soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Βοroro, λέει. Το Λοστρέ κάπως έντονο και υπερβολικό σε κάποια σημεία αλλά επίσης πολύ καλό. Κοίτα, τα Χαστουκόψαρα θα τα προτείνω ως το καλύτερο, αλλά ωραία είναι όλα. Τα άλλα δύο που έχω διαβάσει και θα σου πρότεινα είναι το "Ο τυχερός αριθμός του δόκτορος Μπου Και άλλα καλοκαιρινά παραμύθια" και το "ΜΟΝΟΛΟΓΚ". Το τελευταίο όχι τόσο καλό όσο τα άλλα, αλλά τον Χρηστίδη δεν τον βαριέσαι εύκολα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:42 ---------- Και μου το θυμίσατε και θα πάω αύριο να πάρω το Bororo να το ξαναδιαβάσω μόνο και μόνο για τη σκηνή στο πλοίο.
slipknot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Τζόμπε Κοβάτα - Η Βίβλος για αθεόφοβους Χριστήδης δεν είναι αλλά έχει γέλιο! Δεν το ήξερα, κοίταξα τις πρώτες σελίδες και φαίνεται καλό. Ευχαριστώ. Το Λοστρέ. Δεν το διάβασα. Απλά είναι το επόμενο που θα πάρω. Βοroro, λέει. Το Λοστρέ κάπως έντονο και υπερβολικό σε κάποια σημεία αλλά επίσης πολύ καλό. Κοίτα, τα Χαστουκόψαρα θα τα προτείνω ως το καλύτερο, αλλά ωραία είναι όλα. Τα άλλα δύο που έχω διαβάσει και θα σου πρότεινα είναι το "Ο τυχερός αριθμός του δόκτορος Μπου Και άλλα καλοκαιρινά παραμύθια" και το "ΜΟΝΟΛΟΓΚ". Το τελευταίο όχι τόσο καλό όσο τα άλλα, αλλά τον Χρηστίδη δεν τον βαριέσαι εύκολα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:42 ---------- Και μου το θυμίσατε και θα πάω αύριο να πάρω το Bororo να το ξαναδιαβάσω μόνο και μόνο για τη σκηνή στο πλοίο. Παίζει να πάρω και τα δύο, αν πάω αύριο και τα βρω (ή τα «βρω»). Ευχαριστώ παιδιά.
little loulou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 ενα εχω να πω...οι archive ηταν σκετη καβλα!!! η βλακεια ηταν πως εγινε στο Θέατρο Badminton και ειμασταν καθισμενοι. αλλα το χτυπημα,χτυπημα!!!headbanging man!!!! ξεριζωθηκε το κεφαλι!!! και ποσο γαματα ειπαν το again!!!ολα τα λεφτααααα!!!!! απιστευτοι!!!τους λατρεψα!!!
slipknot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 To θέατρο badminton είναι τελείως αντι-rock χώρος συναυλιών. Μια φορά που είχα πάει αυτό δε μου άρεσε, για τους archive δε ξέρω.
little loulou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 μιλαμε για πορωση!!!ειχε και ηρεμα τραγουδια δε λεω.. αλλα παιξανε κατι τραγουδαρες..τι υπεροχο μπασο... κι αυτη η ηλεκτρικη μαμαει!!! τρεεελα!ποιος ερχεται μαζι μου θεσσαλοικη αυριο,ε?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:20 ---------- Με E πριν τη συναυλία όλα γίνονται. Ε??ααα...εγω δε χρειαστηκα τιποτα!!!σκεφτομαι τη συναυλια και τρελαινομαι!!
little loulou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 [This causes the user to feel depressed for a period of time after taking the drug. fail! Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
slipknot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δε ξέρω αν ισχύει, υπάρχει όμως λύση. Παίρνεις συνέχεια.
little loulou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 μα τοτε δηιουργει brain damage λεει! αληθεια...ψηνεσαι για archive,slip? παιζουν και αυριο θεσσαλονικη και τελος μετα : (
slipknot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Archive... παίζει να μην έχω ακούσει ούτε 2 τραγούδια. Θα κάνεις ολόκληρο οδοιπορικό μέχρι θεσσ/νίκη;
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Λουλούυυυ!!!!...αν μπορούσα, θα ερχόμουν εγώ! (στους Archive, στη Θεσσαλονίκη). ((((( Πφφφ...Δεν πειράζει. Έχουν έρθει άπειρες φορές. Θα ξανα έρθουν. 4 κι ακόμα να κοιμηθώ. Τι μου συμβαίνει;
slipknot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ποτέ μη λες ποτές (ότι θα ξανά έρθουν). Μπορεί κάποιος να πεθάνει και να το διαλύσουν, βλέπε Sentenced.
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είσαι Σαββατογεννημένος, έτσι;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.