aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ναι το εκανα και αυτο με μια φιλη μου. δε ξερει ακριβως την ιστορια αλλα τουλαχιστον καταλαβε τι περναω. βγηκαμε για καφε και μου ελεγε πολλα πραγματα τα οποια ηταν σωστα. η ειρωνια ομως ειναι οτι τα ιδια λογια θα ελεγα και γω σε καποιον αλλα δε τα σκεφτηκα για τον εαυτο μου. μπορω να πω οτι ηρεμισα λιγακι μετα απο αυτη τη συναντηση αλλα φτανει αυτο για να ξεπερασω τη κατασταση. περιμενω να κανω και αλλη συναντηση με εναν φιλο που ειμαστε και οι δυο "ειδικοι" σε τετοιες περιπτωσεις και θεματα αλλα ειναι φανταρος και θα βγει με αδεια σε μερικες μερες. ωρα 05:00 και κλεινω 5μερες χ 24ωρες = 120 ωρες χωρις υπνο! (πλακα πλακα ποσο ειναι το ρεκορ γκινες?) ειδα μερικες ταινιες μολις τωρα αλλα τιποτα.... ουτε καν πως λεγονται δε θυμαμαι. αντε να δω πως θα παω για δουλεια αυριο το βραδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ωρα 05:00 και κλεινω 5μερες χ 24ωρες = 120 ωρες χωρις υπνο!(πλακα πλακα ποσο ειναι το ρεκορ γκινες?) Το γεγονός ότι κάνεις χιούμορ σε αυτό το θέμα μου λέει ότι δεν έχεις συνειδητοποιήσει πόσο κακό κάνεις στην υγεία σου με τόση αϋπνία. Θα σε παρακαλούσα θερμά να απευθυνθείς σε έναν ιατρό για φαρμακευτική βοήθεια όσον αφορά τον ύπνο. Κάνε πρώτα αυτό, και μετά τα άλλα θα μπουν σε μια σειρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helm21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Γύρισες εσύ, έφυγα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Να πατησω το ρουφιανοκουμπο στο Post σου Lucif? Η μηπως θα πεσεις απο κανενα συννεφο επαρσης ("τα χρυσα μου, τα εμαθα να καθονται καλα")? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Το γεγονός ότι κάνεις χιούμορ σε αυτό το θέμα μου λέει ότι δεν έχεις συνειδητοποιήσει πόσο κακό κάνεις στην υγεία σου με τόση αϋπνία. Θα σε παρακαλούσα θερμά να απευθυνθείς σε έναν ιατρό για φαρμακευτική βοήθεια όσον αφορά τον ύπνο. Κάνε πρώτα αυτό, και μετά τα άλλα θα μπουν σε μια σειρά... α καλα, μονο αυτο? το οτι δεν εχω φαει σχεδον τιποτα τοσες μερες? κατι θα σκεφτω... που θα παει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ρε aledjo κρίμα είναι, νέο παλληκάρι σαν τα κρύα τα νερά κάθε λίγο και λιγάκι να κλαίς και να υποφέρεις για μια κοπέλα???? Και στην τελική γιατί δεν σταυρώνεις σχέση? What's wrong with u child? Πάντως πέρα απο την πλάκα? η περίπτωση σου μου θυμίζει το παρακάτω: Φυσικά και κόβεται το κάπνισμα, εγω το έχω κόψει ήδη 683 φορές ... :p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Φυσικά και κόβεται το κάπνισμα, εγω το έχω κόψει ήδη 683 φορές ... :p:p:p Σιγά ρε Oscar... Aledjo, όπως ξανάπα, πάρε τα threads που έγραφες συμβουλές, διάβασε και κάνε εφαρμογή. Κατά τα άλλα, για τις πέντε μέρες άυπνος, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Σιγά ρε Oscar... αφφφφςςςςςςςς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 κάθε λίγο και λιγάκι να κλαίς και να υποφέρεις για μια κοπέλα???? Και στην τελική γιατί δεν σταυρώνεις σχέση? Φυσικά και κόβεται το κάπνισμα, εγω το έχω κόψει ήδη 683 φορές ... :p:p:p 1) ποιος ειπε καθε λιγο και λιγακι? ειναι η δευτερη φορα στη ζωη μου. 2) θελει πολυ αναλυση το θεμα αυτο. 3) δεν ειπα οτι το εκοψα, ποτε δε καπνιζα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Aledjo, όπως ξανάπα, πάρε τα threads που έγραφες συμβουλές, διάβασε και κάνε εφαρμογή. Κατά τα άλλα, για τις πέντε μέρες άυπνος, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. δηλαδη εσυ συμφωνεις με αυτα που εγραφα καποτε ε? γιατι αμφιβαλεις για τις 5 μερες? πιστεψε με αν το παθεις αυτο ο χρονος σταματαει.... καποτε (δηλαδη τη πρωτη φορα) κοιμομουν 2-3 ωρες την ημερα γιατι αρκετο καιρο ειμαι και ευαισθητος παναθεμα με! κοριτσια.... το βραδυ θα βγω βολτα! ετοιμαστειτε για περιπετειες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 1) ποιος ειπε καθε λιγο και λιγακι? ειναι η δευτερη φορα στη ζωη μου. 2) θελει πολυ αναλυση το θεμα αυτο. 3) δεν ειπα οτι το εκοψα, ποτε δε καπνιζα.... μπας σε καλό σου βρέ aledjo !!!! :):) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 φορτσατη ειναι η απο πανω σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 http://www.expertgr.com/phpBB/viewtopic.php?p=117247&sid=56d0078e5d33e884c7c336dfcd256c95 λετε να το πολεμησω και να κερδισω κατι απο αυτη την ιστορια? παντος τρομαξα με αυτα που ειπαν.... παω να αγορασω καμια βοτκα μπας και με παρει ο υπνος γιατι ανησυχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 πηγαινε βαλε μια φορμα και τρεξε καμια ωρα να δεις για ποτε θα κοιμηθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 @1980 αν διαβασες το πρωτο ποστ, περπατησα 3,5 ωρες και δε με επιασε τιποτα. περπατησα, δεν ετρεξα. λες να φταιει αυτο? τεσπα, πρεπει να το ξεπερασω.... αχ αυτες οι γυναικες θα μου φανε τη ζωη μου! Γ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΡΗΜΑΞΑΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.