poscaman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 αααα,εγω μολις τελειωσα την σοκολατα μου! και για την ιστορια,την φτιαχνω με την πατροπαραδοτη οικογενειακη συνταγη που εχει περασει απο γενια σε γενια.μαρτυριες υπαρχουν οτι ενας μακρινος συγγενης μου κερασε σοκολατα τον παλαιων Πατρων Γερμανο,εκει καπου το Μαρτη του 1821 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αυτό δεν ειναι τιποτα, εμενα ενας συγγενης μου, εφηυρε το γουδι για καρπους σοκολατας, τοτε μωρε στη δυναστεια των Μαγιας. Κριμα, αν ειχαν επιζησει, θα ειμασταν πλουτσιοι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 @ panky ... ααα χρυσέ μου δεν γράφω καλα δίπλα στο γάλα ... :p μικρή μου φρουφρού (πριν σε μαστιγώσω που έγραψες λάθος το alias μου), εννοούσα εσένα μέσα στο γάλα. edit: μπράβο φίλε genius. άμεση καλλιτεχνική ανταπόκριση. μούρλια το σχεδιάκι στο σεντόνι σου. ταιριάζει πολύ με τη μπρουτάλ καραμπίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Για εκείνο το samsung, με αυτούς τους χρόνους δε μου φαίνεται άσχημο.. Battery type: Li-Ion Talk time (hours): 300 Standby time (hours): 6,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 @φρου φρου την εφτιαξα την σοκολατα, εγινε αρκετα καλη ευχαριστω και παλι @panky (lol) δεν σχολασες την φωτο...πριν πεις για το σεντονακι με τα λουλουδακια, δεν ειναι το δικο μου κρεββατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Τους είδα τους χρόνους. Αλλά ποτέ δεν εμπιστεύομαι τις ονομαστικές τιμές. Ειδικά της Samsung. Άμα ανοίξεις και bt και wifi, αντίο ζωή. Τώρα μπορεί να πέφτω και έξω. Διάβασε και κάνα review πάντως, μη στηριχτείς μόνο στην απέραντη σοφία μου. Αλλά θα επιμείνω στην πρόταση μου για το treo σε σένα, και για το γάλα στη φρουφρου. Άιντε, μπαίνω σε meeting. Θα σπαμάρω αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 παρακαλώ raid7genius (lol) !!! Παντα στην διαθεση σου !!! punky τωρα που μπαινεις εσυ για μίτινγ (σσσσσσσσσνιφ) εγω μόλις αναδυώμανε απο το γάλα ως αλλη Κλεοπάτρα ... γιου μιστντιτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Go for it punky, τους έχεις, σίγουρα θα δεχτούν την πρόταση για στρογγυλές τυρόπιτες στο κυλικείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Go for it punky, τους έχεις, σίγουρα θα δεχτούν την πρόταση για στρογγυλές τυρόπιτες στο κυλικείο. ελα ρε, κοιτα να δεις ... βάλανε τυρόπιττες στα κυλικία ε? Εγω τις μπομπότες πρόλαβα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 εγω μόλις αναδυώμανε απο το γάλα ως αλλη Κλεοπάτρα ... γιου μιστντιτ... ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 μόλις μου ήρθε μια πρόσφατη ατάκα... "don't you see the ligouri's eye?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 LooOOOOooOOoooOooOOOooOOOooooOOOooOOoL Harkon !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Go for it punky, τους έχεις, σίγουρα θα δεχτούν την πρόταση για στρογγυλές τυρόπιτες στο κυλικείο. αχαχαχαχα :mrgreen: γαμάτο ! και πάνω που σκεφτόμουν να σε αφήσω να πιάσεις το treo μου. btw μην αγχώνεσαι που κάθεσαι και τον παίζεις στο φόρουμ αντί να διαβάζεις. Μπορείς πάντα να κάνεις μασάζ σε χοντρούς ιδρωμένους τουρίστες στην παραλία για 5 ευρώ, για να ζήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 btw μην αγχώνεσαι που κάθεσαι και τον παίζεις στο φόρουμ αντί να διαβάζεις. Μπορείς πάντα να κάνεις μασάζ σε χοντρούς ιδρωμένους τουρίστες στην παραλία για 5 ευρώ, για να ζήσεις. 5 ευρω??? σε ποια παραλία ειπαμε ???? Να κάνω και μια off topic ερώτηση?? (ΛοΛ) τα φίλτρα των κλιματιστικών θέλουν κάθε χρόνο καθάρισμα? Και το φρέον καθε πότε πρέπει να αλλάζεται/συμπληρώνεται ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 εξαρταται απ'το τι χρηση κανεις.ας πουμε στα δικα μου που αναβω κερια τα καθαριζω ανα εξαμηνο.αν καπνιζεις η αναβεις κερια,η ειναι στην κουζινα τοτε πιο συχνα (στην κουζινα θελει ανα τριμηνο) ιδεατα νουμερα ειναι αυτα... οσο για το φρεον στα καινουρια (της τελευταιας δεκαετιας) δεν χρειαζεται συμπληρωση παρα μονο αν πεσει η αποδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.