Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ο καθενας με τις αναγκες του. Για μουσικη, εχω Ipod και ενα μικρουλι trancend οταν δεν θελω να κουβαλαω μπουγελο. Για φωτο, εχω cybershot στο χαρτοφυλακα-μπαουλο. Και για GPS, εχω Οδηγο πολεως και μια καταπληκτικη ικανοτητα προσανατολισμου

PS για αρχισε να μιλας με το touch, και θα δουμε για ποτε μενεις. Εξαλλου, ειναι ΠΑΝΤΟΦΛΑ :lol:

@1980: Δεν εχω λογαριασμο σε κεινο το site. Δεν με ενδιαφερει εξαλλου η συγκεκριμενη κοινοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει δει κανενας σας live αγωνα απο το supersport.gr(επι πληρωμη); Τι ποιοτητα εχει; Συνδεση εχω την 24αρα της forthnet,δεν νομιζω να εχω προβλημα,ετσι;

Ενναλακτικα,υπαρχει καποια αλλη σελιδα με live streaming που να αξιζει;

• Members

Το live του Supersport είναι μόνο για εκτός Ελλάδας. Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις το Sopcast - ειδικά για Champions League, συνήθως όλο και κάπου θα βρεις το παιχνίδι που θες.

οχι παιζει και ελλαδα καποιους αγωνες, π.χ. ολυμπιακο εντος εδρας εχει!

παει πακετο, αλλα και ανα ματς με 1+ ευρω.

Η ποιοτητα ειναι ιδια με τα βιντεακια στο http://www.uefa.com

Στο site τους τα περιγραφει ολα!

• Members

Α ναι; δεν το ήξερα αυτό για τον ολυμπιακό... το είχα κοιτάξει κάποτε για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και είδα ότι δεν γινόταν εντός Ελλάδας... πάντως για Champions League σίγουρα θα υπάρχουν και δωρεάν επιλογές

Με Sopcast το προβλημα ειναι οτι ή θα εχει χαλια ποιοτητα,ή δεν θα δουλευει ξαφνικα το link κτλ. Ισως βεβαια δεν βρισκω καλα links..

Μολις δοκιμασα ενα δοκιμαστικο κλιπακι απο το supersport,πολυ μετριο το βρηκα..Για 5? που χρεωνουν,περιμενα καλυτερη ποιοτητα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...