειτονιας το εμπιστευομαι, αυτους οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως αυτό που παρατηρώ είναι οτι οι άντρες είστε πάααρα πολύ γκρινιάρηδες... όταν ας πουμε ανεβάζετε δέκατα πεθαίνετε και όταν σας πιάνει μια αμυγδαλίτιδα το κάνετε θέμα 5-6 σελίδων ξερωγω Παρόλαυτα το γεγονός αυτό το βρίσκω άκρως χαριτωμένο και ενίοτε και σέξυ Τα περαστικά μου στον Lucifer λοιπόν και μεσιέ σε συμβουλεύω να πάρεις αντιβίωση, γιατι με τα κοκτέιλς δεν το γλιτώνεις το 39,5 - 40 πυρετό, τράστ μι Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα λοιπόν μετα απο μια βαριάς μορφής δηλητηρίαση απο σπέσιαλ μπέργκερ απο "Η Πιτα του Παππού" ... Χμ δεν ξέρω πως είναι οι υπόλοιποι άνδρες, εγώ πάντως γενικά τη βρίσκω να γκρινιάζω. Τελευταία βλέπω γίνεται ευρέως αντιληπτό. Άσε που ειδικά με την αμυγδαλίτιδα έχουμε σχέση μίσους, αυτού του είδους ο πόνος μου σπάει πολύ τα νεύρα -άσε που χέζομαι εύκολα επειδή βλέπω όλα τα σκατά του θεού στα νοσοκομεία. Όσο για την αντιβίωση, εδώ δίπλα την έχω αλλά μιας και χθες ήμουν από τις 7 ως τις 4.30 που την έπεσα με 36.7-36.6, ευελπιστώ να μη τη χρειαστώ. Μυστηριωδώς τώρα έχω 36.4, μάλλον απ'τον ύπνο. Όπως και να 'χει, το ψειρίσαμε πολύ, ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά όμως φρου², καθώς και όλους τους υπόλοιπους για τις συμβουλές κτλ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ροδοστολισμένης ζωής μου. =ρ Real men are like their drinks. Stright. Luciferουληηηηηηηη Να τον ακούτε τον μάστορα, έχει γνώσεις! =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ...Όσο για την αντιβίωση, εδώ δίπλα την έχω αλλά μιας και χθες ήμουν από τις 7 ως τις 4.30 που την έπεσα με 36.7-36.6, ευελπιστώ να μη τη χρειαστώ. ντόντ ιβεν θινκ αμπαουτ ιτ ... Λουσιφεράκο νόμιζα οτι την κατείχες την αμυγδαλίτιδα.. η αντιβίωση σου ρίχνει τον πυρετό και την στιγμή που νομίζεις οτι δεν την έχεις ανάγκη πια, τσάααακ σε κερνάει το βράδυ στον ύπνο σου ενα σαραντάρι που δεν ξέρεις απο που σου ήρθε... Αν όντως έχεις αμυγδαλίτιδα καλό θα ήταν να συνεχίσεις την αντιβίωση ακόμα και σε 2-3 μέρες που θα νιώθεις ξανά ο δυνατός και ενεργητικός Λούσιφερ που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε (μπλιάχ ανακατεύτηκα).. *-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Κοίτα, επειδή έτσι κ αλλιώς μάλλον πρόκειται για ιογενή μορφή της νόσου, η αντιβίωση δε θα κάνει τπτ. Όσο για τον πυρετό, τώρα που ανακάλυψα το μαγικό cocktail, ποιος τον χέζει. Μην ανησυχείς πάντως, μια στις τόσες να είναι βακτηριδιακή η αιτία, εδώ κοντά την έχω τη βαριά χημική βιομηχανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 ^ φαντάζομαι !!! Περαστικούλια ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Περαστικα και γρηγορα. Μια απορια, αν επιτρεπεται, σπουδαζεις ιατρικη, φαρμακευτικη ή κατι παρεμφερες? Αν οχι και ταυτοχρονα γνωριζεις τοσες ιατρικες ορολογιες λογω καθαρα εγκυκλοπαιδικων γνωσεων, θα πρεπει να εμπλουτισω την βιβλιοθηκη μου. Και ειμαι αφραγκος αυτον τον καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.