horsepower Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Nice re bro keep walking Nice re bro keep sleeping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Νιώθω σαν πρεζάκι,θέλω να αγοράσω κάτι και δεν βρίσκω λεφτά γαμώτο.Δεν είναι και κανένας σπίτι,είμαι καταδικασμένος να το πάρω το απόγευμα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Νιώθω σαν πρεζάκι,θέλω να αγοράσω κάτι και δεν βρίσκω λεφτά γαμώτο.Δεν είναι και κανένας σπίτι,είμαι καταδικασμένος να το πάρω το απόγευμα ! καταστροφη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Το θέμα είναι ότι είναι ένα game και μ' έψησε ένα παιδί να το πάρω και τώρα πρέπει να περιμένω.Δεν μπορώ θέλω να καώ !! Τώρα εκτιμώ πραγματικά τα χρήματα..άτιμη κοινωνία.Λοιπόν λέω να πουλήσω το pc καμιά 60αριά Ε για να βγάλω τα έξοδα,ίσα ίσα δηλαδή.Καταλαβαίνεται θέλω απεγνωσμένα λεφτά.. Ελπίζω να κατανοήτε ότι όλα αυτά είναι ασυναρτησίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 καταστροφη! Καλά σου λέει ρε slipknot, υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Καλά σου λέει ρε slipknot, υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα... LooOOoOOOooooOOOOOoooOOOoooOOooL sorry αλλά δεν άντεξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ε μα το ξέρω ότι το δικό μου ''πρόβλημα'' δεν είναι πρόβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ε μα το ξέρω ότι το δικό μου ''πρόβλημα'' δεν είναι πρόβλημα.... Αυτό κι αν είναι πρόβλημα...:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 ερωτηση εχω ενα .iso αρχειο που το κανω mount στο daemon. πως μπορω αυτο το αρχειο να το χωρισω στην μεση ή να τα κανω parts για να χωρεσει σε 2 cd?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Proud to be a cracker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 ερωτησηεχω ενα .iso αρχειο που το κανω mount στο daemon. πως μπορω αυτο το αρχειο να το χωρισω στην μεση ή να τα κανω parts για να χωρεσει σε 2 cd?? Nα το βάλεις σε dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Και άμα το .iso είναι 6GB, πώς θα το σπάσω για να το βάλω σε 2 DVD; Επί τη ευκαιρία, βρισκόμαστε σε λάθος θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Γράφεις χύμα τα images σε δυο disks τα περνάς στο δίσκο και μετά τρέχεις τον installer ή γράφεις σε dvd διπλής όψεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με το iso, αλλά μπορείτε να το κάνετε rar (με το winrar) και να το χωρίσετε σε δύο αρχεία - το winrar δίνει αυτή τη δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 double layer disc και ξεμπέρδεψες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.