Harkon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 βρε ρεπάμπλικαν, δε βάζεις κανά τραγουδάκι στο παιχνίδι να συνεχίσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ε μα ασφαλώς αυτό εννοούσα πρίν.. Με τρομάζει η ιδέα μήπως ο γάμος μου θα είναι μίζερος, βαρετός, ρουτινιασμένος, καλουπιασμένος.. θα μου πεις στο χέρι σου είναι... Δεν θέλω να ωριμάσω, δεν θέλω να κάνω καριέρα, δεν θέλω να χαρώ τα νιάτα μου, δεν θέλω να πάω ταξίδια.. Θελω να περνάω καλά μαζι με τον συντροφό μου αλλά και χωρίς αυτόν αν θέλω, θέλω να συνενοούμαι χωρίς πολλά λόγια/τσακωμούς, δεν θέλω να μεταλλαχτώ σε χαρωπή νοικοκυρούλα/μανούλα, δεν θέλω να αλλάξω. Θέλω να γουστάρω να παντρευτώ. Να γουστάρω πολύ όμως . πες μου έναν λόγο για τον οποίο θα γούσταρες τρελά να παντρευτείς. Τι θα μπορούσε να σε κάνει κάποια στιγμή να πεις "θέλω τρελά να παντρευτώ". Καταρχήν ποιοί λόγοι μπορούν να σε κάνουν να θέλεις να παντρευτείς. Για μένα, με σειρά προτεραιότητας: 1. να κάνω παιδί (δυστυχώς η κοινωνία μας δεν είναι έτοιμη να δεχτεί παιδιά ανύπαντρων γονέων χωρίς να τους δημιουργήσει προβλήματα) 2. αύξηση μισθού, επιδόματα, αφορολόγητου εισοδήματος και κατοικίας, κλπ οικονομικά οφέλη, 3. η χαρά των γονέων και του περιβάλλοντος γενικότερα 4. η λίστα γάμου (just kiding:-D:-D:-D) αν κάτι από τα παραπάνω δεν σε απασχολεί, τότε δεν βρίσκω λόγο να παντρευτείς. Με τον/την καλό/καλή σου μπορείς να ζεις και να περνάς καλά χωρίς να γίνει γάμος. Όπως επίσης μπορεί να σκοτωθείτε στο ξύλο και να χωρίσετε, χωρίς να έχετε παντρευτεί. δεν είναι ο γάμος που χαλάει τον έρωτα, για μένα. Πάντως, αν τελικά παντρευτείς, τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει μίζερη εκτός από τον εαυτό σου. Δεν γράφει πουθενά ότι οι παντρεμένο/ες μιζεριάζουν, πρέπει να βλέπουν σήριαλ και να πίνουν καφεδάκι με την κατίνα από πάνω. Νομίζω πως μπορείς για πάντα να περνάς καλά με τον άνθρωπό σου (βασικό για την επιτυχία του γάμου), αλλά και χωρίς αυτόν (ακόμα βασικότερο για την επιτυχία του γάμου). Ούτε πρέπει αναγκαστικά να γίνεις χαρωπή μανούλα / νοικοκυρούλα. Αν και νομίζω πως, αν τελικά αποφασίσεις να γίνεις μανούλα, τότε θα πρέπει απαραίτητα να γίνεις και χαρωπή, αλλά και νυκοκυρούλα. Το παιδί όμως θα σε αποζημιώσει γι αυτές τις θυσίες με το παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Βασίζεσαι κάπου ή το έτσι το λες?Γιατί ούτε για αποδεδειγμένη κληρονομικότητα ή κληρονομούμενη προδιάθεση σε θέματα χαρακτήρα, ούτε για γονίδια συμπεριφοράς έχω ακούσει ποτέ... Αναπτύσσει χαρακτηριστικά συμπεριφοράς (προσωπικότητα) ακόμη και ένα ζώο, σωστά? Τι θεωρείς λοιπόν, ότι επέδρασαν οι κοινωνικοπολιτικές δομές επάνω του για να γίνει ευερέθιστο, ευαίσθητο, συναισθηματικό κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 βρε ρεπάμπλικαν, δε βάζεις κανά τραγουδάκι στο παιχνίδι να συνεχίσουμε; Λες ρε Ηarkon? (Ή μήπως μπρο? ) Θα σκεφτώ κάτι και άμα είναι το ρίχνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ναι ναι ρεπαμπλικαν! γκό-ου! οεοεεο γεια σου ρε λέφτερμαν! σε πάω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Αναπτύσσει