kosmasgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μην πειραζετε το κοριτσι ρε ρεμαλια oh wait:p Κρύωσε το κορίτσι
evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Χωθείτε παρακαλώ ! '80s night..! εσυ παιζεις τωρα; ωραια κομματια
we_will_rise Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 εσυ παιζεις τωρα; ωραια κομματια Ναιιι!!! Έχωμεν και τσατ: http://www.ootr.gr/chat/flashchat.php
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Είπε και άνοιξε το λευκό του macbook. λευκο????? :confused::confused: Το λευκό macbook σε πληροφορώ ότι δεν το χειρίστηκα στιγμή... με το που ήρθε το νέο drive δόθηκε απευθείας στην μάνα μου... ο πρώτος της υπολογιστής...
soturin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το λευκό macbook σε πληροφορώ ότι δεν το χειρίστηκα στιγμή... με το που ήρθε το νέο drive δόθηκε απευθείας στην μάνα μου... ο πρώτος της υπολογιστής...
Chrisxxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το λευκό macbook σε πληροφορώ ότι δεν το χειρίστηκα στιγμή... με το που ήρθε το νέο drive δόθηκε απευθείας στην μάνα μου... ο πρώτος της υπολογιστής... Λογικό μου ακούγεται δεν ηταν ροζ αλλωστε για να το χρησιμοποιησεις!! :-D
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 @σότόύρίν... θα έβαζα φωτό αλλά είστε καθάρματα και θα σπάσετε πλάκα.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Γαμώ τα εφέκτ το μαλλί.Ίσια μπροστά, σπαστά πίσω. Λες και κρύβεται κάποια από πίσω σου. Σκοπεύεις να κάνεις κάτι αντίστοιχο??
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αφήνω την μάνα μου έξω από το off topic...
little loulou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εβγαζες κανονικη φωτογραφια δεν θα γινοταν ολα αυτα better; κι εγώ +1, γιατί μπορούμε να σε πάμε στο μηδέν! αουτς...κι εσυ καφρε; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:53 ---------- Γαμώ τα εφέκτ το μαλλί.Ίσια μπροστά, σπαστά πίσω. Λες και κρύβεται κάποια από πίσω σου. γινεται και χειροτερο.....
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Για προτείνεται έναν καλό, και αξιόπιστο download manager. Ο Flashget έφαγε πόρτα.
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Για προτείνεται έναν καλό, και αξιόπιστο download manager. Ο Flashget έφαγε πόρτα. Free Download Manager ... και όπως διατυμπανίζει κιόλας... είναι free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.