Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτουνού μάλλον οι γονείς είχαν κάνει κουμπάρο βελανιδιά, και είναι γνωστό τι κάνει ο κουμπάρος στην κουμπάρα.

Πόσο αληθινό μπορεί να είναι αυτό;;;

Ναι στους γονείς πήγαινε..εγω του δίνω 1% να είναι όντως δέντρο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Όταν εμείς κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουμε κάτι τότε χρησιμοποιούμε τη φράση "μου φάινονται κινέζικα". Ε, λοιπόν οι ξένοι λένε "μου φαίνονται Ελληνικά"!!!

Δεν με πιστέυετε;

http://www.phpmotion.com/

δείτε στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας!

If FTP, CHMOD all sound like "greek" to you, then you can take advantage of our script installation service. We upload and test for you..

Χαχα όντως

• Moderators

Συνηθέστερα χρησιμοποιούν τη φράση "it's all greek to me" για κάτι σχετικά με το οποίο δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα.

είπαν τίποτα για ζημιές?

(όχι τπτ άλλο αλλά έχει λήξει και ασφάλειά μου)

Τπτ m8 και εγώ που έλεγξα το φιατακι μου δεν ειδα τπτ, δεν ξέρω μήπως έπεσε βαρυτερο χαλάζι όμως πιο κάτω :S

Αυστηρα τοπικό το χαλάζι απο οτι καταλαβα :X

Αμυγδαλίτιδα ρε. Πόνος. Από αυτούς που δεν απολαμβάνεις, σαν το κάψιμο και την ευκοίλια.

Φοβάμαι να φάω.

Χμμ... άνθρωπος πήγε Θεσσαλονίκη, άνθρωπος έχει συμπτώματα αμυγδαλίτιδας.

Στη δική μου περίπτωση, άνθρωπος ανακάλυψε ότι επρόκειτο για λοιμώδη μονοπυρήνωση. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι (γιατί γκρίνιαζα στο insomnia συχνά γι' αυτό), έκανα 1 μήνα (!), όλο τον Αύγουστο να την ξεπεράσω.

Κανονικά είναι αρρώστια εφηβείας (γνωστή και ως ασθένεια του φιλιού, μήπως φίλησες καμιά κάτω των 18 ετών στη Σαλονίκη; Γιατί το έχει αυτό η πόλη, είναι ερωτική...), αλλά εγώ την πέρασα στα 23.5 (και χειρότερα εξαιτίας αυτού).

Το έχεις εξακριβώσει ότι είναι αμυγδαλίτιδα; Γιατί εγώ από 1-17 Αυγούστου το αντιμετώπισα ως αμυγδαλίτιδα (έχοντας ως όπλο τη γνωστή διάγνωση "παίρνω τηλ τον γνωστό μου γιατρό και του περιγράφω τι έχω γιατί βαριέμαι να πάω στο νοσοκομείο να κάνω μια εξέταση σαν άνθρωπος") και μετά το πήρα απόφαση.

Για τσέκαρε το γιατί τα συμπτώματα είναι ολόιδια (αν και είπαμε, θεωρητικώς οι πιθανότητες για άνω των 20 ετών, είναι μικρές).

@λουσιφερ

επίσης, με αφορμή το ποστ του μανουελ παραπάνω, θα σου αναφέρω κι εγώ τη λοιμώδη ασθένεια ΣΟΑΣ, η οποία έχει (τα κοινά) συμπτωματα υψηλού πυρετού (>38ο C), ρίγος, βήχα, πονοκέφαλο και διάφορα άλλα τέτοια.

Βέβαια κρούσματά της έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σε Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Καναδά, αλλά επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν και με ποιόν σε κερατώνουν τα φίνα γκομενάκια του βορρά, καλό θα ήταν να το τσεκάρεις σύντομα. Αυτά.

Α, και περαστικά :-)

Αμυγδαλίτιδα ρε. Πόνος. Από αυτούς που δεν απολαμβάνεις, σαν το κάψιμο και την ευκοίλια.

Φοβάμαι να φάω.

Είναι απλά τα πράγματα, κλείνεις ραντεβού σε έναν ΩΡΛ, σε βλέπει κι αν είναι πράγματι αμυγδαλίτιδα σου γράφει μια αντιβίωση και σε 3-4 μέρες είσαι περδίκι!

Στο μεταξύ ξεκίνα γαργάρες με Betadine (καίει, έχει άθλια γεύση αλλά έχει αποτέλεσμα) και αντιφλεγμονώδη για τον πυρετό, βιταμίνες κτλ δεν κάνουν τπτ...

Μιλάω εκ πείρας, καθώς παθαίνω πυώδη αμυγδαλίτιδα στάνταρ 1-2 φορές το χρόνο και πλέον έχω μάθει να αναγνωρίζω τα συμπτώματα από νωρίς και να τα αντιμετωπίζω από μόνος μου...

