1980 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 τσακαλακο ωραια η σαλονικη ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Βέβαια, το 'χεις πει κ εσύ πριν από μένα στο picture thread! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Πωπωπωπω... Salonika... Εχω 3 χρονια να πατησω βορεια. Μαλλον πρεπει να κανονισω καμμια διημερη προς τα κει να αλλαξω λιγο. Να δουμε, ισως στις διακοπες του δεκεμβριου να κανω κατι. Ρε μαγκα μου ομως... πως ειναι η εθνικη πλεον προς Σαλονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω. Δεν πάω με αμάξι. Βενζίνες και κούραση η διαδρομή και δεν υπάρχει λόγος να 'χεις αμάξι σε τόσο μικρή πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 η εθνική είναι μια χαρά. Γύρω στο 4ωρο, λίγο παραπάνω (ανάλογα πόσο βαρύ είναι το πόδι σου). Ο mod έχει δίκιο. Αν είναι να παίξεις στο κέντρο της πόλης, μην φέρεις το ντιντι ούτε για πλάκα. Όλη η πόλη είναι εργοτάξιο λόγω μετρό. Και από παρκάρισμα, 3 φορές χειρότερα από Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Εεε...κάποιος πυροβολάει έξω πιο κάτω απο την γειτονιά μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 πυροβολα τον και εσυ να σταματησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Λες να'ναι κανας ζωνιανός που την έκανε απο Κρήτη?! Πάντως έριξε 4 γεμιστήρες,6 σφαίρες ο καθένας και ηρέμησε...ή του τελείωσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Τον μάντρωσαν αραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ειμαι ανωμαλος! Μ'αρεσουν οι γυναικες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 και να σας πω ενα συνταρακτικό νεο! εχθες κοιμηθηκα 8 ωρες! και σημερα το απογευμα εφαγα μισο σουβλακι! (με τη βοηθεια μια φιλης μου...) γιουπιιιιι σιγα σιγα το ξεπερναω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Nice re bro keep walking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 και να σας πω ενα συνταρακτικό νεο!εχθες κοιμηθηκα 8 ωρες! και σημερα το απογευμα εφαγα μισο σουβλακι! (με τη βοηθεια μια φιλης μου...) γιουπιιιιι σιγα σιγα το ξεπερναω.... εδω μεσα γινονται σοδομα και γομορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 εδω μεσα γινονται σοδομα και γομορα. Έλα ντε! Εγώ θα της έριχνα κουτουλίδι αν τολμούσε να αγγίξει το άλλο μισό σουβλάκι μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 http://www.earthtv.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.