paschalia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ιδέα μου ή το ΜπλαΜπλα έχει αντικαταστήσει τις κατηγορίες του κινηματογράφου κ της μουσικής ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Επί 4 χρόνια καθημερινό ξύπνημα στις 6:15 και στο καπάκι σουηδική γυμναστικούλα στο τροπικό κλίμα και τον καθαρό αέρα της Salonica by winter δε θα σε χαλούσε πιστεύω. Εμένα πάντως δε με χάλασε! χμμμ.. λέω να την αλλάξω λίγο την φαντασίωση.. καθημερινό ξύπνημα τουλάχιστον μετα τις 9:00 στο καπάκι ζεστός γαλλικός, μετά σουηδική γυμναστικούλα in doors, μετά snowboard στο Καιμακτσαλάν, μετά κοψίδια σε τοπική παύλα γραφική χασαποταβέρνα και μετά ζεστό καφεδάκι μπροστά στο τζάκι... αααααχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 +1 για το αι χειτ γουιντερ. +1 αι χειτ γουιντερ. -2 και ήρθαμε στα ίσα μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 μετά snowboard στο Καιμακτσαλάν... Δεν έχει snowboard στο Καϊμακτσαλάν το καλοκαίρι. Μόνο χειμώνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 χμμμ.. λέω να την αλλάξω λίγο την φαντασίωση.. καθημερινό ξύπνημα τουλάχιστον μετα τις 9:00 στο καπάκι ζεστός γαλλικός, μετά σουηδική γυμναστικούλα in doors, μετά snowboard στο Καιμακτσαλάν, μετά κοψίδια σε τοπική παύλα γραφική χασαποταβέρνα και μετά ζεστό καφεδάκι μπροστά στο τζάκι... αααααχ... τις φαντασιώσεις σου κράτα τες για τον εαυτό σου..εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 καλά horsepower εσυ φάε ψάρι αφου νηστεύεις :p:p parsifal είναι τα μόνα που κάνουν αυτήν την απαίσια εποχή να έχει λίγη αξία... μην μου το χαλάαας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 καλά horsepower εσυ φάε ψάρι αφου νηστεύεις :p:p To είπα επειδή και δική μου φαντασίωση αυτή την στιγμή είναι τα όσα περιέγραψες τόσο γλαφυρά, αλλά την έχω καταπνίξει και εσύ άσπλαχνη την επαναφέρεις...ουουου και πάλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 To είπα επειδή και δική μου φαντασίωση αυτή την στιγμή είναι τα όσα περιέγραψες τόσο γλαφυρά, αλλά την έχω καταπνίξει και εσύ άσπλαχνη την επαναφέρεις...ουουου και πάλι.. σωωωωωπα? πες μου οτι κάνεις πλάκα? δεν ειχα μυριστεί τίποτα μα τον Αγιο Πατάπιο :p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Άσχετο αλλά,horsepower αλλάζεις avatars πιο συχνά κι από μένα.Θυμάμαι και πριν τον Lennon είχες κάτι άλλο.Γενικά όλοι αλλάζουν τελευταία.Τι μαζικό κύμα είναι αυτό ? Άλλο ένα trend της εποχής..άμα είναι έτσι να βγάλω το avatar μου δεν θέλω να είμαι trendy !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ρε συ από προχθές ψάχνω να βρω αβαταρ και το ένα είναι κοντοφαρδο, το άλλο ψηλόστενο..μου έχουν σπάσει τα νεύρα..(άλλαξα και άλλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ^ δεν μ' αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 επιστρέφω στο αρχικό λοιπόν γιατί έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 καλά έκανες horsepower ελα ρε και ενα ευχάριστο !!! η εξέλιξη της αίτησης μου στην forthnet !!!! 08/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 21/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Είναι ιδέα μου ή το imageshack.us είναι το πιο αναξιόπιστο image hosting που υπάρχει (από τα γνωστά έστω); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 συμφωνω απολυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.