Sirina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Και πως το βλεπουμε αυτο? Και οχι τορεντ δεν εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Γυναίκα, Φυσικός στην Μπογντώ (της Γαλλίας). Πγοφιλ : ατομό πατιασμενό με το αγκνωστό, αναλυείς φαινομενά, ζητάς το ιντανικό, εγωτευεσαί με την ψυκή κι οκί με το σωμά... (κανω πγοβά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Και να φανταστείς όλα αυτά μόνο από την ημερομηνία γέννησής σου..Ε ρε τι σου κάνει η επιστήμη-η-Μίριαμ-και-ο-Τζόσουα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
republican Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Χαχαχα!!! Κορυφαίο παιδιά! Εγώ θα είμαι φωτογράφος από τη Λιθουανία!!! Το προφίλ δεν το σχολιάζω γιατί θα εκτεθούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Γυναίκα,Σαντορίνη,Πληροφορική. Πέτυχε την πληροφορική. Πάντως δεν μπορώ να με φανταστώ με βυζιά να κυκλοφορώ σ'ένα νησί. (Αν είναι έτσι δεν θέλω να γεννηθώ ξανά,ευχαριστώ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλά κρασιά! Τουλάχιστον, γλύτωσα την αλλαγή φύλου. Αλλά συνέχεια σε επικίνδυνες αποστολές χώνομαι, το Σύμπαν μου μέσα. Χάθηκε π.χ. κάνα μπαρμανιλίκι σε Τζαμάικα; Κάτι σε χαμηλούς ρυθμούς τελοσπάντων... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δικηγορίνα στο Δουβλίνο... Το αβατάρ μου με εκφράζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Αυτό που με τρομάζει δεν είναι ούτε η πόλη ούτε η αλλαγή φύλου, αλλά το επάγγελμα! Δηλαδή όσοι γεννηθήκαμε την ίδια μέρα έχουμε την ίδια μοίρα στην επόμενη ζωή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή όσοι γεννηθήκαμε την ίδια μέρα έχουμε την ίδια μοίρα στην επόμενη ζωή; Ακριβώς. Τριαντά πέντε εκατομύρια δικηγορίνες στο Δουβλίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 τόπος μοντρεαλ , διπλωμάτης , μεθοδικός, δημιουργικός , σταθερός , συντροφικός, παθιάρικος, λογική , κρίση , πολύτιμη γνώση ... Λοιπον κύριοι .... : -p παντα ήθελα να επισκεφτώ τον καναδά για να παω όμως βανκουβερ whistler http://www.whistlerblackcomb.com/index.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Γυναίκα,Σαντορίνη,Πληροφορική. Πέτυχε την πληροφορική. Πάντως δεν μπορώ να με φανταστώ με βυζιά να κυκλοφορώ σ'ένα νησί. (Αν είναι έτσι δεν θέλω να γεννηθώ ξανά,ευχαριστώ ) Μωρή κι εγώ Σαντορίνη αλλά γραφίστρια.Άμα είναι να ανταλλάξουμε τηλέφωνα,μη χαθούμε.Να βγαίνουμε τα βράδια να γίνεται πανικός. Αλήθεια επειδή μου ήρθε τώρα,πόσοι από τους άντρες οι οποίοι υποτίθεται ότι θα είναι γυναίκες στη 2η τους ζωή έχουν μακρύ μαλλί ? Προς το παρών 2..εγώ και pappous soulis.Άμα είναι και κάνας άλλος πείτε το γιατί μυρίζομαι θανάσιμη πλεκτάνη εναντίον μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μωρή κι εγώ Σαντορίνη αλλά γραφίστρια.Άμα είναι να ανταλλάξουμε τηλέφωνα,μη χαθούμε. Aχ! Θα είμαστε οι καλύτερες φίλες! Άμα είναι και κάνας άλλος πείτε το γιατί μυρίζομαι θανάσιμη πλεκτάνη εναντίον μας.. Το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον των μαλλιάδων! Γρήγορα για κούρεμα όλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Γιατί να κουρευτούμε εμείς που τα έχουμε μακρυά και να μην βάλουν extension οι άλλοι,που έχουν κοντά ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Απο χτες προσπαθω να μπω στο μσν αλλα ματαια. Μου βγαζει κωδικο σφαλματος 80072efd και οταν παταω αντιμετωπιση προβληματων λεει οτι η πυλη μου φαινεται να ειναι εκτος συνδεσης. Παταω επιδιορθωση και τιποτα. Καμια ιδεα? Σημειωση: ξαναεγκατεστησα το μσν 3 φορες μπας και δουλεψει αλλα τιποτα. Κοίταξε αν έχεις επιλέξει καταλάθος στον Internet Explorer την επιλογή "Εργασία χωρίς σύνδεση" Όσο για την αστρολογική πρόβλεψη... " Θα 'σαι άντρας! Τόπος: Βουκουρέστι Επάγελμα: νομικός Προφίλ: Άτομο Πρακτικό απόλυτο δεν δέχεσαι την αποτυχία αρέσκεσαι στην συχνη αλλαγή ερωτικού συντρόφου! Δίδαγμα: Θα σε άτομο με αυτοπεποίθηση και λιγότερο φόβο που θα νικά την ζήλια και τον θυμό που έχεις μέσα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ωραία..Και Θεοφιλόπουλος στην περιγραφή..yeahhhh!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια, ξερει κανεις ενα φορουμ που ειναι για ηλεκτρονικα κυλωματα ολων των ειδων? electronica.gr ή κατι τετοιο ηταν...δεν το βρισκω...το ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.