Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Νιώθω σαν πρεζάκι,θέλω να αγοράσω κάτι και δεν βρίσκω λεφτά γαμώτο.Δεν είναι και κανένας σπίτι,είμαι καταδικασμένος να το πάρω το απόγευμα ! :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νιώθω σαν πρεζάκι,θέλω να αγοράσω κάτι και δεν βρίσκω λεφτά γαμώτο.Δεν είναι και κανένας σπίτι,είμαι καταδικασμένος να το πάρω το απόγευμα ! :devil:

καταστροφη!

:P

Το θέμα είναι ότι είναι ένα game και μ' έψησε ένα παιδί να το πάρω και τώρα πρέπει να περιμένω.Δεν μπορώ θέλω να καώ !! :P

Τώρα εκτιμώ πραγματικά τα χρήματα..άτιμη κοινωνία.Λοιπόν λέω να πουλήσω το pc καμιά 60αριά Ε για να βγάλω τα έξοδα,ίσα ίσα δηλαδή.Καταλαβαίνεται θέλω απεγνωσμένα λεφτά..

Ελπίζω να κατανοήτε ότι όλα αυτά είναι ασυναρτησίες..

ερωτηση

εχω ενα .iso αρχειο που το κανω mount στο daemon. πως μπορω αυτο το αρχειο να το χωρισω στην μεση ή να τα κανω parts για να χωρεσει σε 2 cd??

ερωτηση

εχω ενα .iso αρχειο που το κανω mount στο daemon. πως μπορω αυτο το αρχειο να το χωρισω στην μεση ή να τα κανω parts για να χωρεσει σε 2 cd??

Nα το βάλεις σε dvd.

Και άμα το .iso είναι 6GB, πώς θα το σπάσω για να το βάλω σε 2 DVD;

Επί τη ευκαιρία, βρισκόμαστε σε λάθος θέμα.

Γράφεις χύμα τα images σε δυο disks τα περνάς στο δίσκο και μετά τρέχεις τον installer ή γράφεις σε dvd διπλής όψεως.

• Members

Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με το iso, αλλά μπορείτε να το κάνετε rar (με το winrar) και να το χωρίσετε σε δύο αρχεία - το winrar δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...