ANHLIKOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Α! μην το ξεχάσω. Γ@ΜΩ την forthnet! Δεύτερη μέρα αποσυνδέσεων σήμερα. Απο τις 15:25 εως τώρα μετράμε 7... Εδιτ: Απο τις 15:25 εως τώρα μετράμε 14!!!
liopyr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα. (καθημερινές καταστάσεις)... -Καλησπέρα φίλε. -Καλησπέρα. -Με έχει στείλει ο Φώτης ο χοντρός που έρχεται τα απογεύματα. -Ο ποιός; -Έλα, ξέρεις ο Φώτης. -Αnyway, και; -Μου είπε αν ξέρεις να μου δώσεις έναν κωδικό για τσόντες! -WAT; -Δεν ξέρεις ε; -Χμ. -Εντάξει δεν πειράζει ευχαριστώ. -Παρακαλώ. - -
status Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα. (καθημερινές καταστάσεις)... -Καλησπέρα φίλε. -Καλησπέρα. -Με έχει στείλει ο Φώτης ο χοντρός που έρχεται τα απογεύματα. -Ο ποιός; -Έλα, ξέρεις ο Φώτης. -Αnyway, και; -Μου είπε αν ξέρεις να μου δώσεις έναν κωδικό για τσόντες! -WAT; -Δεν ξέρεις ε; -Χμ. -Εντάξει δεν πειράζει ευχαριστώ. -Παρακαλώ. - - Κι γιατί κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα δεν κατάλαβα:Ρ
lefi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν πριν 2-3 μέρες είχε έναν καιρό που μου θύμισε σχολείο. Δεν μου συμβαίνει κάθε χρόνο αλλά αρκετές φορές. Επι την ευκαιρία καλή χρονιά στους μαθητές.
soturin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω γίνει "κώλος" εγώ και άλλο ένα παιδί από την 5μελή παρέα.Μου φαίνεται αύριο, θα ξεκαθαρίσω ποιος είναι ο μαλάκας, ξέρετε με τι τρόπο. Με έχει κάνει τούρμπο που λένε... Ναι καλά δουλεύετέ με Εγώ ξέρω οτι έκανα τα πάντα για να σταματήσει αυτό, αλλά για ένα άτομο που γίνεται όλο αυτό δε σταματάνε. Ε, τέλος. Θα φάει καμία να στρώσει να δούμε ποιον θα λέει μετά μαλάκα. Θα σηκώνατε εσείς άτομο που το γνωρίζετε από πρώτη δημοτικού, και με το οποίο κάθεστε μαζί στο γυμνάσιο από την πρώτη(γυμνασιού) και με το οποίο ετοιμαζόσασταν να καθίσετε και στην τρίτη, να λέει τέτοια; Εγώ δε το δέχομαι. Όταν όμως πήγαινα σπίτι του και του έκανα format, μιας που ούτε αυτό δεν ήξερα, τότε δεν ήμουν μαλάκας. Σοβαρά πάντως, stick around μερικά χρονάκια, να μάθεις πως το πόσο κάθεσαι στο ίδιο θρανίο και πόσα σιντί μουσικής έχεις κάψει δε σημαίνει τίποτα. Η φιλία δεν είναι μπίζνα
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πονάει το κεφάλι μουυυυ.... [ame] [/ame]
Street-Fighter Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 xaxaxa αυτός ειναι στίχος! :lol:
Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 καιρό είχα να πειράξω tag.. τα θέλει ο λώκος μου να ρωτήσω, ξέρουμε το "μικρό δίπλωμα" μηχανής σε πόσα άλογα σε περιορίζει; γιατί υποτίθεται ότι δε μετράνε με κυβικά πια.
little loulou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Κι γιατί κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα δεν κατάλαβα:Ρ χοχοχο εγραψες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:49 ---------- καιρό είχα να πειράξω tag.. τα θέλει ο λώκος μου να ρωτήσω, ξέρουμε το "μικρό δίπλωμα" μηχανής σε πόσα άλογα σε περιορίζει; γιατί υποτίθεται ότι δε μετράνε με κυβικά πια. για το 50αρακι μιλαμε; ε σε ποσα να αντιστοιχει...αφου μπουσουλανε αυτα.δεν τρεχουν
andreapaog328 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 τελικά το ντισκονέκτ ήρθε κάπως αργοπορημένο σήμερα...5.45 - 9 ιντερνετ γιόκ.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πονάει το κεφάλι μουυυυ.... Πολύ με αρεσει
nick#18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ουραιιιο το soong... τρελοο γελιο εδω... [ame] [/ame]
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 τελικά το ντισκονέκτ ήρθε κάπως αργοπορημένο σήμερα...5.45 - 9 ιντερνετ γιόκ. Επιτέλους σαν να σταθεροποιήθηκε σε μένα. Ύστερα απο 35 ντισκονεκτ, στο διάστημα απο 15:25 εως 19:20!!!! Έκατσα και τα μέτρησα, γιατί θεωρώ τον εαυτοί μου άνθρωπο με χιούμορ. Εσεις άνετα μπορεί να με θεωρήσετε ΜΑΛΑΚ@. Θα εχετε και δίκιο. :lol: Αν και φοβάμαι οτι μου εχει μείνει ενα τικ. Κάθε τρεις και λίγο ρίχνω το βλέμμα μου στο ρουτερ, σαν να περιμένω το κακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.