slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Stupid poor people, stupid poor people. I have more money than you,Stupid poor people, stupid poor people. You can't even afford food. αδδασδσα What, what, you got a problem with this? Maybe I should kick you in the face with my fist. σδλκαλδσα
andreapaog328 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 σήμερα δεν μου κόψαμε το internet, όπως κάθε βράδυ στις 8.30. Είμαι πολύ χαρούμενος.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 σήμερα δεν μου κόψαμε το internet, όπως κάθε βράδυ στις 8.30. Είμαι πολύ χαρούμενος. Σε ξεχασαν Να παρεις τηλ να τους το θυμησεις!
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι ωραιο ομως να ξερεις ποτε θα φας το ντισι κανονιζεις τις δουλειες σου..
andreapaog328 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι ωραιο ομως να ξερεις ποτε θα φας το ντισι κανονιζεις τις δουλειες σου.. ναι είναι καλύτερο και απο όταν έχεις...κάνεις και αντίστροφη μέτρηση...
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ναι είναι καλύτερο και απο όταν έχεις...κάνεις και αντίστροφη μέτρηση... Φαντάζομαι την απογοήτευση σου.. "μας ξεχάσαν σήμερα, βρήκαν άλλο ΚΑΦΑΟ για να παίζουνε!" Ειναι ωραιο ομως να ξερεις ποτε θα φας το ντισι κανονιζεις τις δουλειες σου.. Μπα, μου αρέσει το ρίσκο.. "Θα προλάβω να το κατεβάσω ή θα πέσω;"
andreapaog328 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μπα, μου αρέσει το ρίσκο.. "Θα προλάβω να το κατεβάσω ή θα πέσω;" ή κανά βίντεο να κολλήσει πάνω στο καλύτερο...
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ή κανά βίντεο να κολλήσει πάνω στο καλύτερο... Δεν ολοκληρώθηκε το download οπότε δεν ολοκληρώνω κ εγώ:Ρ
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Κανείς απο θεσ/νική να επιβεβαιώσει.. Ακούγονται εδω και 5λεπτά κρότοι πολύ δυνατοί.. Φαντάστικα οτι θα είναι απο την έκθεση τίποτα πυροτεχνήματα αλλα εκτός του οτι δεν είναι ιδιαίτερα κοντά για να ακούγονται τόσο πολύ στο σπίτι, συνεχίζουν να βαράνε που και πού... Wtf? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:49 ---------- Σταμάτησαν... σκιάχτηκα
UpToDate_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Κανείς απο θεσ/νική να επιβεβαιώσει.. Ακούγονται εδω και 5λεπτά κρότοι πολύ δυνατοί.. Φαντάστικα οτι θα είναι απο την έκθεση τίποτα πυροτεχνήματα αλλα εκτός του οτι δεν είναι ιδιαίτερα κοντά για να ακούγονται τόσο πολύ στο σπίτι, συνεχίζουν να βαράνε που και πού...Wtf?
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Να παίξεις μέχρι αργά για να σε προλάβω στον γυρισμό
UpToDate_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Να παίξεις μέχρι αργά για να σε προλάβω στον γυρισμό Tα ιδια του'πα και'γω
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Γαμώ το setfsb μου μέσαΑΑΑαα Αν έχετε καμιά καλή ιδέα -> http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=332382
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.