darklordvader77 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω εχω κολλησει εδω κ ωρα με αυτο: λετε να φταιει το Μαρια?? τι στο διαολο, σε 1 βδομαδα γνωρισα 3 Μαριες, αλλο ονομα δεν υπαρχει στο Ελλάντα?? ή εχω τον μαριω-μαγνητη??
little loulou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει καποιο σαιτ που αναφερει οοοολες τις συναυλιες που γινονται στην αθηνα?
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει καποιο σαιτ που αναφερει οοοολες τις συναυλιες που γινονται στην αθηνα? Έχει αρκετές.
little loulou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ηταν να γινει και μια συναυλια του παυλιδη? και slip...να ρωτησω?:o τωρα που το θυμηθηκα... που εισαι εσυ ?τι σπουδαζεις?
SweeT_DreamS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει καποιο σαιτ που αναφερει οοοολες τις συναυλιες που γινονται στην αθηνα? Εδώ. Κι εδώ. ααα...δες κι εδώ.
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ηταν να γινει και μια συναυλια του παυλιδη? Ακυρώθηκε. που εισαι εσυ ?τι σπουδαζεις? Είμαι άεργος. Εδώ.Κι εδώ. ααα...δες κι εδώ. Α μπράβο κι αυτά επίσης.
SweeT_DreamS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαι άεργος. Προσωπικά ζητήματα-συζήτηση κομμένη.- Σάκης ο υδραυλικός.
little loulou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ναι!!!!!!!!! ευχαριστω πολυ πολυ sweety!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:10 ---------- Είμαι άεργος. fail! ακυρη τελειως η απαντηση
SweeT_DreamS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ναι!!!!!!!!! ευχαριστω πολυ πολυ sweety!!! Παρακαλώωω! Τίποτααα! Αλήθεια, ντου δεν έκανες στους Archive στη Θεσσαλονίκη ε;
gang Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 εμενα που τη σπαει που βλεπω συνεχεια την πατρα να πεταγεται μπροστα μου! γιατί βρε? δεν σου αρέσει? Τοποθεσία: Αθήνα καθημερινές-Πάτρα το Σαβ/κο βασικά αυτό είναι λόγω σπουδών στην Αθήνα.. γιατί τώρα είμαι τους τελευταίους 2,5 μήνες εδώ διακοπές...
little loulou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 οχι...ειχαν εξαντληθει τα εισιτηρια κι ειπα να μην το διακινδυνεψω.... παντως σιγουρα θα ηταν καλυτερα γιατι οι φλωροι οι αθηναιοι μου ηρθαν στην συναυλια για να αραξουν στα καθισματα αντι να σηκωθουν και να αρχισουν να χτυπιουνται ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:27 ---------- Τι fail, αφού είναι αλήθεια. δεν περασες καπου? γιατί βρε? δεν σου αρέσει? οχι...
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Προσωπικά ζητήματα-συζήτηση κομμένη.-Σάκης ο υδραυλικός. Αυτό τώρα το είδα. Δεν έχω μουστάκι. Άεργος δεν είναι μόνο αυτός που δε φοιτά (ή δε φυτοζωεί) σε κάποιο τμήμα ΑΕΙ/ΤΕΙ.
SweeT_DreamS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό τώρα το είδα. Δεν έχω μουστάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.