Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν και 9800GT passive. Το premium που πληρώνεις όμως δε δικαιολογείται σε σχέση με το να χτυπήσεις το φτηνότερο δυνατό μοντέλο με fan και να κοτσάρεις επάνω μία Accelero. Αυτό θα κάνω κι εγώ, ήδη πήρα τις προάλλες μία ASUS 9800GT από Πλαίσιο σε αρκετά καλή τιμούλα και χτες παρήγγειλα κι ένα Accelero.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπάρχουν και 9800GT passive. Το premium που πληρώνεις όμως δε δικαιολογείται σε σχέση με το να χτυπήσεις το φτηνότερο δυνατό μοντέλο με fan και να κοτσάρεις επάνω μία Accelero.

+1

αασδγηαφδγ

Δημοσ.

thanks guys...

Το premium που πληρώνεις όμως δε δικαιολογείται σε σχέση με το να χτυπήσεις το φτηνότερο δυνατό μοντέλο με fan και να κοτσάρεις επάνω μία Accelero.

Μου έχει γίνει βίωμα η βαρεμάρα του να κάνω κάτι μόνος μου... το αγοράζω έτοιμο και τέλεψα... :P

Δημοσ.

Έκατσα χτες στο desktop (όπως είπα και μας είπε ο Σότόύρίν τον πόνο του) μετά από καιρό... τον άνοιξα και κάνει παραπάνω θόρυβο από αυτόν που μου αρέσει. Μετά θυμήθηκα ότι σε αυτόν έχω μία 9600 με φρου-φρου (το έλεγξα κιόλας) και λέω μιας και παιχνίδια δεν παίζω να την αλλάξω με μια με παθητική ψήκτρα.

Πάνω σε αυτό μου γεννήθηκε η απορία για την κάρτα που βέβαια έρχεται σε αντίθεση με αυτό που μόλις έγραψα καθώς δεν παίζω παιχνίδια αλλά... δεν βαριέσαι...

Δημοσ.
Έκατσα χτες στο desktop (όπως είπα και μας είπε ο Σότόύρίν τον πόνο του) μετά από καιρό... τον άνοιξα και κάνει παραπάνω θόρυβο από αυτόν που μου αρέσει. Μετά θυμήθηκα ότι σε αυτόν έχω μία 9600 με φρου-φρου (το έλεγξα κιόλας) και λέω μιας και παιχνίδια δεν παίζω να την αλλάξω με μια με παθητική ψήκτρα.

Πάνω σε αυτό μου γεννήθηκε η απορία για την κάρτα που βέβαια έρχεται σε αντίθεση με αυτό που μόλις έγραψα καθώς δεν παίζω παιχνίδια αλλά... δεν βαριέσαι...

Θα πας να πάρεις ένα λαδωτήρι για ραπτομηχανή κ θα βάλεις σε όλα τα βερντιλατεράκια κ θα είναι silent!

Δημοσ.
Θα πας να πάρεις ένα λαδωτήρι για ραπτομηχανή κ θα βάλεις σε όλα τα βερντιλατεράκια κ θα είναι silent!

και ξανά φτάνουμε σε αυτό που έλεγα πριν... προτιμώ να αλλάξω μηχάνημα... :P

Δημοσ.
Ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών σε απόδοση χωρίς ανεμιστηράκι, μόνο με ψήκτρα που μπορεί να πάρει κανείς;

Άσχετα από μάρκα και τσιπάκι, αλλά pci-express...

Πήγαινε στο e-shop, τελευταία σελίδα σε όλες τις κάρτες, πάρτες ανάποδα, η πρώτη που δε θα χει ανεμιστηράκι.

Αλλιώς εφευρίσκεις μπινιά με έξτρα δικιά σου παθητική ψήκτρα σε κάρτα φέρουσα προπέλα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ----------

PER.809114.jpg

Δημοσ.
φοράς ακουστικά και ακούς ootr.gr

ρυθμίζεις την ένταση

και είσαι οκ !

.

και αυτό σωστό... (ή δεν ξανά ανοίγεις το desktop :P )

Δημοσ.

sold out?! πειτε μου οτι ειναι ψεμα!!!

πουληθηκαν ολα τα εισιτηρια στη θεσσαλινικη????:confused:

και που ειναι κοντα το Principal Club Theater?

μ@λ@κ@ φυγανε ολα!!φυγανε ολα!!εχω σοκαριστει!!!!!!!

ατιμοι θεσσαλονικεις!!!!!πανε οι archive : (

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...