Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολύ με αρεσει :-)

Το τραγούδι; ... ή το ότι με πονούσε το κεφάλι μου χθες; :P

όποιος το έφτιαξε τον καταλαβαίνω απόλυτα

http://www.youtube.com/watch?v=ixrC2xvXh4g

Μα το θέμα είναι να καταλάβετε μόνοι σας τι μας έχει ενοχλήσει! ...και όχι να σας εξηγήσουμε εμείς.

Πχ: δεν ξενερώνεις όταν αναγκάζεσαι να εξηγήσεις γιατί είναι αστείο το αστείο σου;

Έτσι κι εμείς, ξενερώνουμε όταν αναγκαζόμαστε να σας εξηγήσουμε γιατί είμαστε θυμωμένες.

Τόσο περίπλοκη είναι η γυναικεία ψυχολογία πια;:rolleyes:

.....

Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές του insomnia! :-)

Δημοσ.

Καλη σχολικη χρονια και απο μενα.

Καλα οποιος καταλαβει τις γυναικες ,και δν ειναι γκει , κερδιζει μεταλλιο!

Δημοσ.
Καλη σχολικη χρονια και απο μενα.

Τς τς! υπερβολές :P

...Με πολλές καταλήψεις, κάψιμο βιβλίων και κοπάνες.

...κρύβε λόγια...κρύβε λόγια... :P

Δημοσ.

Ακόμη κι αν υπαινιχθεί κάποιος ότι καταλαβαίνει τις γυναίκες, κερδίζει βραβείο. Πουλι-τζερ. :-D

Δημοσ.
Εσείς στο Λύκειο πότε τα παίρνετε τα βιβλία?

Aναλογα τον διευθυντή/διευθύντρια.Συνηθως αποφασιζει να μεινει μονο μια "ταξη" την 1η ημερα για να παρει βιβλια.πχ η 3η Λυκειου.

Και οι υπολοιποι π****ο και την "επομενη" μερα.;)

ΜΕΓΑΛΗ αληθεια το βιντεο .

:lol::lol::lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ----------

Αυτός είχε καταλάβει για λίγο τις γυναίκες.

Αυτος και αν τις εχει καταλαβει .

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι να καταλάβετε μόνοι σας τι μας έχει ενοχλήσει! ...και όχι να σας εξηγήσουμε εμείς.

Πχ: δεν ξενερώνεις όταν αναγκάζεσαι να εξηγήσεις γιατί είναι αστείο το αστείο σου;

Έτσι κι εμείς, ξενερώνουμε όταν αναγκαζόμαστε να σας εξηγήσουμε γιατί είμαστε θυμωμένες.

Τόσο περίπλοκη είναι η γυναικεία ψυχολογία πια;:rolleyes:

.....

Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές του insomnia! :-)

1. το βίντεο είναι βγαλμένο από τη ζωή... τη δικιά μου, τη δικιά σου, τη δικιά του... του οποιουδήποτε.

2. ξέρουμε για τι θυμώνετε... για οτιδήποτε.

3. ότι ενώ είστε θυμωμένες και το ξέρουμε και προσπαθούμε να σας καλμάρουμε, η στερεότυπη απάντηση είναι "δεν έχω τίποτα" (γ@μιέται ασύστολα αυτή που πρωτοείπε αυτές τις λέξεις με την αυτή τη σειρά) και αφού λέτε ότι δεν έχετε τίποτα, κόβουμε τη συζήτηση και ξαφνικά αποκτάτε... τσδ; Εδώ είναι η αρχή του στρατού (συνώνυμο του τέλους της λογικής), γίνεστε λαλίστατες και χειμαρρώδεις, χωρίς να αντέχετε την απάντηση οποιουδήποτε επιπέδου...

Ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και οι άντρες, χοχοχοχο.

Δημοσ.
1. το βίντεο είναι βγαλμένο από τη ζωή... τη δικιά μου, τη δικιά σου, τη δικιά του... του οποιουδήποτε.

2. ξέρουμε για τι θυμώνετε... για οτιδήποτε.

3. ότι ενώ είστε θυμωμένες και το ξέρουμε και προσπαθούμε να σας καλμάρουμε, η στερεότυπη απάντηση είναι "δεν έχω τίποτα" (γ@μιέται ασύστολα αυτή που πρωτοείπε αυτές τις λέξεις με την αυτή τη σειρά) και αφού λέτε ότι δεν έχετε τίποτα, κόβουμε τη συζήτηση και ξαφνικά αποκτάτε... τσδ; Εδώ είναι η αρχή του στρατού (συνώνυμο του τέλους της λογικής), γίνεστε λαλίστατες και χειμαρρώδεις, χωρίς να αντέχετε την απάντηση οποιουδήποτε επιπέδου...

Ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και οι άντρες, χοχοχοχο.

Το λάθος το κάνετε επειδή ρωτάτε τι έχουμε...

Θα έπρεπε να γνωρίζατε...τι έχουμε.

Και... το "δεν έχω τίποτα" σημαίνει -πολύ απλά- "Φυσικά και έχω κάτι. Να το βρεις μόνος σου...ειδάλλως, θ'αρχίσω τη μουρμούρα."

"...και με το δίκιο μου:mad:"

Δημοσ.

δε σε λέω :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:48 ----------

Ακόμη κι αν υπαινιχθεί κάποιος ότι καταλαβαίνει τις γυναίκες, κερδίζει βραβείο. Πουλι-τζερ. :-D

:-D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
όποιος το έφτιαξε τον καταλαβαίνω απόλυτα

Προσπάθησα να προβλέψω ακριβώς τι θα πει η τύπισσα, πριν το πει. Έκανα λάθος στα σημεία 0:47 0:57 1:03 1:27 1:29 1:37 1:42.

Το λάθος το κάνετε επειδή ρωτάτε τι έχουμε...

Θα έπρεπε να γνωρίζατε...τι έχουμε.

Quantum feelings.

Δημοσ.

Λοιπόν, ακριβώς εδώ είναι το limit down της λογικής.

Παραδειγματάκι:

Σκάει μύτη τυπάς και χωρίς να ρωτήσει τι κάνει η κοπελιά, ξεκινάει:

- Είσαι θυμωμένη επειδή έσφαλα. Μη! Μη μιλάς! Άσε με να τα πω όλα μόνος μου, τι αλήτης που είμαι; τι κωλοπαιδαράς; τι μου βρήκες; γιατί έφαγες μαζί μου τα καλύτερα σου χρόνια, σε παρακαλώ κλάψε να με κάνεις να αισθανθώ χειρότερα και να πέσω στα πόδια σου να με συγχωρέσεις.

Τέλειωσε. Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται ο σωστός ο άνδρας, κατά την SweeT_DreamS.

Εεεε! Έτσι είναι η σωστή επικοινωνία, άντρες-γουρούνια. Μην τολμήσετε και ξαναρωτήσετε καμία, τι έχει! Το ξέρετε ήδη... Απολογηθείτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...