Freakster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ξερεις τι κινητο εχω Freak? Αυτο Ανατρίχιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Τα κανει ολα, κραταει 4 μερες μπαταρια με 1 ωρα ομιλια την ημερα και δεν με νοιαζει αν το χασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=42828 για δες εδω φερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 4 μέρες κραταει και το touch, τα κανει ΟΝΤΩΣ ολα, δλδ τι ολα κανει το δικο σου (π.χ. στελνει μηνυματα; ) και θα τα χασω αν το χασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ο καθενας με τις αναγκες του. Για μουσικη, εχω Ipod και ενα μικρουλι trancend οταν δεν θελω να κουβαλαω μπουγελο. Για φωτο, εχω cybershot στο χαρτοφυλακα-μπαουλο. Και για GPS, εχω Οδηγο πολεως και μια καταπληκτικη ικανοτητα προσανατολισμου PS για αρχισε να μιλας με το touch, και θα δουμε για ποτε μενεις. Εξαλλου, ειναι ΠΑΝΤΟΦΛΑ @1980: Δεν εχω λογαριασμο σε κεινο το site. Δεν με ενδιαφερει εξαλλου η συγκεκριμενη κοινοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 οσο πιο απλο το κινητο τοσο πιο μαχημο βασικα. βασικα σου βρηκα ενα λαπτοπ που μπορει να σε ενδιεφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μπα, νταξ. Μαλλον θα κανω καμμια ταρζανια με τον προμηθευτη μου και θα παρω στη μιση τιμη κανενα απλο Pavilion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Εχει δει κανενας σας live αγωνα απο το supersport.gr(επι πληρωμη); Τι ποιοτητα εχει; Συνδεση εχω την 24αρα της forthnet,δεν νομιζω να εχω προβλημα,ετσι; Ενναλακτικα,υπαρχει καποια αλλη σελιδα με live streaming που να αξιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Το live του Supersport είναι μόνο για εκτός Ελλάδας. Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις το Sopcast - ειδικά για Champions League, συνήθως όλο και κάπου θα βρεις το παιχνίδι που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 οχι παιζει και ελλαδα καποιους αγωνες, π.χ. ολυμπιακο εντος εδρας εχει! παει πακετο, αλλα και ανα ματς με 1+ ευρω. Η ποιοτητα ειναι ιδια με τα βιντεακια στο http://www.uefa.com Στο site τους τα περιγραφει ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Α ναι; δεν το ήξερα αυτό για τον ολυμπιακό... το είχα κοιτάξει κάποτε για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και είδα ότι δεν γινόταν εντός Ελλάδας... πάντως για Champions League σίγουρα θα υπάρχουν και δωρεάν επιλογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Λογικά με sopcast όλο και κάποιο ισπανικό κανάλι δεν θα δείχνει το ματς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Με Sopcast το προβλημα ειναι οτι ή θα εχει χαλια ποιοτητα,ή δεν θα δουλευει ξαφνικα το link κτλ. Ισως βεβαια δεν βρισκω καλα links.. Μολις δοκιμασα ενα δοκιμαστικο κλιπακι απο το supersport,πολυ μετριο το βρηκα..Για 5? που χρεωνουν,περιμενα καλυτερη ποιοτητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=220961 LoooooOOOOOOoooooL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δυστυχώς το κλείδωσαν νωρίς,δεν προλάβαμε να το χαρούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.