Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κ800

Χωρίς να παίξω με τις ρυθμίσεις, με δύσκολο αντικείμενο (με τον τύπο κοντά αλλά και αντικείμενα μακριά, άμμος και φύκια δύσκολο να βγουν σωστά σε ψηφιακή φώτο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Για να συνεχίσω αυτό που έλεγα περί κινητών και ποιότητας των φώτο τους, αυτή η φώτο είναι κακή;

Χαμηλος κορεσμος χρωματων, καπως υπερφωτισμενη και θορυβος απο το φακο (φαινεται στο μαυρο του μαγιω του τυπα)

Χαμηλος κορεσμος χρωματων, καπως υπερφωτισμενη και θορυβος απο το φακο (φαινεται στο μαυρο του μαγιω του τυπα)

Ο θόρυβος από τον φακό λέγεται αλμύρα, σκόνη από την παραλία και spray από τη θάλασσα.

Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι πρόκειται για μία συσκευή μικρότερη από οποιαδήποτε ψηφιακή της αγοράς, που πέρνει τηλέφωνο, (και βίντεοτηλέφωνο), μπαίνει internet (και γρήγορα), αναπαράγει AAC-MP3-MP4-3GP (με ενσωματωμένο player), ηχογραφεί, κάνει υποτυπώδεις μίξης φωτογραφιών, βίντεο και ήχου και φτιάχνει βιντεάκια, παίζει ραδιόφωνο, παίζει παιχνίδια, λειτουργεί σαν τηλεκοντρόλ, στέλνει μηνύματα και e-mail, έχει RSS feeds, ημερολόγιο, ρολόι/ξυπνητήρι/χρονόμετρο, calculator, λειτουργεί σαν memory stick και κυκλοφορεί στην αγορά από τον Ιούλιο του 2006.

Εγώ μια χαρά τη βλέπω. Αν πήγαινα ταξίδι, θα ήθελα κάτι καλύτερο.

αμάν βρε ferongr! Ο άνθρωπος δεν είπε πως θα πάει να κάνει επαγγελματική φωτογράφηση με το κινητό του. Αλλά εκεί που κάθεσαι και σου' ρχεται να βγάλεις μια φωτό, τα σύγχρονα κινητά κάνουν αξιοπρεπεστατοτατότατη :-) δουλειά. Εγώ μια χαρά την βρίσκω την φωτό, για να μην πω πάρα πολύ καλή...

Ο θόρυβος από τον φακό λέγεται αλμύρα, σκόνη από την παραλία και spray από τη θάλασσα.

Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι πρόκειται για μία συσκευή μικρότερη από οποιαδήποτε ψηφιακή της αγοράς, που πέρνει τηλέφωνο, (και βίντεοτηλέφωνο), μπαίνει internet (και γρήγορα), αναπαράγει AAC-MP3-MP4-3GP (με ενσωματωμένο player), ηχογραφεί, κάνει υποτυπώδεις μίξης φωτογραφιών, βίντεο και ήχου και φτιάχνει βιντεάκια, παίζει ραδιόφωνο, παίζει παιχνίδια, λειτουργεί σαν τηλεκοντρόλ, στέλνει μηνύματα και e-mail, έχει RSS feeds, ημερολόγιο, ρολόι/ξυπνητήρι/χρονόμετρο, calculator, λειτουργεί σαν memory stick και κυκλοφορεί στην αγορά από τον Ιούλιο του 2006.

Για τις παραγγελίες σας καλέστε τώρα στο νούμερο που βλέπετε στην οθόνη σας.. Επωφεληθείτε της προσφοράς μας! Οι πρώτοι 10 που θα καλέσουν δώρο ένα μέμορι-στίκ χωρητικότητας ενος ολόκληρου μέγκαμπάιτ και μια θήκη απο αυθεντικό νάυλον.

Σας θυμίζουμε οτι ο κάθε τηλεθεατής θα μπορεί να παραγγείλει μόνο μέχρι 2 συσκευές για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί όλη η Ελλάδα και για να αποφευχθεί η χονδρική πώληση.. Καλέστε τώρα! :P

+1 είστε φλώροι...με την καλή έννοια! :lol:

Τις καλημέρες μου. :-D

καλα, ας ήσουν εσυ το Σάββατο σε καταναγκαστικά έργα με την γόβα μέσα στον ψώφο.. να σου πω εγω, αν μετά θα λές αι χέιτ γουίντερ γκάντ ντεμ ιτ.. :P

καλα, ας ήσουν εσυ το Σάββατο σε καταναγκαστικά έργα με την γόβα μέσα στον ψώφο.. να σου πω εγω, αν μετά θα λές αι χέιτ γουίντερ γκάντ ντεμ ιτ.. :P

Επί 4 χρόνια καθημερινό ξύπνημα στις 6:15 και στο καπάκι σουηδική γυμναστικούλα στο τροπικό κλίμα και τον καθαρό αέρα της Salonica by winter δε θα σε χαλούσε πιστεύω. Εμένα πάντως δε με χάλασε! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...