horsepower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ^^Γιατί τι σου έκανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ερώτηση: Αν πάω σε ένα μικρό pcάδικο παίζει να αγοράσουν μερικά parts από ένα παλιό pc? ναι...ενα εδω στην γειτονια μου το κανει... Για να συνεχίσω αυτό που έλεγα περί κινητών και ποιότητας των φώτο τους, αυτή η φώτο είναι κακή; συγνωμη αλλα κατι παιζει εδω...απο τα "παραπεντε" δεν θα επρεπε να κρεμεται κατι? ανθρωποι ας πουμε? εντιτ τωρα ειδα πως ειναι αυτο που κρατιεσαι απο το παραπεντε και κανεις σκι στην θαλασσα...αλλα ενα ειναι απο πανω απο την παραλια...τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δεν είναι παραπέντε, είναι kitesurfing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Οι άνθρωποι είναι στη θάλασσα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Αυτός ξεκουράζεται και το έχει παρκάρει εκεί πέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Είτε μόλις έχει βγει και πάει να το κατεβάσει, είτε μόλις το σήκωσε. Άκρως εντυπωσιακό άθλημα, πολύ περισσότερο από το windsurfing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 λυπαμε , αλλα μπροστά στο windsurf το kite ειναι ΜΟΥΦΑ , καθαρά "πλαστικό" ! Δείτε σε βίντεο στο you tube , windsurf-wave ! για πολλούς λόγους ειναι πολύ πιο respect ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=HT6k-wMTmmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Βοηθεια! η κατασταση μου ειναι δραματικη εως για κλαματα. εχω να κοιμηθω απο τη πεμπτη, περνανε οι ωρες, οι νυχτες, εχω χασει καθε επαφη με το χρονο. δεν εχω κανενα ενδιαφερον για τιποτα, δεν ακουμπαω το mouse γιατι δεν εχω τη δυναμη να το κουνισω. μονο τωρα βρικα λιγη δυναμη να πατησω μερικα κουμπια. φυσικα η αιτια ειναι (οπως παντα σε τετοιες περιπτωσεις) μια γυναικα. το προβλημα μου τωρα ειναι το πως να ξεχαστω για να μπορεσω τουλαχιστον να κοιμηθω. λυση δεν εχω βρει, αυριο δουλευω (DJ, τοσες μερες με αντικατεστησε ενας φιλος), που θα βρω δυναμη να παω? επισης πειτε μου καποιον τροπο να τη ξεχασω, σε αναλογη ερωτηση εγω θα απαντουσα οτι "ο ερωτας με ερωτα περναει". ξερω οτι ισχυει αυτο και το προσπαθησα, το αποτελεσμα ηταν ενα τιποτα. παντου γυρναω και βλεπω απο μακρια καποια να της μοιαζει, βλεπω ομοια μαλλια και σταματαω νομιζοντας οτι ειναι εκεινη. δεν αναζητω καμια λυση για το πως θα αντιμετωπισω τη κατασταση αυτη (πχ επανασυνδεση) αλλα το πως θα βοηθησω τον εαυτο μου! εγω ημουν αυτος που το αποφασισε το αποτελεσμα αυτο και δεν αλλαζω με τιποτα τη γνωμη μου. δοκιμασα να βγω με φιλους-φιλες μπας και ξεχαστω αλλα χωρις αποτελεσμα. ραδιο-μουσικη τελευταια φορα που ακουσα ηταν τεταρτη βραδυ. δε θελω να πεσω πανω σε κλαψομ0υνικα τραγουδια. στο δωματιο μου τριγυριζω γυρω-γυρω και δε βαζω κωλο κατω. γι'αυτο το Σαββατο το βραδυ ειπα να περπατησω εξω για να κουραστω και να γυρισω σπιτι ψοφιος απο τη κουραση και να με παρει ο υπνος. ματαια, περπατησα 3,5ωρες ασταματητα, δε ξερω ποσα χιλιομετρα εκανα και ουτε που καταλαβα πως περασε η ωρα. γυρισα σπιτι κουρασμενος, ξαπλωσα αλλα δε εκλεισα ματι. φαϊ? τι ειναι αυτο? μου εχει κλεισει τελειως το στομαχι, 1-2 δαγκωνιες την ημερα και λιγο νερο. δε πινω καφε ουτε αλκοολ και ευτυχως δε καπνιζω. θελω τουλαχιστον να κοιμηθω και να μπορεσω να τρωω φυσιολογικα! πειτε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Καλά άμα έχει και ο aledjo γκομενικό πρόβλημα... πάμε για φούντο.. Βέβαια θα σου προτέινω 2 λύσεις: 1η. Αρώστησε για λίγες μέρες...ενα συνάχι ρε παιδί μου να σου σπάσει τα νεύρα.. 2η. Πείσε τον εαυτό σου ότι δεν μπορείς να "ρίξεις" γκόμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 2η. Πείσε τον εαυτό σου ότι δεν μπορείς να "ρίξεις" γκόμενα.. με δουλευεις? τι θα βγει με αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 με δουλευεις?τι θα βγει με αυτο? Ξέρω γω... έτσι μου 'ρθε.. πάντως το να την παρατήσεις εσύ, να μην μετανιώνεις για αυτήν την πράξη και να μην μπορείς να την βγάλεις από το μυαλλό σου δεν μπορώ να το καταλάβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dude_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 δε πινω καφε ουτε αλκοολ Εμ, κατέβασε μερικές τεκίλες και θα κοιμήθεις και θα νιώσεις καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ξέρω γω... έτσι μου 'ρθε.. πάντως το να την παρατήσεις εσύ, να μην μετανιώνεις για αυτήν την πράξη και να μην μπορείς να την βγάλεις από το μυαλλό σου δεν μπορώ να το καταλάβω.. το ειπα πριν, δε με ενδιαφερει το πως και το γιατι εγινε αυτο, αλλα το πως θα βοηθησω τον εαυτο μου να το ξεπερασει και να ζησω φυσιολογικα. θελω να ξεκολησω και να μην την σκεφτομαι! δε σκεφτομαι γιατι εγινε αυτο κτλ κτλ οπως πολλοι σε τετοιες περιπτωσεις, θελω να τη βγαλω απο το μυαλο μου! δε τη μισω ουτε τη βριζω, οτι εγινε το ηξερα απο την αρχη, με τον εαυτο μου τα εχω βαλει που μπηκα σε αυτη την ιστορια αφου ηξερα τη συνεχεια! αυτη δε φταιει σε τιποτα. ΤΕΛΟΣ βοηθεια για μενα, ΔΕ θελω να τη σκεφτομαι ή τουλαχιστον να μπορω να ζησω φυσιολογικα (φαι, υπνο κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.