leftermann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ευθύνες παιδιά πολλές ο γάμος, ειδικά αν έχεις και παιδιά…..Όσο ο καθένας μπορεί να χαρεί την ελευθερία του ας τα κάνει. Μετά τα 28 - 30 για γάμο… τι θα γίνει δηλαδή στα 28-30; Θα σταματήσει να έχει ευθύνες ο γάμος; Αν κάποιος φοβάται τις ευθύνες, θα τις φοβάται ανεξάρτητα από την ηλικία του. Όντως ο γάμος σε γεμίζει ευθύνες. Το παιδί ακόμα περισσότερο. Ίδιες θα είναι, είτε είσαι 25, είτε 30. Αν κάποιος δεν θέλει να τις αντιμετωπίσει, ας μην παντρευτεί, δεν είναι υποχρεωτικό. Το χειρότερο όλων είναι να φτάσεις κάποτε τα 30 ή 35, και να πεις ¨αμαααααν, πέρασε η ώρα, άργησα, ξέχασα να παντρευτώ. Ας παντρευτώ τώρα λοιπόν..." ...σημασία έχει να βρεις την κατάλληλη … τα χρονικά περιθώρια είναι δευτερεύουσας σημασίας. τό ένα από τα δύο απαραίτητα για να κάνεις την κίνηση είναι αυτό που λες. Το δεύτερο είναι να ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει "παντρεύομαι", τι σου επιφυλάσσει ο γάμος, και αν θέλεις (και μπορείς) να το αντιμετωπίσεις. Τα άλλα είναι μικρής σημασίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 By the aledjo που δουλεύεις αν επιτρέπεται σε cafe-bar... ωρα 03:00 και κλεινω σχεδον 6 μερες. οντως πηγα για δουλεια και οπως ειπε καποιος μου εκανε καλο, ξεχαστηκα για λιγο, προσεχα τα τραγουδια μου, μιλαγα με τις σερβιτορες κτλ... εφτασε η ωρα ομως που ηταν πλεον αργα και επρεπε να βαλω κανενα ελληνικο κλαψομουνικο.... τι ηθελα ο κακομοιρος! επεσα πολυ.... με καταλαβε το boss (καλος ανθρωπος σπανιο για τη "νυχτα") και ευτυχως δεν ειχαμε κοσμο σημερα και μου ειπε να φυγω, αφησα ενα non-stop cd να παιζει... στο δρομο προς το σπιτι με το αυτοκινητο ηταν εφιαλτης! οδηγουσα και το μυαλο μου σε κεινη. ετρεμα ολοκληρος με τη σκεψη της. πηρα μια αποφαση που ειναι ακρως αντιθετο με ολες αυτες τις θεωριες και συμβουλες που δινω σε αλλους. ξερω οτι θα κανω το τραγικοτερο λαθος της ζωης μου αλλα ΘΕΛΩ να το κανω. αφου δε παει αλλο και δεν αντεχω θα τη φωναξω να βρεθουμε. ειμαι σιγουρος 1000% οτι οταν μιλησουμε και τις πω αυτα που θελω θα με πιασουν τα κλαματα! δε με νοιαζει, ειναι η πρωτη γυναικα που εχω κλαψει στην αγκαλια της και κεινη το ιδιο. ελπιζω να ειναι η τελευταια που μου συμβαινει αυτο. συμφωνα με τις θεωριες μου κτλ, αυτο δε πρεπει να γινει με τιποτα! βαση λογικης δηλαδη γιατι δε θα βγει τιποτα. ξερω τη συνεχεια.... ξερω οτι ΔΕΝ πρεπει να το κανω αυτο αλλα εχω φτασει στο αμην! ξερω ξερω θα πουνε καποιοι "τι λες ρε aledjo, εσυ που εκανες ποστ για γκομενες κτλ κτλ". φανταστητε εφτασα στο σημειο να κανω ποστ το προβλημα μου εδω, που οταν μιλαγα για γυναικες σε αλλα τοπικ τις αντιμετωπιζα σαν αντικειμενα.... (οχι οτι εχω αδικο στα ποστ που εκανα αλλα λεμε τωρα) θελω καποια γυναικα να απαντησει να μου πει πως της φαινεται αυτο, θα πεσω τοσο χαμηλα που ποτε δε φανταζομουν. θα γινω ενα 5χρονο παιδακι κοντα της. ξερω ειναι λαθος.... ερωτηση πρως τις γυναικες, πως σας φαινεται