soturin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Από τις 3 κάθομαι στον καναπέ με το λάπτοπ... ΦΤΑΝΕΙ!!! ΑΡΚΕΤΑ!!! Ώρα να κάτσω και στο desktop Εσύ πας και για κάνα τρέξιμο καριόλη, εγώ που σηκώθηκα από το pc και βγήκα, για να πάω σινεμά, τι θερμίδες να καψα;
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εσύ πας και για κάνα τρέξιμο καριόλη, εγώ που σηκώθηκα από το pc και βγήκα, για να πάω σινεμά, τι θερμίδες να καψα; αν έφαγες ποπ κορν αρκετές... μασιέται δύσκολα το γαμίδι
pappous_soulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 σκατα κρασαρει απιστευτα ο FF εκανα Uninstall-install παλι τα ιδια.. Καμια ιδεα; (3.5.3) Έχει βγει fix γι'αυτό. Κατέβασε απο δω το patch.
Members gsarig Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εσύ πας και για κάνα τρέξιμο καριόλη, εγώ που σηκώθηκα από το pc και βγήκα, για να πάω σινεμά, τι θερμίδες να καψα; σιγά, τερματοφύλακας είναι
elven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 σιγά, τερματοφύλακας είναι Ε καλά,κλαμπ σαντουιτς χωρίς χυμό=κουνάβι χωρίς ερπίστριες
eSATA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει βγει fix γι'αυτό.Κατέβασε απο δω το patch. ειναι ψυχολογικο Τι epic ηταν και αυτο
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 σκατα κρασαρει απιστευτα ο FF εκανα Uninstall-install παλι τα ιδια.. Καμια ιδεα; (3.5.3) Κανε format
Land_Of_Banania Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τελευταία αυτό που έχω παρατηρήσει στον ff είναι ότι αργεί να ξεκινήσει όταν τον ανοίγεις.. Συμβαίνει μόνο σ' εμένα? Γιατί μου φαίνεται είναι από ένα update και μετά
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Περα απο την πλακα εγω με 3.5.2 δεν εχω ιδιετερα προβληματα.
slipknot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τι epic ηταν και αυτο Άλλο ένα πρεζό-topic για bookmark. Πιστεύω ότι τα topics για Δισκάκι NAL και Ζιπέρα Studios τα έχεις διαβάσει ε;
Tilemaxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τελευταία αυτό που έχω παρατηρήσει στον ff είναι ότι αργεί να ξεκινήσει όταν τον ανοίγεις.. Συμβαίνει μόνο σ' εμένα? Γιατί μου φαίνεται είναι από ένα update και μετά Μάλλον θα το έχεις φορτώσει στα add-ons.
eSATA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κανε format φιλος με captainhog ; Εγώ τελευταία αυτό που έχω παρατηρήσει στον ff είναι ότι αργεί να ξεκινήσει όταν τον ανοίγεις.. Συμβαίνει μόνο σ' εμένα? Γιατί μου φαίνεται είναι από ένα update και μετά οχι εμενα ανοιγει αμεσως.. Περα απο την πλακα εγω με 3.5.2 δεν εχω ιδιετερα προβληματα. και με 52 και με 53 τα ιδια προβληματα εχω... Άλλο ένα πρεζό-topic για bookmark. Πιστεύω ότι τα topics για Δισκάκι NAL και Ζιπέρα Studios τα έχεις διαβάσει ε; φυσικα..!!! Μάλλον θα το έχεις φορτώσει στα add-ons. εγω δε του εχω τπτ παντως μονο πολλα book..
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 φιλος με captainhog ; Οχι ρε φιλε μια πλακα εκανα. Ξερω τι μλκια ειναι να τρωει κοληματα ο firefox. Στο ubuntu o 3.5.3 μου εβγαζε ασπρομαυρα τα video στο youtube (ακομα να καταλαβω τι φτεει )
eSATA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι ρε φιλε μια πλακα εκανα.Ξερω τι μλκια ειναι να τρωει κοληματα ο firefox. Στο ubuntu o 3.5.3 μου εβγαζε ασπρομαυρα τα video στο youtube (ακομα να καταλαβω τι φτεει ) O ΠΑΟΚ. νηξφφξ
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 O ΠΑΟΚ. Ναι ακομη και τα video ασπρομαυρα (αν και περιμενα καποιο σχολιο του στυλ "το linux φτεει") ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:36 ---------- Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα ανοιξαν τα σχολεια ρε γαμωτο........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.