Harkon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ναι ρε γμτ... αφηστε τα ρε σεις λιγο ακομα να χαρει ο λαος...
χάπι Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ναι ρε γαμωτο ! Παρολαυτά μπορούμε να ανοιξουμε ένα τοπικ με τα φετιχ γενικώς !
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν πειράζει θα ανοίξουν κι άλλα...είμαι σίγουρος.
Harkon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ναι ρε γαμωτο ! Παρολαυτά μπορούμε να ανοιξουμε ένα τοπικ με τα φετιχ γενικώς ! μη χάσεις! άκου το παλικάρι πάντως να θέλει τον μπίγκ-φουτ! καλό και αυτό! εκτός κ αν γουστέρνει τις κλωτσιές!
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ναι ναι!! Εγώ έχω φετίχ με τα PC Με ερεθίζουν πολύ οι κάρτες γραφικών Λέω να πάρω και phase cooling για το PC που είναι και πολύ kinky
χάπι Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 μη χάσεις! άκου το παλικάρι πάντως να θέλει τον μπίγκ-φουτ! καλό και αυτό! εκτός κ αν γουστέρνει τις κλωτσιές! Ναι ! Ναι ! Ναι ! ΘΕΟΣ !!! (γουστάρει επιφάνεια στην πατούσα, να μπορεί να "εκφραστεί", ο ανθρωπος !)
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Τι κακία υπάρχει στον κόσμο ? Τσ τσ τσ τσ...(τον ήχο τον κάνω κουνώντας μαζί και το κεφάλι δεξιά αριστερά).Τον φάγατε τον άνθρωπο !!
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Να το βραβεύσουμαι ως thread του μήνα.
-nick- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ειλικρινά απορώ γιατί κλειδώθηκε. Μάλλον φετίχ των mod
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Να το βραβεύσουμαι ως thread του μήνα. Ορίστε ένα άλλο καλό, στο thread για τα bugs του Insomnia. Γνωρίζει κανείς κάποιο μέσο που να προστατεύει τα cd/dvd από γρατσουνιές???
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Κάτι άσχετο αλλά θέλω να το ρωτήσω γιατί πάντα αναρωτιόμουν και το χω καημό.Γιατί όταν έχεις κοντό μαλλί και κάνεις Headbanging σε πονάει σχεδόν αμέσως το κεφάλι ενώ με μακρύ μαλλί δεν καταλαβαίνεις Χριστό ?
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Το μαλλι με την κινηση του κανει μασαζ στο σκαλπ και παιρνει τον πονο, Επισης, οταν χεις μαλλι και κανεις headbanging, πιο πολλυ σε ενοχλει το μαλλι που μπαινει στο στομα παρα ο πονοκεφαλος. Και ενας τριτος λογος: οι φλωροι κοντομαλληδες δεν ειναι για headbanging. Κανα κωλοκουνημα υπο τους ηχους Βανδη, και πολυ ειναι
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Γτ όταν έχεις μαλλί με μια μικρή κίνηση έχεις effect ενώ με κοντό πρέπει να χτυπηθείς παραπάνω για να νοιώσεις πως κάνεις κάτι. Ψυχολογικός πόνος!
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 True. Οι hardcoreραδες με τα γουλια κουνανε το κεφαλι σαν εμβολα πλοιου πανω κατω.
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ακριβώς εσάς τους 2 περίμενα να απαντήσετε.Κι εγώ κάτι τέτοιο είχα σκεφτεί lucifer αλλά θα είναι και άλλοι παράγοντες λογικά.Πάντως ferongr εγώ έχω πρόβλημα με το μαλλί να μπαίνει στο στόμα χωρίς headbanging.Δεν ξέρω γιατί αλλά όλο στο στόμα μου μπαίνει και μου αφήνει τρίχες.Μια τρίχα δε πρέπει να είχε μείνει στο λαιμό μου για κάτι μέρες επειδή ένοιωθα κάπως περίεργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.