Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χα! Στο λαπτοπάκι μου με τα αυθεντικά xp, το μοναδικό αυθεντικό software που είχα στην ζωή μου, έσκασε μήνυμα ότι μπορεί να έχω πέσει θύμα πλαστογράφησης λογισμικού! Η ibm μου πέρασε μαϊμού παράθυρα; :lol:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν όμως πήγαινα σπίτι του και του έκανα format,μιας που ούτε αυτό δεν ήξερα, τότε δεν ήμουν μαλάκας.

σπιτι του εμαθες να κανεις φορματ;:P

το διπλωμα εχω την εντυπωση οτι περιοριζει στα 33αλογα:-)

οσα ακριβως εχει αυτο δηλαδη-->>

000955.jpg

:-D

Αυτο που λες λλ ειναι για μοτοποδηλατο οχι μηχανη:P

Δημοσ.

μιλησε για "πρωτο διπλωμα"!

δεν φταιω εγω αν καταλαβα λαθος!

Δημοσ.
μιλησε για "πρωτο διπλωμα"!

δεν φταιω εγω αν καταλαβα λαθος!

Για μικρο μιλησε οχι για πρωτο..:P

και ποιος φταιει;

Δημοσ.
σπιτι του εμαθες να κανεις φορματ;:P

το διπλωμα εχω την εντυπωση οτι περιοριζει στα 33αλογα:-)

οσα ακριβως εχει αυτο δηλαδη-->>

000955.jpg

:-D

300 κυβικά αλλά 22 άλογα το σκουτερ, άρα είμαι νόμιμος :devil: να χαρείτε μη μου το χαλάσατε τώρα που χάρηκα. Δε θέλω να παω να ξαναδώσω :P Αυτά και ευχαριστώ!

Όλο γκρίνια είσαι μικρή μπουμπου! Θα δεις τους Archive και θα τσιλάααρεις :mrgreen:

Δημοσ.

Όλο γκρίνια είσαι μικρή μπουμπου! Θα δεις τους Archive και θα τσιλάααρεις :mrgreen:

μα αφου μου αλλαζεις το ονομα...:o

πηρες και μηχανη>?:-)

Δημοσ.
μα αφου μου αλλαζεις το ονομα...:o

πηρες και μηχανη>?:-)

νιιιι το καμάρι μου :P :D το έχω σπίτι και κάθεται εδώ και δυο εβδομάδες :P άρχισαν και οι βροχές τώρα! πάντα με σωστό timing ο δικός σου :eek:

Δημοσ.
νιιιι το καμάρι μου :P :D το έχω σπίτι και κάθεται εδώ και δυο εβδομάδες :P άρχισαν και οι βροχές τώρα! πάντα με σωστό timing ο δικός σου :eek:

τωρα ειναι η καλυτερη εποχη βρε!!

κρανακι...μπουφανακι δερματινο να μην καταλαβαινεις τιποτα....

κατω ο δρομος να γλιστραει λογω βροχης κι εσυ να παιρνεις τις στροφες και να γινεσαι ενα με την ασφαλτο!!

τρρρρρρρρρρελα!!!!!

καλες βολτες βρει!:-D

Δημοσ.
τωρα ειναι η καλυτερη εποχη βρε!!

κρανακι...μπουφανακι δερματινο να μην καταλαβαινεις τιποτα....

κατω ο δρομος να γλιστραει λογω βροχης κι εσυ να παιρνεις τις στροφες και να γινεσαι ενα με την ασφαλτο!!

τρρρρρρρρρρελα!!!!!

καλες βολτες βρει!:-D

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=dEwwZ8LTKXg[/ame]

Ευχαριστώ μικρή φουφου! :P :-D

Δημοσ.

Λοιπόν τώρα που το θυμήθηκα.Χθες μια γνωστή μου ταξίδευε από Ηράκλειο-Μόναχο με το αεροπλάνο και όταν έφτανε στο Μόναχο στον αεροδιάδρομο μόλις πήγε να πατήσει τις ρόδες του το αεροπλάνο ,γκάζωσε και απογειώθηκε πάλι.

Γιατί;

Γιατί στην άλλη άκρη του αεροδιαδρόμου ετοιμαζόταν να απογειωθεί ένα άλλο αεροπλάνο!

Προφανώς κάποιος μα'άκας στον πύργο ελέγχου ξέχασε να το μεταδώσει στον ασύρματο.

Παρ ολίγον θα γινόταν σύγκρουση. Απίστευτο ε;

Δημοσ.
Λοιπόν τώρα που το θυμήθηκα.Χθες μια γνωστή μου ταξίδευε από Ηράκλειο-Μόναχο με το αεροπλάνο και όταν έφτανε στο Μόναχο στον αεροδιάδρομο μόλις πήγε να πατήσει τις ρόδες του το αεροπλάνο ,γκάζωσε και απογειώθηκε πάλι.

Γιατί;

Γιατί στην άλλη άκρη του αεροδιαδρόμου ετοιμαζόταν να απογειωθεί ένα άλλο αεροπλάνο!

Προφανώς κάποιος μα'άκας στον πύργο ελέγχου ξέχασε να το μεταδώσει στον ασύρματο.

Παρ ολίγον θα γινόταν σύγκρουση. Απίστευτο ε;

απιστευτο...απιστευτο...

μοιρασου μαζι μας κι αλλα τετοια γεγονοτα...

σε ακουω με προσοχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...