αυτο? εγω ξερω οτι δε πρεπει να γινει αυτο, θα χασω καθε αξιοπρεπεια, καθε ντροπη.... ομως γαμωτη π0ντανα μου δεν αντεχω! ελπιζω να μην μου ξανατυχει ποτε στη ζωη μου. ποιος?? εγω.... που ολοι οι φιλοι μου με θαυμαζουν για την "αναισθησια" μου στο θεμα αυτο. ντρεπομαι να το πω ακομα και στους φιλους μου. μερικοι φιλοι, γνωστοι μου λεγανε συνεχεια πως τα καταφερνω και να τους μαθω και αυτους να ειναι ετσι. αν το μαθουν αυτο τι θα λενε μετα? ερωτευομαι σε καθε στενο που στριβω, δε με "αγγιζει" τιποτα και καμια, πως στο π0υτσο εγινα τωρα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 θα γινω αυτο που βριζω και κοροιδευω οταν βλεπω αλλους να το κανουν! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα νευρα μου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Τωρα το χειμωνα, για παρατεταμενη απολαυση χωρις μεθυσι η σανγκρια τα σπαει. σε ζεσταινει κιολας @ aledjo Χμμμ... Κατι παντως δεν ειναι λογικο πανω σου, χωρις κανενα offence παντα. Για την ακριβεια, δεν μπορω να σε καταλαβω, καθως προσωπικα ειμαι πολυ παγοβουνο. Μαλλον, οπως με ειπανε, σκατοψυχος, αυτο μου ταιριαζει καλυτερα. Αν ησουνα σαν και μενα, θα σε συμβουλευα να δεις καμμια τσοντα... Για την περιπτωση σου ομως, ειτε κερδισε την παλι, μηδενισε τον εγωισμο σου, γινε λιωμα, ειτε αυτοκτονα να ησυχασεις. Το δευτερο δεν το συνιστω σε καμμια περιπτωση, απλα ειναι μια διαθεσιμη επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Life always finds a way. Εγώ γι' αυτό δεν παίρνω ποτέ στα σοβαρά ανθρώπους που μιλάνε όπως μίλαγες εσύ πριν σου τύχει. Συμβουλή: Διάβασε το βιβλίο "επικίνδυνες σχέσεις" του Laclos, αν και μάλλον καλύτερα όχι ακριβώς αυτόν τον καιρό, γιατί θα είναι λίγο σαν να σε κλωτσάει κάποιος την ώρα που είσαι κάτω. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν αυτά που θα σου πω, αλλά αυτό που σου συμβαίνει είναι ο λόγος που υπάρχεις. Γι' αυτό γεννήθηκες και αν δεν περάσεις τέτοια πράγματα η ζωή δεν έχει νόημα. Να θυμάσαι ότι η ευτυχία και η δυστυχία είναι σε ζυγαριά και ισορροπούν πάντα. Όσο ρίξεις από τη μια μεριά, τόσο θα έχεις και από την άλλη. Ο χρόνος γιατρεύει, αυτό δεν είναι ψέμα, αλλά επειδή σου έχει έρθει κεραμίδα, μπορεί να χρειαστείς λίγο περισσότερο. Εγώ προσωπικά χρειάστηκα κάπου 1 με 1.5 χρόνο για να ξαναπάρω μπρος. Εύχομαι ο λόγος που χώρισες να μην είναι ο φόβος να δεσμευτείς ή ο φόβος μην πληγωθείς περισσότερο ή εγωιστικοί λόγοι (η φήμη σου, ζήλια, πληγωμένος εγωισμός, κοσμοθεωρία περί γυναικών κτλ), γιατί όπως έγραψα και νωρίτερα, αυτά περιμένουν όλοι στη ζωή τους, αν τα αφήσεις να περάσουν, θα το μετανιώσεις. Επίσης, ξέρω πολύ καλά ότι δε φαίνεται τώρα, αλλά θα υπάρξει και άλλη γυναίκα αργότερα. Απλά δε θα αφορά εσένα όπως είσαι τώρα. Κάθε τέλος τέτοιας ιστορίας, ισοδυναμεί με έναν μικρό θάνατο. Όταν βγαίνεις από εκεί (μετά τον 1 - 1,5+ χρόνο που λέγαμε) είσαι πια ένας διαφορετικός άνθρωπος, με μερικά πλεονεκτήματα παραπάνω κ μερικά μειονεκτήματα παραπάνω. Αυτός