χαρακτηριστικά συμπεριφοράς (προσωπικότητα) ακόμη και ένα ζώο, σωστά? Τι θεωρείς λοιπόν, ότι επέδρασαν οι κοινωνικοπολιτικές δομές επάνω του για να γίνει ευερέθιστο, ευαίσθητο, συναισθηματικό κτλ? Ναι. Έχεις μεγαλώσει ποτέ ζώο για να δεις την επίδραση της συμπεριφοράς σου ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του, στις αντιδράσεις και τον χαρακτήρα του ζώου? Ή πιστεύεις ότι όλα τα ζώα έχουν προδιαγεγραμμένες αντιδράσεις στο περιβάλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 πως να κάνεις τους μόντς να παραιτηθούν: για πες βρε aledjo με 2(?) λόγια τι συνέβη με την κοπελιά που για χάρη της υποφέρεις ??? μπορω να εξηγησω με 4 σειρες τι συνεβη αλλα δε το αντεχω! δε το εχω πει πουθενα.... παντος ημουν σιγουρος οτι καποια γυναικα θα ζητησει να μαθει τη συνεβη, ευχαριστω φρου-φρου για το ενδιαφερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 leftermann είναι αλυσίδα... γουστάρω/αγαπάω/περνάω καλά με κάποιον ---> είμαι μαζί του. Θέλω/μπορώ να ζήσω μ΄αυτον ----> συζώ Συζώ μ' αυτόν/περνάω καλά ----> θέλω να κάνω παιδί μαζί του Θέλω να κάνω παιδί μαζι του ----> βάζω τα μεταξωτά και φυσάει.. Ο μόνος λόγος που θα παντρευόμουν λοιπόν είναι για να κάνω παιδί.. Ομως, δεν θέλω να κάνω παιδί αν δεν υπάρχει η παραπάνω αλυσιδα/προυπόθεση δηλαδή το να γουστάρω και να έχω φανταστεί οτι μπορώ να ζήσω 50 χρόνια μαζί του ας πούμε...Ε και αυτό μου φαίνεται τρομακτικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 η φρου φρου ψαχνει καποιον με χοντρα συναισθηματα βασικα. για γαμους λετε μεσημεριατικο? ανοιξανε τις κρεμαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 για καμ του δώθενες κ εσύ 1980 να παίξουμε. ρε αλετσο, τόσα παλικάρια ασχολήθηκαν με αυτά που είπες το ότι ασχολήθηκε γυναίκα τι διαφορά κάνει; ελπίζω να τους ευχαρίστησες κ αυτούς, δεν είδα να πω την αλήθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 για καμ του δώθενες κ εσύ 1980 να παίξουμε. ρε αλετσο, τόσα παλικάρια ασχολήθηκαν με αυτά που είπες το ότι ασχολήθηκε γυναίκα τι διαφορά κάνει; ελπίζω να τους ευχαρίστησες κ αυτούς, δεν είδα να πω την αλήθεια.. φρου 2 ιν ε ρόου Harkon !!! LoooOOOOooOOOooOooL 1980 αν γίνεις παρανυφάκι μου, παίρνω όποιον να΄ναι :p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 φρου 2 ιν ε ρόου Harkon !!! LoooOOOOooOOOooOooL 1980 αν γίνεις παρανυφάκι μου, παίρνω όποιον να΄ναι :p:p:p προσεχε τι υποσχεσεις δινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 προσεχε τι υποσχεσεις δινεις. πλάκα κάνεις? δεξιά ο γαμπρός, αριστερά εσυ και στην μέση εγω ως άλλη μπομπονιέρα???? σαν κίτς αλατιέρα θα είμαστε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 @Harkon ναι ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν μαζι μου. στη κατασταση που ειμαι τωρα δε μπορω να σκεφτω τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 πλάκα κάνεις? δεξιά ο γαμπρός, αριστερά εσυ και στην μέση εγω ως άλλη μπομπονιέρα???? σαν κίτς αλατιέρα θα είμαστε ... αμα ειναι να σου κανω τετοιο χουνερι. αφου ξερεις τι ανισοροπος ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.