KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Κάτι άσχετο αλλά θέλω να το ρωτήσω γιατί πάντα αναρωτιόμουν και το χω καημό.Γιατί όταν έχεις κοντό μαλλί και κάνεις Headbanging σε πονάει σχεδόν αμέσως το κεφάλι ενώ με μακρύ μαλλί δεν καταλαβαίνεις Χριστό ? Γιατί στη μια περίπτωση κουνάς το μαλλί και στην άλλη το κεφάλι. Γτ όταν έχεις μαλλί με μια μικρή κίνηση έχεις effect ενώ με κοντό πρέπει να χτυπηθείς παραπάνω για να νοιώσεις πως κάνεις κάτι. Ψυχολογικός πόνος! Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ευτυχως εχω ισιο, λειο, στιλπνο μαλλι. Αν ηταν εστω και ελαχιστα σπαστο, θα ειχα ψυχολογικο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω γιατί αλλά όλο στο στόμα μου μπαίνει και μου αφήνει τρίχες.Μια τρίχα δε πρέπει να είχε μείνει στο λαιμό μου για κάτι μέρες επειδή ένοιωθα κάπως περίεργα. Rofl quote of the year Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Έλεος !! Πάντως είναι όντως πολύ ενοχλητικό.Έχω και σπαστό μαλλί κάτω και μου τη σπάει λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Με το μαλλι που εχω εγω, υπολογιζω πως αντε να φτασω τα δεκα εκατοστα μακρος και πυκνοτητα μαλλιου με μπουκλα 160% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Και ο Luci πρεπει να ειναι μπουκλακιας. Μαλλον κατω στην κολαση κατσαρωσε απο τη ζεστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 κάνα update για κανάλι στο sopcast που να δείχνει τον αγώνα έχουμε?(όποιος ξέρει ας απαντήσει γρήγορα για ο διάβολος καραδοκεί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ναι.http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1629&part=sportsΕπιλέγεις το 2ο κανάλι,3ο κατά σειρά play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ρε συ slipnot η περιγραφή θα γίνει από τον Μπιν Λαντεν? μάλλον θα περιμένω να το δω μετά στο ΝΕΤ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Χαχαχαχα.Δυστυχώς είναι το μόνο κανάλι που βρήκα.Εγώ έχω κλείσει τη φωνή κι έχω βάλει ραδιόφωνο.Δεν είναι και καλή ποιότητα αλλά αφού είναι τσάμπα μια χαρά.Βασικά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να τελειώσει το ματς.Θα το δω live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ε δεν γίνεται να δεις το παιχνίδι από το sopcast με καμιά Mother Mary. θα περιμένω να το δω μετά.κωλόφαρδοι κάτοχοι nova σας μισώ(και σας τους κατόχους Σπορτ+ σας μισώ, θα δείτε τουλάχιστον Λιβερπουλ - Αρσεναλ..φτου σας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ναι εγώ το έκλεισα.Χάλια ποιότητα αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Πάει πίσω,ότι άκουγα στο ραδιόφωνο το έβλεπα μετά από κάνα λεπτό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Πάντως ferongr εγώ έχω πρόβλημα με το μαλλί να μπαίνει στο στόμα χωρίς headbanging.Δεν ξέρω γιατί αλλά όλο στο στόμα μου μπαίνει και μου αφήνει τρίχες. Και δω τα ίδια. ^^ Επιπλέον τα δικά μου,όταν τα περνάω πίσω απ'τα αυτιά για να κρατιούνται όταν διαβάζω,παίρνουν μετά μια μορφή και μοιάζουν σαν χαυλιόδοντες xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Χεχ... Ατυχα πλασματα. δεν γενηθηκατε με μεταξενιο μαλλι σαν το δικο μου (εχω ψωνιο με το μαλλι μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Εντάξει τώρα καλά είμαι σχετικά.Όταν τα άφηνα πριν από κάνα χρόνο και ήταν κοντά ακόμα,κάτω που μου είναι σπαστά λιγάκι είχα κάτι μπούκλες....απλά τραγικό !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.