Members gsarig Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Για προτείνεται έναν καλό, και αξιόπιστο download manager. Ο Flashget έφαγε πόρτα. Εδώ και κάτι μέρες έχω αφήσει τον Flashget για τον JDownloader. Οι εντυπώσεις μου είναι γενικά καλές και νομίζω πως θα τον κρατήσω. Τα βασικά συν που έχω παρατηρήσει: - κατεβάζει και encrypted αρχεία .ccf - κάνει αυτόματο extract τα rar με το που τα κατεβάσει - οργανώνει τα downloads από rapidshare και παρόμοια sites, αναγνωρίζοντας captcha, βάζοντας τα downloads σε ουρά, κάνοντας restart το router (για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη, γιατί είμαι premium) - είναι cross platform Το μοναδικό μείον, πως είναι πιο αργός από τον flashget στο φόρτωμα
o_magazatoras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Το μοναδικό μείον, πως είναι πιο αργός από τον flashget στο φόρτωμα Σε αποζημιώνει όμως με το να σε αφήνει να περιηγείσαι στον ιστό όταν κατεβάζεις τ' άντερά σου.Άντε να το κάνεις αυτό με FlashGet...
frenzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Κι επειδή είμαι ένα βήμα πριν αρχίσω τα κλωτσομπουνίδια στο case, υπάρχει τρόπος να σώσω download μου που για απροσδιόριστο λόγο δεν λέει να συνεχίσει ο Flashget, και το'χει παρατημένο στο 99%? don't bother, ξέρω την απάντηση.. Αν έχει recovery σώζεται.
eSATA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2894525&postcount=1223
frenzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σε αποζημιώνει όμως με το να σε αφήνει να περιηγείσαι στον ιστό όταν κατεβάζεις τ' άντερά σου.Άντε να το κάνεις αυτό με FlashGet... Και στον flashget βάζεις limit άμα θες για να σου μένει και bandwidth.
o_magazatoras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κατάφερα να το ρυθμίσω με τον FlashGet ποτέ,ιδίως όταν έχω και τη κυρούλα (με το laptop) στο δίκτυο.Οπότε jDownloader αέρα-πατέρα και βρίζω μπροστά της (και καλά) την Hol που lagάρει...
soturin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2894583#post2894583 σπάμινγκ ιζ ουάν οφ μάι μπεστ σκιλς. Χαλπ
little loulou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Άσε ρε :lol: τωρα μαλιστα... μιλαμε για ολοκληρωμενα πραγματα,οχι μονο 8εωριες...
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 All people burning, all people burning. Put your hands up.κξαλ
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σε 10 ωρες δίνω... αργκχχχ! δεν προλαβαίνω!!
little loulou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σε 10 ωρες δίνω... αργκχχχ! δεν προλαβαίνω!! να τα μας παλιιιιιι....
Vatos_locos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρες Άργησα στη δουλειά, με έχει πιάσει αλλεργία στο μάτι πάλι και δεν μπορώ να δω πέρα από τα βλέφαρά μου, πονάω ολόκληρος, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο α ναι είμαι σε ένα άδειο μαγαζί :S
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Kουράγιο θα μπορουσε να πιάσει αλλεργία στο μαγαζι και να πρέπει να βρεις άλλη δουλειά και να είναι άδειο το μάτι σου όποτε να μην μπορείς να δεις ούτε τα βλέφαρα σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.