parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχουν και 9800GT passive. Το premium που πληρώνεις όμως δε δικαιολογείται σε σχέση με το να χτυπήσεις το φτηνότερο δυνατό μοντέλο με fan και να κοτσάρεις επάνω μία Accelero. Αυτό θα κάνω κι εγώ, ήδη πήρα τις προάλλες μία ASUS 9800GT από Πλαίσιο σε αρκετά καλή τιμούλα και χτες παρήγγειλα κι ένα Accelero.
eSATA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Κατι 4670/9600/9800 passive.. Υπάρχουν και 9800GT passive. το ειπαμε
UpToDate_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχουν και 9800GT passive. Το premium που πληρώνεις όμως δε δικαιολογείται σε σχέση με το να χτυπήσεις το φτηνότερο δυνατό μοντέλο με fan και να κοτσάρεις επάνω μία Accelero. +1 αασδγηαφδγ
alexzzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 thanks guys... Το premium που πληρώνεις όμως δε δικαιολογείται σε σχέση με το να χτυπήσεις το φτηνότερο δυνατό μοντέλο με fan και να κοτσάρεις επάνω μία Accelero. Μου έχει γίνει βίωμα η βαρεμάρα του να κάνω κάτι μόνος μου... το αγοράζω έτοιμο και τέλεψα...
eSATA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 φτιαχνεις καποιο full passive PC και θες τετοια καρτα ή απλα θες να γλυτωσεις λιγο θορυβο;
alexzzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έκατσα χτες στο desktop (όπως είπα και μας είπε ο Σότόύρίν τον πόνο του) μετά από καιρό... τον άνοιξα και κάνει παραπάνω θόρυβο από αυτόν που μου αρέσει. Μετά θυμήθηκα ότι σε αυτόν έχω μία 9600 με φρου-φρου (το έλεγξα κιόλας) και λέω μιας και παιχνίδια δεν παίζω να την αλλάξω με μια με παθητική ψήκτρα. Πάνω σε αυτό μου γεννήθηκε η απορία για την κάρτα που βέβαια έρχεται σε αντίθεση με αυτό που μόλις έγραψα καθώς δεν παίζω παιχνίδια αλλά... δεν βαριέσαι...
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έκατσα χτες στο desktop (όπως είπα και μας είπε ο Σότόύρίν τον πόνο του) μετά από καιρό... τον άνοιξα και κάνει παραπάνω θόρυβο από αυτόν που μου αρέσει. Μετά θυμήθηκα ότι σε αυτόν έχω μία 9600 με φρου-φρου (το έλεγξα κιόλας) και λέω μιας και παιχνίδια δεν παίζω να την αλλάξω με μια με παθητική ψήκτρα. Πάνω σε αυτό μου γεννήθηκε η απορία για την κάρτα που βέβαια έρχεται σε αντίθεση με αυτό που μόλις έγραψα καθώς δεν παίζω παιχνίδια αλλά... δεν βαριέσαι... Θα πας να πάρεις ένα λαδωτήρι για ραπτομηχανή κ θα βάλεις σε όλα τα βερντιλατεράκια κ θα είναι silent!
alexzzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Θα πας να πάρεις ένα λαδωτήρι για ραπτομηχανή κ θα βάλεις σε όλα τα βερντιλατεράκια κ θα είναι silent! και ξανά φτάνουμε σε αυτό που έλεγα πριν... προτιμώ να αλλάξω μηχάνημα...
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών σε απόδοση χωρίς ανεμιστηράκι, μόνο με ψήκτρα που μπορεί να πάρει κανείς; Άσχετα από μάρκα και τσιπάκι, αλλά pci-express... Πήγαινε στο e-shop, τελευταία σελίδα σε όλες τις κάρτες, πάρτες ανάποδα, η πρώτη που δε θα χει ανεμιστηράκι. Αλλιώς εφευρίσκεις μπινιά με έξτρα δικιά σου παθητική ψήκτρα σε κάρτα φέρουσα προπέλα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ----------
gtroza Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 φοράς ακουστικά και ακούς ootr.gr ρυθμίζεις την ένταση και είσαι οκ ! .
UpToDate_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Γρηγορα γρηγορα,την μανικα της πυροσβεστικης .
alexzzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 φοράς ακουστικά και ακούς ootr.gr ρυθμίζεις την ένταση και είσαι οκ ! . και αυτό σωστό... (ή δεν ξανά ανοίγεις το desktop )
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει παραγγείλει κανείς από εξωτερικό κ του έχει έρθει με fedex?
little loulou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 sold out?! πειτε μου οτι ειναι ψεμα!!! πουληθηκαν ολα τα εισιτηρια στη θεσσαλινικη???? και που ειναι κοντα το Principal Club Theater? μ@λ@κ@ φυγανε ολα!!φυγανε ολα!!εχω σοκαριστει!!!!!!! ατιμοι θεσσαλονικεις!!!!!πανε οι archive : (
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.