status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν βλέπω κίνηση στο φάν κλάμπ του αφεντικού και αγχώνομαι... Αρχίζω να χάνω την πίστη μου στον κόσμο Σήμερα είναι υπέροχη μέρα.. Όχι πολλή ζέστη.. Αεράκι.. Και βαλίτσα έτοιμη για Πήλιο μετά τη δουλειά.. Αν είχε και λίγο συννεφιά παραπάνω και χτυπούσαν λιγότερο τα τηλέφωνα θα ήταν σχεδόν ονειρικό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:54 ---------- Υπομονή, χτύπα μια ρακί με ice tea μέχρι να έρθει ο κόσμος:Ρ
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν σ αφήνουν να κοιμηθείς με την ησυχία σου, ε? ετς... ετς... Δεν βλέπω κίνηση στο φάν κλάμπ του αφεντικού και αγχώνομαι... δεν το ήξερα... τώρα γράφτηκα και εγώ
klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Υπομονή, χτύπα μια ρακί με ice tea μέχρι να έρθει ο κόσμος:Ρ Χτύπησα μια χθές με coke light Μλκ ξέρεις οτι με έχεις καταστρέψει ε; Έχω μόνιμα απόθεμα απο ντάκο στο σπίτι.. Τσουβάλια θα αρχίσω να παίρνω. ετς... ετς... δεν το ήξερα... τώρα γράφτηκα και εγώ Έτσι ... Spread the stalin's love
UpToDate_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Γαμώ τον αγιασμό σας... 3000 χρόνια πίσω είμαστε πάλι... 1.000.000 γονείς με 2.000.000 αυτοκίνητα και 5.000.000 φωτογραφικές για 300 παιδάκια και έναν μουσάτο με μαύρα, που τα μαύρα φέτος είναι τελείως εκτός μόδας, να ανακατεύει το νερό με κάτι κοτσάνια... και το γραφείο μου να είναι ακριβώς πάνω από όλα αυτά... Ρε συ,ο δικος μας ελουσε μονο τους καθηγητες και εφυγε Σε εμας σταγονα αααααυτο ειναι μαγκια .
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Χτύπησα μια χθές με coke light Μλκ ξέρεις οτι με έχεις καταστρέψει ε; Έχω μόνιμα απόθεμα απο ντάκο στο σπίτι.. Τσουβάλια θα αρχίσω να παίρνω. Μία σου κ μία μου ρε :Ρ Take to have:P (πάρε να έχεις:Ρ)
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 όποιος το έφτιαξε τον καταλαβαίνω απόλυτα
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Προς: Γνωστή εταιρία λογισμικού. Λέγομαι ...... κ εργάζομαι στην ... Σήμερα το πρωί ήταν να πάμε έναν synopsis 250 σε ένα πελάτη μας, χα έπαιξα κ έχασα, τηλεφώνησα , ως συνήθως, 801 11 ... ... όπως λέει κ η σημείωση στο λογισμικό του SFP για να το ενεργοποιήσω και με έκπληξη ακούω ότι η διαδικασία άλλαξε (ορίστε; Από πότε; Κ γιατί δεν ενημερωθήκανε οι συνεργάτες;;;;;. Τέλος πάντων μου έδωσαν ένα τηλέφωνο, πέρασα από 40 κύματα (όπου κύμα = τηλεφωνικό κέντρο τμήματος.) για να εισπράξω στο τέλος ένα « να μου στείλετε e-mail με τα στοιχεία του πελάτη για να σας δώσουμε τον κωδικό ενεργοποίησης» (ΠΟΙΟΥ; ΤΟΥ SFP). Έχω στείλει λοιπόν το επίμαχο mail από της 10:15 κ έχει φτάσει 13:00, ο πελάτης τηλεφωνεί συνέχεια για να δει τι γίνεται, η εργοδοσία μου με πιέζει γιατί ο πελάτης πρέπει να εξυπηρετηθεί κ εγώ περιμένω τον Γκοντό… Κ φτάνω στο ζητούμενο μου…Το SFP για να το ενεργοποιήσουμε χρειαζόταν ένα λεπτό το πολύ και τώρα έχουν περάσει 3 ώρες κοντά κ περιμένω πότε θα δεήσει το Χ τμήμα να μου απαντήσει. Που κ να ήμασταν στον χώρο του πελάτη δηλαδή ξεφτύλα θα γινόμασταν. ------------------------------------------- Τα συμπεράσματα δικά σας.
frenzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Γαμώ τον αγιασμό σας... 3000 χρόνια πίσω είμαστε πάλι... 1.000.000 γονείς με 2.000.000 αυτοκίνητα και 5.000.000 φωτογραφικές για 300 παιδάκια και έναν μουσάτο με μαύρα, που τα μαύρα φέτος είναι τελείως εκτός μόδας, να ανακατεύει το νερό με κάτι κοτσάνια... και το γραφείο μου να είναι ακριβώς πάνω από όλα αυτά... Πες τα ρε άλεξ, ο παπάς από τη μία, ο αντιδήμαρχος από την άλλη, η διευθύντρια να λέει "πήραμε οικονομική βοήθεια να αντιμετωπίσουμε την νέα γρίππη". Δηλαδή θα την δωροδοκήσετε να σας προσπεράσει; Να κάνουν αγιασμό προαιρετικά στις εκκλησίες, να απαγορευτεί το βήμα στους πολιτικούς στα σχολεία και να γίνει πιο orientation day η πρώτη μέρα. Ταλιμπάν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:14 ---------- Α, πόσα παίρνουν οι παπάδες για κάθε holy water περφόρμανς ;
alexzzz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Α, πόσα παίρνουν οι παπάδες για κάθε holy water περφόρμανς ; δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι είναι for one show only και είναι πάντα sold out
andreapaog328 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 τελικά χτές το βράδυ 10 λεπτά το χάρηκα το ιντερνετ...9.10 - τώρα, ιντερνετ γιόκ γιόκ. αμα ξανακοπεί το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο, λυπάμαι μόνο την κοπελιά που θα μου απαντήσει...
jason_rethymno Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εσείς στο Λύκειο πότε τα παίρνετε τα βιβλία?
evabb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 εγω παντως που ειναι στο πανεπ θα τα παρω την αλλη βδομαδα απο δευτερα εως παρασκευη 12,30 με 13,30. τιμες δεν μας εχουν πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.