Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
Για προτείνεται έναν καλό, και αξιόπιστο download manager. Ο Flashget έφαγε πόρτα.

Εδώ και κάτι μέρες έχω αφήσει τον Flashget για τον JDownloader. Οι εντυπώσεις μου είναι γενικά καλές και νομίζω πως θα τον κρατήσω.

Τα βασικά συν που έχω παρατηρήσει:

- κατεβάζει και encrypted αρχεία .ccf

- κάνει αυτόματο extract τα rar με το που τα κατεβάσει

- οργανώνει τα downloads από rapidshare και παρόμοια sites, αναγνωρίζοντας captcha, βάζοντας τα downloads σε ουρά, κάνοντας restart το router (για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη, γιατί είμαι premium)

- είναι cross platform

Το μοναδικό μείον, πως είναι πιο αργός από τον flashget στο φόρτωμα

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το μοναδικό μείον, πως είναι πιο αργός από τον flashget στο φόρτωμα

Σε αποζημιώνει όμως με το να σε αφήνει να περιηγείσαι στον ιστό όταν κατεβάζεις τ' άντερά σου.Άντε να το κάνεις αυτό με FlashGet...:P

Δημοσ.
Κι επειδή είμαι ένα βήμα πριν αρχίσω τα κλωτσομπουνίδια στο case, υπάρχει τρόπος να σώσω download μου που για απροσδιόριστο λόγο δεν λέει να συνεχίσει ο Flashget, και το'χει παρατημένο στο 99%?

don't bother, ξέρω την απάντηση.. :-(

Αν έχει recovery σώζεται.

Δημοσ.
Σε αποζημιώνει όμως με το να σε αφήνει να περιηγείσαι στον ιστό όταν κατεβάζεις τ' άντερά σου.Άντε να το κάνεις αυτό με FlashGet...:P

Και στον flashget βάζεις limit άμα θες για να σου μένει και bandwidth.

Δημοσ.

Δεν κατάφερα να το ρυθμίσω με τον FlashGet ποτέ,ιδίως όταν έχω και τη κυρούλα (με το laptop) στο δίκτυο.Οπότε jDownloader αέρα-πατέρα και βρίζω μπροστά της (και καλά) την Hol που lagάρει...

Δημοσ.

Καλημέρες :-(

Άργησα στη δουλειά, με έχει πιάσει αλλεργία στο μάτι πάλι και δεν μπορώ να δω πέρα από τα βλέφαρά μου, πονάω ολόκληρος, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο α ναι είμαι σε ένα άδειο μαγαζί :S

Δημοσ.

Kουράγιο θα μπορουσε να πιάσει αλλεργία στο μαγαζι και να πρέπει να βρεις άλλη δουλειά και να είναι άδειο το μάτι σου όποτε να μην μπορείς να δεις ούτε τα βλέφαρα σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...