slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Όμως αυτός πλέον δε μπορεί να το κάνει, εγώ μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον. WIN
little loulou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό τώρα το είδα. Δεν έχω μουστάκι. Άεργος δεν είναι μόνο αυτός που δε φοιτά (ή δε φυτοζωεί) σε κάποιο τμήμα ΑΕΙ/ΤΕΙ. πφφφ...ξανακοβω και ξαναμοιραζω.... αεργος=α στερητικο +εργο δηλαδη αυτος που δεν παραγει εργο.καιμαλιστα επειδη το θελει.. αεργος ειναι αυτος που καθεται και δεν κανει τιποτα.... ωραια...εγω αυτο που σε ρωτησα ειναι αν εισαι σε καποιο τμημα αει η τει...εισαι?? η ερωτηση μου ειναι τοοοοοοοοσο απλη...
SweeT_DreamS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Όμως αυτός πλέον δε μπορεί να το κάνει, εγώ μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον. WIN Ντροπή σου! πφφφ...ξανακοβω και ξαναμοιραζω.... αεργος=α στερητικο +εργο δηλαδη αυτος που δεν παραγει εργο.καιμαλιστα επειδη το θελει.. αεργος ειναι αυτος που καθεται και δεν κανει τιποτα.... ωραια...εγω αυτο που σε ρωτησα ειναι αν εισαι σε καποιο τμημα αει η τει...εισαι?? η ερωτηση μου ειναι τοοοοοοοοσο απλη... Δίκιο έχει...(η λουλού)
little loulou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 αυτη τη μανια σας να μην δινεται μια ολοκληρωμενη ,συντομη και περιεκτικη απαντηση δεν μπορω να την καταλαβω.... αφου ξερεις ποια θα ειναι η επομενη ερωτηση μου γιατι δεν δινεις μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:57 ---------- Δίκιο έχει...(η λουλού) μα πως με καταλαβαινεις!!!
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν μπλα μπλα μπλα.
UpToDate_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Φακ,8 κ 5:confused: Καποιος να βοηθησει με τα βιβλιαααα . Καλημερα
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σας. Φακ,8 κ 5:confused:Καποιος να βοηθησει με τα βιβλιαααα . Καλημερα Το γεναίο μέλος του insomnia postάρει πριν πάει σχολείο. Αυτό θα πει αφοσίωση.
soturin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Όμως αυτός πλέον δε μπορεί να το κάνει, εγώ μπορώ να προσπαθήσω τουλάχιστον. WIN ΙF you knew your meme, εσύ δεν είσαι αυτός, απλά έχει εισβάλει στο avatar σου.
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς, πολλές φορές ξυπνάω, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και εύχομαι να ήμουν άλλος.
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ναι, αν δεν υπήρχαν κόμπλεξ και ανάγκες για αλλαγή όλοι τις ίδιες φάτσες θα είχαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.