ο νέος εαυτός αρχίζει σιγά σιγά και ξαναχτίζεται, ώσπου κάποια στιγμή του ξανασυμβαίνει αυτό που σου συνέβη τώρα, με την προϋπόθεση ότι έχει αφήσει έστω και ελάχιστα ανοιχτή την πόρτα. Ή άμα δε θέλεις, γιατί έχεις γράψει "δε θέλω να μου ξανασυμβεί" κτλ, τότε μπορείς να κλειστείς και να μην αφήσεις καμία να πλησιάσει ξανά και ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ από τη ζωή σου. Αυτά. Έχοντας περάσει δύο φορές από αυτό το στάδιο που είσαι και βρισκόμενος τώρα στο επόμενο (όπου είμαστε μαζί και δε μας νοιάζει τίποτα), έχω να πω ότι άξιζε τον κόπο και θα περίμενα γι' αυτό όχι 23 χρόνια, αλλά 46. Σίγουρα δε μετανιώνω για τα χρόνια που έχασα κλαίγοντας για τις άλλες δύο, σίγουρα δε μετανιώνω που άφησα ανοιχτή την πόρτα, σίγουρα δε μετανιώνω για τίποτα. Γι' αυτό που μου συμβαίνει τώρα και μόνο, χαίρομαι που υπάρχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Τωρα το χειμωνα, για παρατεταμενη απολαυση χωρις μεθυσι η σανγκρια τα σπαει. σε ζεσταινει κιολας @ aledjo Χμμμ... Κατι παντως δεν ειναι λογικο πανω σου, χωρις κανενα offence παντα. Για την ακριβεια, δεν μπορω να σε καταλαβω, καθως προσωπικα ειμαι πολυ παγοβουνο. Μαλλον, οπως με ειπανε, σκατοψυχος, αυτο μου ταιριαζει καλυτερα. Αν ησουνα σαν και μενα, θα σε συμβουλευα να δεις καμμια τσοντα... Για την περιπτωση σου ομως, ειτε κερδισε την παλι, μηδενισε τον εγωισμο σου, γινε λιωμα, ειτε αυτοκτονα να ησυχασεις. Το δευτερο δεν το συνιστω σε καμμια περιπτωση, απλα ειναι μια διαθεσιμη επιλογη. ξερεις τι παγοβουνο ειμαι και γω? αν διαβαζες καποια αλλα ποστ που ειχα κανει θα καταλαβενες. τωρα ομως ειναι αλλιως.... ξερω οτι ΔΕΝ πρεπει να να την εχω εγω αυτην γιατι βαση λογικης (δικης μου) ΔΕΝ πρεπει! ξερω οτι ειναι ακατονοητο αυτο που εγραψα αλλα θα σας πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεται! θα εχετε δει σε ταινιες ρομαντικες που ερωτευονται δυο ανθρωποι και αγαπιουνται παρα πολυ και στο τελος ανακαλυπτουν οτι ειναι αδερφια! (στη "καλημερα ζωη" ειχε γινει αυτο) μετα ξερανε οτι δεν πρεπει να ειναι μαζι.... στη δικη μου περιπτωση, μη σκεφτητε βλακειες, δεν ειναι συγγενης, ουτε λεσβια, ουτε εξωγηινη, ουτε πορνη, ουτε ρουμανα που κανει στριπτιζ, ουτε τιποτα! μια φυσιολογικοτατη κοπελα. με τι δικη μου λογικη ομως ΔΕΝ πρεπει να ειμαι μαζι της. αυτο ειναι προσωπικο θεμα γιατι το σκεφτομαι αυτο. και εδω ειναι το μεγαλο προβλημα, τη σκεφτομαι και τη θελω αλλα δε πρεπει να τη θελω.... ξερω ξερω ειμαι τρελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ξεκολα δεν παθαινεις τιποτα. απλα θα χασεις ενα κοματι του συναισθηματικου σου κοσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 @Manuel εχεις δικιο! μ'αρεσε το ποστ που εκανες και αυτα που εγραψες. εμενα ειναι η δευτερη φορα που συμβενει αυτο, η πρωτη φορα ηταν πολυ δυνατο και εμαθα απο αυτο πολλα. ομως μετα ειχα εγωισμο και βαση της πρωτης ιστοριας νομιζα οτι ξερω τα λαθη μου και δε θα τα ξανακανω αργοτερα. ελα ομως που