Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να του πουλησω θελω ρε. αλλα δεν ενδιαφερετε κανεις. μου στελνει μηνυμα ενας και λεει θελω να μου το δωσεις 600 ευρω. και εχει 1250. 600 να ειναι οι ωρες του και αυτες με ασπιρινη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλα, οτι να'ναι κατάλαβα.

Τι να σου πω μεητ, ισως δε τραβαει επειδη ειναι acer και ακουγονται πολλα με την αξιοπιστια τους :s Προσωπικα δεν εχω ιδέα.

Προσωπικά, με έχει καταστρέψει αυτό το πρόγραμμα. Και πάνω που πάω να το γυρίσω, κάθονται κωλοφάσεις και δε μπορώ τελικά. Πού θα πάει αυτή η δουλειά ρε γμτ; Είπαμε, insomniacs αλλά όχι κι έτσι...

Εγω υποτιθεται θα εκανα μια εργασια αυτη την ωρα, αλλα εχω χαζεψει με το android της google και διαβάζω τις ανακοινώσεις και τα σχολια εδω και ωρα.

Δλδ, πάλι δεν επικεντρώθηκα σε ενα στοχο, τζαμπα η αυπνια, κ.τ.λ.

Στο μπασκετ τι θα ειχε συμβει αν δεν ειχαν αργησει να κανουν το φαουλ οι παικτες του Ολυμπιακου; Με τη Ρεαλ τι θα κανουμε; Ποιος θα με φιλοξενησει να δω τον αγωνα; οεο;

Duh... Another insomniac here. Αν και πιο πολυ δουλευα Boson Netsim παρα επινα (οπως κανω συνηθως).

@Pars Αμα δεν σου βγαινουν οι κωδικες :lol: κανε refactoring (ουγκ). Του χρονου θα εχεις τελειωσει. Η δοκιμασε Programming in pairs με τον εαυτο σου για αυξηση παραγωγικοτητας.

@1980 Linkie για την αγγελια? Δεν με τρομαζουν οι αντιπροσωπιες.

@Freak Google android? Wha? :shock:

@1980

Lol απο τον Μπαμπινιωτη το ξεσηκωσες;

Δε ξερω απο μπασκετ ρε συ, αλλα αν καταλαβα καλα, με το φαουλ, θα βαραγατε μια βολη και μετα θα πηγαιναμε για τριποντο και θα πηγαινε παραταση, σωστα;

-και μετα θα νικαγε ο Παο, ναι, το ειπαμε :P

@feron, duhhhhhhhh, που ζεις μεητ;; :P http://www.engadget.com/2007/11/05/live-coverage-of-googles-android-gphone-mobile-os-announcement

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=220646

αυτο εδω φερον. δεν ξερω για την τιμη αν ειναι καλη.

@φρηκστερ. οχι ρε απο τον σωτηρακοπουλο το ελεγε για την λιβερπουλ και το σκεφτομουν χτες και την αλλη μερα το βλεπω πρωτοσελιδο.

A, το βρηκα. Ξερεις τι κινητο εχω Freak? Αυτο

Θεωρω τις συσκευες πεταμενα λεφτα, και δεν αγοραζω τιποτα πανω απο 70 ευρω.

Edit @ 1980: Καλη τιμη. Αλλα δυστυχως δεν μου κανει, θα παω σε κατι ultra low price, απλα για να αντικαταστησω το παλιο IBM που εχω για επαγγελματικη χρηση (terminal σε switches/routers κλπ)

Θελω κατι που να κραταει 1 ωρα μπαταρια. Εξαλλου οταν κανω δειαλλειμα απο το τρεξιμο και χωνoμαι σε κανα sturmbucks, που να βρισκω μπριζα? (wifi εβαλα καρτουλα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...