Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σημερα κλεινω μια βδομαδα....

σημερα ομως εχω εντελως διαφορετικη λογικη.

σιγα σιγα αρχιζω και το σκεφτομαι αλλιως.

νομιζω οτι εφταιγε το οτι ηταν πολυ φρεσκο....

με το χρονο ολα περνανε. αρχιζω να το αποβαλω απο μεσα μου αυτο.

μπορει να φταει και η καινουργια γνωριμια που εκανα εχθες το βραδυ.

δε τη ξεχασα απλος να μην με αγκιζει τοσο το θεμα οσο τις πρωτες μερες.

το σκεφτομαι αλλιως, αλλη μια ακομα που περασα αυτο που περασα.

ηταν βεβαια κατι δυνατο αλλα οχι τοσο δυνατο ωστε ετσι να συνεχιζω αυτη τη πορεια.

σιγα σιγα επανηλθα. σημερα κοιμηθηκα κανονικα και εφαγα κανονικα....

βεβαια ακομα δεν την εχω συναντησει, οταν τη συναντησω και μιλησουμε ειμαι σιγουρος οτι για θα πεσω για λιγο.

ηθικο διδαγμα?

οπως παντα το ελεγα

"μην αφηνεις τον εαυτο σου εκτος ελεγχου, κατσε σκεψου ψυχραιμα και αν δε μπορεις αστο για αυριο"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Λοιπόν, αυτό είναι ένα λογύδριο περί του δαίμονος ονόματι Ένδειξη.

Ξυπνάω το πρωί -ανάμεσα στην τρελή χαρά και την τρελή μελαγχολία- και κρυώνω. Και αυτό φαίνεται παράξενο σε μερικούς εκείνη την ώρα, αλλά λέω εντάξει, από τη Θεσσαλονική είναι, αυτό που εγώ λέω κρύο εκεί το λένε Σλάβικη Άνοιξη. Και πάω μια βόλτα μέχρι το σταθμό Λαρίσης να επιστρέψω για λίγο στη Βόρεια μαμά της την παρέα μου. Και όλα καλά, οργανικά.

Γυρίζω σπίτι. Έκανε κωλόζεστη στη διαδρομή. Κοιτάω τα άπλυτα. Κοιτάω το ψυγείο. Πάω για ύπνο με συνοπτικές. Και ξυπνάω κανένα 3ωρο μετά και κρυώνω, αλλά αυτό το "κρυώνω" που ξεχνάς πως εσύ είσαι άντρας και τα μασάς αυτά και δροσίζουν απλώς τους ακούραστους μύες σου και φοράς το πουλόβερ και δε το λες σε κανέναν.

Και ύστερα έχεις έναν πόνο κάτω από τον ακουστικό πόρο, κάτω από το σαγόνι και πονάς όταν καταπίνεις και νοιώθεις αδυναμία. Και λες στον εαυτό σου "κρύωμα είναι, στο νοσοκομείο το άρπαξες, κρύωμα είναι".

Όμως μετά δακρύζεις λίγο και ψιλοζαλίζεσαι και κοιτάς λάγνα το θερμόμετρο και λες -σαν τον Όφι στην Εύα- "γιατί όχι;".

Και βλέπεις 38.2 και ξέρεις πια πως έχεις κάπου φλεγμονή και αυτό το κάπου που νόμιζες λεμφαδένα, πλέον ξέρεις πως είναι αμυγδαλή και ξέρεις γιατί πονάς όταν καταπίνεις.

Κοκτέηλ βιταμινών και βότκας λοιπόν.

Και όπως γλαφυρά, εύστοχα και διαχρονικά το έλεγε κάποτε ο Βασίλης Λεβέντης, να πάνε στο διάολο όλοι.

Αμυγδαλίτιδα ρε. Πόνος. Από αυτούς που δεν απολαμβάνεις, σαν το κάψιμο και την ευκοίλια.

Φοβάμαι να φάω.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Ένα μόνο θα σου πω: Ροχάλα με cojones...

:eek:

:whistle:

:lol:

Τί παραπάνω να πω χωρίς να κάνω τον κόσμο να αηδιάσει; Μιλάμε για biochemical weapon of mass revulsion, όχι μλκς...

Α! και όποιος παραπονιέται για τετριμμένα προβλήματα υγείας, ας δει πρώτα κάτι σαν αυτό και μετά ας το ξανασκεφτεί.

Ναι, απλώς αγνοούσα τι σημαίνει η Ισπανική λέξη και μέσα στην τρελή μου ελπίδα το αντιλήφθηκα ως "γαργάρες με κάποια_μάρκα_φαρμάκου".

Α! και όποιος παραπονιέται για τετριμμένα προβλήματα υγείας, ας δει πρώτα κάτι σαν αυτό και μετά ας το ξανασκεφτεί.

Να τι παθαίνεις αν κάνεις κουμπάρο βελανιδιά..

αυτουνού μάλλον οι γονείς είχαν κάνει κουμπάρο βελανιδιά, και είναι γνωστό τι κάνει ο κουμπάρος στην κουμπάρα.

Πόσο αληθινό μπορεί να είναι αυτό;;;

Ναι, απλώς αγνοούσα τι σημαίνει η Ισπανική λέξη και μέσα στην τρελή μου ελπίδα το αντιλήφθηκα ως "γαργάρες με κάποια_μάρκα_φαρμάκου".

Έχεις τη συμπάθειά μου. Στα 16 μου, αφού ανασήκωσε τα φρύδια με έκπληξη, ο γιατρός απεφάνθη "οξεία πυώδης αμυγδαλύτιδα".

Περαστικά.

Όταν εμείς κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουμε κάτι τότε χρησιμοποιούμε τη φράση "μου φάινονται κινέζικα". Ε, λοιπόν οι ξένοι λένε "μου φαίνονται Ελληνικά"!!!

Δεν με πιστέυετε;

http://www.phpmotion.com/

δείτε στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...