Περαστικά!;)

ΜΙΑ γυναικα θελω μονο, μονο ΜΙΑ!

μη το περνετε στα σοβαρα, καθε φορα αυτο λεω, μου εχει μεινει συνηθεια...

θα το ξεπερασω, ειναι "ζεστο" ακομα.

"Νοτης Σφακιανακης - Περνα κι εσυ"

Μανουέλ, είχα έρθει σε επαφή με τον EBV της μονοπυρήνωσης τον Μάιο. Είμαι μέσα στον χρόνο επώασης μεν, αλλά δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα. Ούτε σπληνομεγαλίες, ούτε γριπποειδείς παπαρίτσες, τπτ. Απλώς μια αμυγδαλή (κατά 99%, δεν παίζει να είναι λεμφαδένας από λοιμ. μον.) που μου θυμίζει πως είμαι απλώς άνθρωπος όποτε καταπίνω.

ρεπάμπλικαν, πόσο είναι το μαξ πυρετού που έχεις ανεβάσει;

γκαρνέλ, μην ανησυχείς, το δικό μου γκομενάκι το κόλλησα εγώ, οπότε μάλλον αυτή πρέπει να ανησυχεί.

αισίως 39 ο πυρετός.

ΜΙΑ γυναικα θελω μονο, μονο ΜΙΑ!

μη το περνετε στα σοβαρα, καθε φορα αυτο λεω, μου εχει μεινει συνηθεια...

θα το ξεπερασω, ειναι "ζεστο" ακομα.

"Νοτης Σφακιανακης - Περνα κι εσυ"

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;

Ε καλά, δεν πάει έτσι. Είναι το οφτόπικ θρεντ, θεωρεί πως είναι σημαντικό ζήτημα και το λέει. Και σοβαρά, δεν ξέρω γιατί η αμυγδαλίτιδά μου είναι πιο άξια αναφοράς ή γιατί θεωρείς πως δεν υπάρχουν άλλα 100.000 ποστ, ενδεχομένως και δικά σου, που κάποιος σκέφτηκε έτσι γι' αυτά και ποτέ δεν το έγραψε.

Οπότε, παρακαλώ, ας λείπουν τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και οι απόπειρες "εξυγίανσης" του φόρουμ/θρεντ.

Δεν σβήνω τπτ γιατί θεωρώ πως καλό θα ήταν να μπουν και οι υπόλοιποι στο σκεπτικό "δεν έχει σημασία τι θεωρώ ΕΓΩ σημαντικό και άξιο λόγου".

Ε καλά, δεν πάει έτσι. Είναι το οφτόπικ θρεντ, θεωρεί πως είναι σημαντικό ζήτημα και το λέει. Και σοβαρά, δεν ξέρω γιατί η αμυγδαλίτιδά μου είναι πιο άξια αναφοράς ή γιατί θεωρείς πως δεν υπάρχουν άλλα 100.000 ποστ, ενδεχομένως και δικά σου, που κάποιος σκέφτηκε έτσι γι' αυτά και ποτέ δεν το έγραψε.

Οπότε, παρακαλώ, ας λείπουν τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και οι απόπειρες "εξυγίανσης" του φόρουμ/θρεντ.

Δεν σβήνω τπτ γιατί θεωρώ πως καλό θα ήταν να μπουν και οι υπόλοιποι στο σκεπτικό "δεν έχει σημασία τι θεωρώ ΕΓΩ σημαντικό και άξιο λόγου".

Και όμως έτσι πάει. Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει ανοίξει threads για "σχέσεις" πολλές φορές, έχει προσπαθήσει να μετατρέψει άλλα σε αυτή τη λοική και τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο και με αυτό.

Όσο για τις προσπάθειες "εξυγίανσης" που θα πρέπει να εκλείψουν, θα το πάρω σοβαρά υπόψη μου.

οχι δεν εχεις δικιο, δε παω να ανοιξω συζητηση....

απλος περναω κατι, ξερω οτι πολλοι απο δω το εχουν περασει και αυτοι και με καταλαβενουν.

το κανω κατι σαν συμπαρασταση και οποιοσδηποτε μου απανταει, καλο μου κανει.

σε τετοιες στιγμες, ακομα και ενα μηνυμα μπορει να σου δωσει δυναμη.

οσοι ξερουν καταλαβενουν.

βγαλτες να τελειωνεις τις αμυγδαλες. πιο οδυνηρο πραγμα απο αυτο δεν υπηρχε. εμενα ειχανε πιασει πετρα πανω δηλαδη ελεος λιγο παγωμενο νερο να επινα ταβλιαζομουνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...