slipknot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εεε...ποιό "δωματιάκι" ακριβώς;;;... :PPP πλάκα έχει ο τύπος... Στο δωματιάκι μέσα στο οποίο βρίσκεται το σεντουκάκι λογικά. Eχει καλες ατακες εστω . Γι' αυτό αξίζει.
teo64x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 What is this I don't even http://www.foxnews.com/story/0,2933,549323,00.html
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Άσχετο αλλά πρέπει να το πώ: (έτσι κι αλλιώς στο offtopic είμαστε, μάλλον ontopic είμαι, που με βγάζει πάλι offtopic αρα είμαι καλυμμένος έτσι κι αλλιώς) Θυμάστε ρε σεις στο σχολείο κάτι παιδιά, συνήθως τελευταίο θρανίο, δεν μιλούσαν σχεδόν σε κανέναν, κοκκίνιζαν όταν ο καθηγητής τους απήυθυνε τον λόγο, γουστάραν την ίδια κοπέλα στα 3 χρόνια Γυμνασίου και στα 3 Λύκειου αλλά ποτέ δεν είπαν τίποτα παρά μόνο βαρούσαν μια καλή στο σπίτι για 6 χρόνια τοποθετώντας την κοπέλα εν αγνοία της σε οποιαδήποτε ανώμαλη κατάσταση σκεφτόταν το βρώμικο μυαλό τους, καμιά φορά τραύλιζαν, άλλες φορές τους μιλούσες και σε κοιτούσαν λες και τους μίλησες στην Γραμμική Β, και γενικώς αν δεν είχες κάποιο σοβαρό όφελος δεν ήθελες ούτε την κλανιά σου να μυρίσουν??? Τους θυμάστε? Ε, εγώ πάντα το έλεγα να τους μιλάμε. Πάντα όμως. Τώρα που γίναν όλοι μπάτσοι, φάτε την.
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 tl;dr Cool story bro. Thanks. 2 ερωτήσεις: Τι είναι tl;dr? Πως γράφεις μήνυμα χωρίς ούτε έναν ελληνικό χαρακτήρα?
teo64x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το δοκιμάζω και κάποιες φορές μου περνάει. Δεν ξέρω γιατί, για να πω την αλήθεια.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Thanks. Τι είναι tl;dr? Too long; don't read. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:17 ---------- Το δοκιμάζω και κάποιες φορές μου περνάει. Δεν ξέρω γιατί, για να πω την αλήθεια. Indeed, καμιά φορά περνάει απο το σύστημα.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Άσχετο αλλά πρέπει να το πώ: (έτσι κι αλλιώς στο offtopic είμαστε, μάλλον ontopic είμαι, που με βγάζει πάλι offtopic αρα είμαι καλυμμένος έτσι κι αλλιώς) Θυμάστε ρε σεις στο σχολείο κάτι παιδιά, συνήθως τελευταίο θρανίο, δεν μιλούσαν σχεδόν σε κανέναν, κοκκίνιζαν όταν ο καθηγητής τους απήυθυνε τον λόγο, γουστάραν την ίδια κοπέλα στα 3 χρόνια Γυμνασίου και στα 3 Λύκειου αλλά ποτέ δεν είπαν τίποτα παρά μόνο βαρούσαν μια καλή στο σπίτι για 6 χρόνια τοποθετώντας την κοπέλα εν αγνοία της σε οποιαδήποτε ανώμαλη κατάσταση σκεφτόταν το βρώμικο μυαλό τους, καμιά φορά τραύλιζαν, άλλες φορές τους μιλούσες και σε κοιτούσαν λες και τους μίλησες στην Γραμμική Β, και γενικώς αν δεν είχες κάποιο σοβαρό όφελος δεν ήθελες ούτε την κλανιά σου να μυρίσουν??? Τους θυμάστε? Ε, εγώ πάντα το έλεγα να τους μιλάμε. Πάντα όμως. Τώρα που γίναν όλοι μπάτσοι, φάτε την. Not true. Ένας που ήξερα πήγε ναυτικό.
teo64x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Too long; don't read. Ναι. Αν και το διάβασα. Απλά ήθελα να τρολλάρω λίγο.
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 What is this I don't even http://www.foxnews.com/story/0,2933,549323,00.html ξέχασα να γράψω κάτι εδώ, λαλζ! Άσχετο αλλά πρέπει να το πώ: (έτσι κι αλλιώς στο offtopic είμαστε, μάλλον ontopic είμαι, που με βγάζει πάλι offtopic αρα είμαι καλυμμένος έτσι κι αλλιώς) Θυμάστε ρε σεις στο σχολείο κάτι παιδιά, συνήθως τελευταίο θρανίο, δεν μιλούσαν σχεδόν σε κανέναν, κοκκίνιζαν όταν ο καθηγητής τους απήυθυνε τον λόγο, γουστάραν την ίδια κοπέλα στα 3 χρόνια Γυμνασίου και στα 3 Λύκειου αλλά ποτέ δεν είπαν τίποτα παρά μόνο βαρούσαν μια καλή στο σπίτι για 6 χρόνια τοποθετώντας την κοπέλα εν αγνοία της σε οποιαδήποτε ανώμαλη κατάσταση σκεφτόταν το βρώμικο μυαλό τους, καμιά φορά τραύλιζαν, άλλες φορές τους μιλούσες και σε κοιτούσαν λες και τους μίλησες στην Γραμμική Β, και γενικώς αν δεν είχες κάποιο σοβαρό όφελος δεν ήθελες ούτε την κλανιά σου να μυρίσουν??? Τους θυμάστε? Ε, εγώ πάντα το έλεγα να τους μιλάμε. Πάντα όμως. Τώρα που γίναν όλοι μπάτσοι, φάτε την. To πρώτο Sellers http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2494509&postcount=69
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξέρω αλάνι μου. Το διάβασα όταν το πρωτοπόσταρες. Δύο ώρες αργότερα μπήκα στον Ιανό και ζήτησα τα χαστουκόψαρα. Ακόμα δυο ώρες αργότερα τα τελείωσα.
slipknot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πείτε κάνα καλό βιβλίο του Χριστήδη για να διαβάσω. Έχω διαβάσει Χαστουκόψαρα και Ψυχ, έλεγα να συνεχίσω με Λοστρε ή Bororo. Τι λέτε;
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πείτε κάνα καλό βιβλίο του Χριστήδη για να διαβάσω. Έχω διαβάσει Χαστουκόψαρα και Ψυχ, έλεγα να συνεχίσω με Λοστρε ή Bororo. Τι λέτε; Τζόμπε Κοβάτα - Η Βίβλος για αθεόφοβους Χριστήδης δεν είναι αλλά έχει γέλιο!
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το Λοστρέ. Δεν το διάβασα. Απλά είναι το επόμενο που θα πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.