Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μενα, η ιδανικη ηλικια να παντρευτω ειναι οταν θα ειμαι αφεντικο, θα καθομαι στο γραφειο, θα εχω γραμματεα (ομορφη), και θα βγαζω 5000 παντελονατα το μηνα. Δηλαδη... ποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Για μενα, η ιδανικη ηλικια να παντρευτω ειναι οταν θα ειμαι αφεντικο, θα καθομαι στο γραφειο, θα εχω γραμματεα (ομορφη), και θα βγαζω 5000 παντελονατα το μηνα. Δηλαδη... ποτε.

Να συμφωνησω. Γιατι να σερνω κανα δυο ψυχες ακομα μαζι μου, χωρις να μπορω να τους προσφερω οτι θελω να τους προσφερω;;; :eek:

γιατί λάθος ρε σεις;;;

ούτε πολύ μικρός είναι για γάμο ούτε έκανε κάτι λάθος κατ εμέ.

καλά τα λες. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, πάλι το ίδιο θα έκανα, κι ας γκρινιάζω τώρα.

1. δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για γάμο, κατ'εμέ.

2. γιατί συνδέεις όλα αυτά που γράφεις με το αν και πότε θα παντρευτείς; Για μένα κάνεις μεγάλο λάθος.

sorry παίδες, πρέπει να πάω στην δουλειά. Και ψιλοάργησα κιόλας, και θα με περιμένει η θείτσα έξω από την πόρτα. see ya later

Να συμφωνησω. Γιατι να σερνω κανα δυο ψυχες ακομα μαζι μου, χωρις να μπορω να τους προσφερω οτι θελω να τους προσφερω;;; :eek:

συνάδελφε είσαι εντελώς λάθος. Τα ζύγισα πολύ, και αποφάσισα ότι αυτό που πρέπει να προσφέρω στη φαμίλια, και το παιδί μου κυρίως, δεν είναι φράγκα. Από τότε σταμάτησα να δουλεύω πρωί, δουλεύω μόνο απόγευμα.

εφυγαααααααα

2. γιατί συνδέεις όλα αυτά που γράφεις με το αν και πότε θα παντρευτείς; Για μένα κάνεις μεγάλο λάθος.

Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ηθικες αξιες, ιδανικα και προτυπα. Αυτο μονο.

δε χρειάζεται να βγάζεις τα άντερα σου από λεφτά για να κάνεις οικογένεια. βέβαια όσο περισσότερα βγάζεις τόσο το καλύτερο, αλλά με 1 μεγάλο μισθό ή 2 μεσαίους μπορείς με λίγο κόπο να συντηρήσεις οικογένεια. δύσκολα. το θέμα είναι να το θες. και για μένα όσο πιο νεαρός είσαι τόσο το καλύτερο από άποψη δίψας για ζωή και ενέργειας που χρειάζεται να έχεις με τα παιδιά. φυσικά χωρίς καθόλου χρήματα δε πας πουθενά. αλλά στο θέμα, κι εγώ αν είχα ευκαιρία στα 25 μια χαρά θα παντρευόμουν

Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ηθικες αξιες, ιδανικα και προτυπα. Αυτο μονο.

Αλλη μια φορα. Και βασικα, αυτα ειναι η κορυφη του παγοβουνου. Ειναι και πολοι αλλοι λογοι, που καθημερινα τους ζυγιζω στο μυαλο μου.

ναι βρε δε σε κατηγόρησα, απόψεις είναι αυτές και αυτές παραθέτουμε.

το σωστό (bestestest που λέει και ο Αλι) πιστεύω είναι να κάνουμε οικογένεια όποτε νιώθουμε έτοιμοι ο καθείς με τα κριτήριά του

για να παντρευτει καποιος θα πρεπει να νιωθει ετοιμος γι'αυτο!

αλλοι το νιωθουν στα 22 και αλλοι στα 32....

δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, απλος κατα μεγαλο ποσοστο κτλ, οσοι εχουν παντρευτει μικροι το εχουν μετανιωσει απ'οτι ακουω γυρω μου.

εγω ειμαι 24 και ουτε καν που περναει απο το μυαλο μου τετοια ιδεα!

28 και βλεπουμε....

Ευθύνες παιδιά πολλές ο γάμος, ειδικά αν έχεις και παιδιά…..

Όσο ο καθένας μπορεί να χαρεί την ελευθερία του ας τα κάνει. Μετά τα 28 - 30 για γάμο….έχω φίλες στα 36 – 37 που δεν το σκέφτονται καν. Anyway σημασία έχει να βρεις την κατάλληλη … τα χρονικά περιθώρια είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Χαχαχα πότε το είδες ? Το είπα όμως ρε συ τα αλλάζω συχνά..κάτι παθαίνω δεν μπορώ να έχω για πολύ καιρό ένα συγκεκριμένο.Θέλω αλλαγές..επίσης όμως έφτασα τα 300 post και αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος να αλλάξεις avatar(ναι καλά τώρα). :P

Άσε που δεν μπορούσα να καταλήξω.Στην αρχή έβρισκα εικόνες της έβαζα αλλά δεν μου άρεσε το περιεχόμενο.Μετά το μέγεθος.Ακόμη και τώρα δεν έχω πλήρως αποφασίσει...κάτι δεν μου πάει.Παίζει να ξαναλλάξω..ίσως και καταλήξω σε μερικές μέρες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...