Harkon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 this be Ali-G .. keep it real, respekk! westside! γελάω πολύ με δαύτον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 ali mudafacken g be in da houze betta rekognize dat'z rite ese itz ol' bout keepin' it real ^^ Edit: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 το άβαταρ είναι από την παρακάτω σκηνή που είναι απ τις αγαπημένες μου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 "you're saying that occasionally there's some doctors from asia who do this" XD όχι ρε φίλε! τι λέει το άτομο! χα0χα0αχ0χ0αχα0αχ0αχααχ0χα0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 A to the L to the I to the G Ali G that' s me that' s me Όταν είχα δει την ταινία είχα γελάσει πολύ.Φυσικά αυτή η σκηνή είχε σχολιαστεί άπειρες φορές από φίλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν, αύριο πρωί εγώ λέω να πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες. Το φόρουμ το προσέχει ο παρεδώσε. Κανονίστε να μου τον συγχύσετε. ΥΓ: Το σύμπαν συνουσιάζεται ΧΟΝΤΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 μεγάλο σκάλωμα το pro. Πιό εθιστικό και από το τσιγάρο. Νιώθω 15 χρόνια νεότερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Απο σημερα εχει χαθει το μπλε φοντο που υπηρχε πισω απο ολα τα υπομνηματα. Εγω εχω προβληα,ή ειναι μερος των (καινουργιων; )αλλαγών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 μαλλον είναι θέμα νέας διαμόρφωσης, γιατί ούτε κι εγώ βλέπω μπλε τα υπομνηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 οκ thanks..Αν σκοπευετε να το αφησετε ετσι παντως,να πω οτι δεν μ'αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 οκ thanks..Αν σκοπευετε να το αφησετε ετσι παντως,να πω οτι δεν μ'αρεσει Συμφωνώ ότι το προηγούμενο (με τη γαλάζια σκίαση στα υπομνήματα) ήταν καλύτερο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 μεγάλο σκάλωμα το pro. Πιό εθιστικό και από το τσιγάρο. Νιώθω 15 χρόνια νεότερος Οτι ειναι, ειναι Που παιζεις τελικα, στο πισι; Αν το εχεις αυθεντικο στο πισι, μπορουμε να παιξουμε και κανενα online game! Υ.γ. Θελω να στερεωσω την τιβι μου στον τοιχο, αλλα κολλάω στο να ανοίξω τρύπες στον τοίχο για τη βαση.. Λετε να εχει κανα προβλημα ο τοιχος; Με τουβλα ειναι φτιαγμενος. Θελει ουπατ και κατι βιδες ισα με δαχτυλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Τώρα στα υπομνήματα υπάρχει ένα σκούρο μπλε φόντο αλλά δεν φαίνεται τίποτα.Ούτε το topic,ούτε τα υπόλοιπα στοιχεία.Το έχετε και άλλοι αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ω, ναι.... Άρα δεν είναι μόνο στο δικό μου... Τίποτα δε φαίνεται, κάντε κάτι ρε παιδιά... Edit: Σα να διορθώθηκε πλέον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ναι κι εμένα πλέον είναι όπως πριν αλλά χωρίς το γαλάζιο φόντο.Αλήθεια τελικά γιατί το βγάλανε ξέρει κανείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.