insomniaK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ασχοληθώ με τον server toy liopyr. Από το να προσπαθήσω να αποδείξω πως το να έχεις σχέδιο "κρατώντας κάτι μανιάτικο" στον άνθρωπο που μοιράζεσαι τη ζωή σου και όταν τελικά τον ενημερώσεις ότι βρίσκεται υπό επίθεση του κρατάς μούτρα επειδή στην απλούστατη ερώτηση "τι έχεις;" η σιωπηλή απάντηση είναι "έπρεπε ήδη να ξέρεις και απολογείσαι", σίγουρα αυτό δεν είναι διάλογος, είναι τουλάχιστον ηλίθιο και γενικά δεν αξίζει κάποιος να έχει τέτοιου είδους σχέση, προτιμώ τον καμμένο server και ας κρατάω και νούμερα με το χέρι.
SweeT_DreamS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοώ πες μας τον ιδανικό για σένα διάλογο. -" Ξέρεις, Χ;... θέλω να συζητήσουμε κάτι." -"Ναι;...οκ, ας το συζητήσουμε". -"Οκ." -"..." -"..." "Ακούγεται" λιγάκι γελοίο...αλλά, δεν είναι!
eSATA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 1:36..:lol::lol:ποσες φορες με εχω πετυχει να ειμαι σαν την τυπισσα τερμα δεξια!:lol::lol: μα φυσικα.. Δεν περιμένεις να την ξεκινήσει εκείνος. Ούτε κάνεις μούτρα μέχρι να καταλάβει πως "κάτι τρέχει" και να ρωτήσει.Ανοίγεις εσύ τη συζήτηση. Αν καταλάβει...καλώς. Αν όχι... αν οχι...αυτη ειναι η μαλακια !@#$%^& Στους αντρες αρεσει περισσοτερο να εξηγουν πραγματα γενικοτερα παντως.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ουυυφ!..."...πώς το έχω στο μυαλό μου..."...χμμμ... Τώρα θέλεις να σου εξηγήσω τι κάνω εγώ...ή τι θα έπρεπε να κάνουν -κατά τη γνώμη μου- και οι άλλες κοπέλες;... Συζήτηση. Δες παρακάτω πόσο απλά μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του ένας άντρας. Μέρα. Γαμώ την καταδίκη μου. Κόβεται ρεύμα- Κρασάρει server- liopyr κρατάει χρόνους στο τεφτέρι- Έχουμε την αιτία και το αποτέλεσμα. Σε ένα πεπερασμένο πλήθος λέξεων και προτάσεων αποτύπωσε πλήρως αυτό που ήθελε να βγάλει απο μέσα του. Γιατί να τα κάνει περίπλοκα?
deminho11 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά ξέρετε κανα τρόπο να βλέπω Discovery Channel??? H μλκ το Conn-X tv δεν έχει έρθει ακόμη Χίο, και NOVA δεν βάζω μόνο για ένα κανάλι... Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει??? με πληρωμή ή χωρίς??? Έχω φάει μεγάλο σκάλωμα με το κανάλι!!!!!!
eSATA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά ξέρετε κανα τρόπο να βλέπω Discovery Channel??? H μλκ το Conn-X tv δεν έχει έρθει ακόμη Χίο, και NOVA δεν βάζω μόνο για ένα κανάλι... Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει??? με πληρωμή ή χωρίς??? Έχω φάει μεγάλο σκάλωμα με το κανάλι!!!!!! εχω καμια 40αρια dvd του discovery θα σοου φτασουν μεχρι να ερθει το conx;
teo64x Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 -" Ξέρεις, Χ;... θέλω να συζητήσουμε κάτι."-"Ναι;...οκ, ας το συζητήσουμε". -"Οκ." -"..." -"..." "Ακούγεται" λιγάκι γελοίο...αλλά, δεν είναι! Ποιος είναι ποιος; Οι τελίτσες είναι σιωπή, "έντονη" σιωπή που τα λέει όλα ή διάφορα λόγια;
insomniaK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τον μπούστη, έγραψα τι θεωρεί διάλογο και μετά το επιβεβαίωσε. -" Ξέρεις, Χ;... θέλω να συζητήσουμε κάτι."-"Ναι;...οκ, ας το συζητήσουμε". -"Οκ." -"..." -"..." Και το ξαναγράφω για να μην έχετε αυταπάτες: Αυτό δεν είναι αρχή διαλόγου για επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος./
SweeT_DreamS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος είναι ποιος; Οι τελίτσες είναι σιωπή, "έντονη" σιωπή που τα λέει όλα ή διάφορα λόγια; Η κοπέλα αρχίζει τη συζήτηση. Όχι, οι τελίτσες δεν είναι <<έντονη σιωπή>> . ..... Κάποιος παραπάνω (νομίζω ο eSATA) είπε ότι δεν θα καταλήξουμε κάπου αν συνεχιστεί η "συζήτηση". Συμφωνώ.
deminho11 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εχω καμια 40αρια dvd του discovery θα σοου φτασουν μεχρι να ερθει το conx; Μωρε και εγώ έχω κατεβάσει πολύ πράμα, αλλα θέλω να βλέπω τις εκπομπές τύπου Mythbusters...
liopyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν τέρμα οι κουβέντες. Am i the man of the year or whot?
little loulou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δες παρακάτω πόσο απλά μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του ένας άντρας. Έχουμε την αιτία και το αποτέλεσμα. Σε ένα πεπερασμένο πλήθος λέξεων και προτάσεων αποτύπωσε πλήρως αυτό που ήθελε να βγάλει απο μέσα του. Γιατί να τα κάνει περίπλοκα? εχει ενα δικιο.. εσατα ασε τα χαζα σχολια και μπες οοτρ γιατι βαριεμαι και μου μενει ενα δυωρο μεχρι τη συναυλια,,τελος μικρη λουλου κραταει χρονους
SweeT_DreamS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εχει ενα δικιο..εσατα ασε τα χαζα σχολια και μπες οοτρ γιατι βαριεμαι και μου μενει ενα δυωρο μεχρι τη συναυλια,,τελος μικρη λουλου κραταει χρονους Καλά να περάσεις ρε Λουλού!...ζηλεύω!!! ((((
andreapaog328 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 πωωω θα πάς Archive...νόμιζα ότι έκανες πλάκα πριν απο κάτι 100άδες πόστ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.