εκανα ακριβως τα ιδια λαθη.... τυφλωθηκα, δεν ηξερα τι εκανα, δε καταλαβενα τι εκανα.... αποτελεσμα? να μην εχω καθολου εγωισμο... να μη σκεφτομαι πιο ειναι σωστο και πιο λαθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 So you see? Third time is a charm! Good luck mate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 μαζευτε με απο τα πατωματα σερνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Παντως... Εγω εχοντας περασει πολλα σκατα, και μεσα στην οικογενεια μου, εχω ψυχρανθει πολυ στο θεμα των σχεσεων. Συν οτι απο μικρος ημουν γμτα. Πωπω... με την κολοσανγκρια, νοιωθω λες και ειμαι σε κανα αποπνικτικο μικρο μπαρ, ενω το θερμομετρο δειχνει 14C. Τοση θέρμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Να θυμάσαι ότι η ευτυχία και η δυστυχία είναι σε ζυγαριά και ισορροπούν πάντα. Όσο ρίξεις από τη μια μεριά, τόσο θα έχεις και από την άλλη. Χμ, ενδιαφέρουσα σκέψη, το είχα σκεφτεί σε αρκετά μικρή ηλικία πως ότι και να κάνεις στη ζωή η συνισταμένη ευτυχίας - δυστυχίας θα είναι πάντα η ίδια. Είναι όμως έτσι? Θέλω να πιστεύω πως όχι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 nick[;1883223'']Χμ, ενδιαφέρουσα σκέψη, το είχα σκεφτεί σε αρκετά μικρή ηλικία πως ότι και να κάνεις στη ζωή η συνισταμένη ευτυχίας - δυστυχίας θα είναι πάντα η ίδια. Είναι όμως έτσι? Θέλω να πιστεύω πως όχι .... Όχι, δεν εννοούσα αυτό. "Ποσοτικά" το εννοούσα. Χαζό παράδειγμα, που όμως εξηγεί καλά τι εννοώ. Αν κάποιος όταν είναι στεναχωρημένος, ψυχοπλακώνεται 10 μονάδες δυστυχίας, όταν είναι χαρούμενος έχει 10 μονάδες ευτυχίας. Αν ψυχοπλακώνεται με 20 μονάδες δυστυχίας, τότε χαίρεται με 20 μονάδες ευτυχίας. I know, εντελώς ηλίθιο παράδειγμα. Δεν έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια. Μπορεί να ζήσεις 1 χρόνο χάλια και 10 χρόνια τέλεια. Έχει να κάνει με το πόσο "νιώθει" κανείς. Πχ, αυτοί που δεν πόνεσαν στον έρωτα (για παράδειγμα κρατώντας άμυνες ή γιατί απλά δεν τους έτυχε), δεν μπορούν να εκτιμήσουν τι σημαίνει να έχεις ερωτικό σύντροφο, οπότε δεν πολυασχολούνται και όταν βρούνε (μικρή δυστυχία, μικρή ευτυχία). Αυτοί που πέρασαν τα πολλά (ή ένιωσαν τέλος πάντων τα πολλά), όταν τελικά στέριωσαν κάπου, ζούνε σαν σε όνειρο που διεκδικούσαν συνεχώς και κάποτε ήρθε (μεγάλη δυστυχία, μεγάλη ευτυχία). edit: Το συνειδητοποίησα πρώτη φορά ακούγοντας τον διάλογο δύο φίλων μου, όπου ο ένας άλλαζε κοπέλες σαν τα πουκάμισα ενώ ο άλλος δεν είχε ποτέ του σχέση (μέχρι τότε), οπότε είχε ρωτήσει ο πρώτος τον δεύτερο τι θα έκανε αν η (υποτιθέμενη) κοπέλα του του είχε κάνει κάτι που είχε κάνει η δικιά του σ' αυτόν (δε θυμάμαι τι), και ο δεύτερος απάντησε "εγώ αν είχα κοπέλα απλά θα ήμουν ευτυχισμένος και δε θα ασχολιόμουν μ' αυτές τις λεπτομέρειες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Σε μερικες περιπτωσεις η ζυγαρια δεν ισσοροπει. Και εχω ζησει αρκετες περιπτωσεις ανθρωπων που πηγανε δυστυχισμενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.