gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Το ότι δεν πήγες να δουλέψεις μπορεί να ήταν λάθος.. Πήγενε αύριο και με πίεση να επανέλθεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Το ότι δεν πήγες να δουλέψεις μπορεί να ήταν λάθος..Πήγενε αύριο και με πίεση να επανέλθεις.. δε πηγα γιατι δεν ειχα τη δυναμη να παω, αυριο πως θα παω αφου δεν εχω κοιμηθει? με το αλκοολ δε τα παω καλα, οταν ειμαι με καλη παρεα και περναω καλα τοτε με το αλκοολ ειμαι οκ, αν ομως πιω μονος μου, ακομα και να μην με απασχολει κατι, πεφτω σε καταθλιψη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 δε πηγα γιατι δεν ειχα τη δυναμη να παω, αυριο πως θα παω αφου δεν εχω κοιμηθει? με το αλκοολ δε τα παω καλα, οταν ειμαι με καλη παρεα και περναω καλα τοτε με το αλκοολ ειμαι οκ, αν ομως πιω μονος μου, ακομα και να μην με απασχολει κατι, πεφτω σε καταθλιψη.... εγώ για δουλειά σου λέω να πάς και κάτσε πέσε για ύπνο έχοντας πολύ χαμηλή μουσική ραδιοφώνου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 εγώ για δουλειά σου λέω να πάς και κάτσε πέσε για ύπνο έχοντας πολύ χαμηλή μουσική ραδιοφώνου... το δοκιμασα με ταινια, χαμηλα ειδα για λιγο, πηγαν να κλεισουν τα ματια μου, τα εκλεισα και μετα απο 10-15 λεπτα ξαναξυπνησα σκεφτομενος αυτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 το δοκιμασα με ταινια, χαμηλα ειδα για λιγο, πηγαν να κλεισουν τα ματια μου, τα εκλεισα και μετα απο 10-15 λεπτα ξαναξυπνησα σκεφτομενος αυτην. σκέψου να πας σε καμιά εκκλησία που θα έχει λειτουργία αύριο το πρωί ή στην χειρότερη την Τετάρτη το πρωί έχει σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 οριστε?? γιατι τι θα γινει με αυτο? (θα το δεχτω μονο αν μου πεις οτι οι γυναικες ειναι παιδια του διαβολου! χεχεχε) λιγη πλακα γιατι δε παω καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 οριστε?? γιατι τι θα γινει με αυτο? (θα το δεχτω μονο αν μου πεις οτι οι γυναικες ειναι παιδια του διαβολου! χεχεχε) λιγη πλακα γιατι δε παω καλα γιατί πολύ απλά σε αποκειμίζουν οι εκκλησιαστηκοί ήχοι... ποπο με αυτήν σου την περίπτωση έρχομαι σε ακραίες συμβουλές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Γίνε emo,η κατάθλιψη και ο πόνος είναι κάτι το φυσικό γι αυτούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ποπο με αυτήν σου την περίπτωση έρχομαι σε ακραίες συμβουλές... ειδες τελικα οτι μεχρι και οι μεγαλυτεροι ******* ερχονται σε δυσκολη θεση? χαχαχαχα πλακα κανω.... γαμωτη π0ντανα μου! thanks που ασχολησε μαζι μου παντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 άντε και τα λέμε παλι αύριο σε αφήνω εδώ με τον slipknot πάω να την πέσω για ύπνο γιατί σήμερα απο τις 7 στο πόδι ταξίδι Πάτρα-Αθήνα σχολή και πάλι αύριο σχολή επιβάλλετε ο ύπνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 άντε και τα λέμε παλι αύριο σε αφήνω εδώ με τον slipknot πάω να την πέσω για ύπνο γιατί σήμερα απο τις 7 στο πόδι ταξίδι Πάτρα-Αθήνα σχολή και πάλι αύριο σχολή επιβάλλετε ο ύπνος... Μπα δεν είμαι καλός εγώ για συμβουλές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Τόσες συμβουλές έχεις δώσει για τέτοια προβλήματα σε τόσα thread, πιάσε τα ένα ένα και κάτι θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Έχω δώσει τόσες συμβουλές ?? Ελπίζω να μην είναι μπιχτή Όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να πω τίποτα γι αυτό το θέμα,δεν είμαι ''σχετικός'' θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 για μενα το λεει.... αλλα ρε KWSN_Men οταν προκειτε για αλλον μπορω να κατσω και να σκεφτω λογικα και χωρις συναισθημα! οταν ομως προκειτε για τον εαυτο μου, χανω τη μπαλα! δε μπορω να κατσω να σκεφτω αντικειμενικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Κάποιος πολύ κοντινός φίλος να κουβεντιάσετε για όλα αυτά δεν υπάρχει; Καλό το φόρουμ, αλλά η δια ζώσης επικοινωνία λειτουργεί και ψυχοθεραπευτικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.