Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@members

Υπάρχει μια πλαστική επιφάνεια (στο Πλαισιο νομίζω την είδα) που μπαίνει στο πάτωμα, για αυτή την περίπτωση. Είναι αρκετά φθηνή, αλλά δε ξέρω πόσο θα κρατήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εναλλακτικά της λύσης του Πλαισίου, εγώ προτείνω να πουλήσει την καρέκλα, να ξυρίσει το κεφάλι του και να βάλει μια πορτοκαλί ρόμπα. Έτσι θα αιωρείται και δεν θα γδέρνει το πάτωμα.

Φρηκστερ, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αλλά θα συμφωνήσω με το παρθενοφάγο ζωντανό όσον αφορά τα Samsung. Τα οποία έχουν στάνταρ πολύ κακή αυτονομία μπαταρίας, και φοβάμαι πως και σε δαύτο, το WiFi θα είναι αναξιοποίητο για αυτό το λόγο.

Γιατί δεν κοιτάς αυτό; (Ή από δω μπορεί να σου βγει λίγο φτηνότερο.)

Δεν έχει WiFi μεν (deal breaker?) και στις διαστάσεις είναι ολόιδιο με το Samsung, μόνο πιο χοντρό. (Συν του ότι υπάρχει και στο χρώμα για βρωμόγαυρους like you).

Αλλά μακράν πιο ελαφρύ λειτουργικό που το κάνει καλύτερο για smartphone imo από WM υλοποίηση. Και by far καλύτερη one handed λειτουργία από τα WM.

Μη σε πάρω στο λαιμό μου (για το καλό του λαιμού μου το λέω μιας και με το αυχενικό, θα τον ταλαιπωρήσω). Αλλά εγώ ηρέμησα όταν πούλησα το Jam για το Treo.

εχει κανεις καμια συνταγη για το πως να φτιαξω ροφημα παγωμενης σοκολατας? χρησιμοποιω σοκολατα Cadbury(μην με αναγκασετε να βαλω φωτο του κουτιου διπλα στις κυνηγετικές μου καραμπινες :Ρ )

εχει κανεις καμια συνταγη για το πως να φτιαξω ροφημα παγωμενης σοκολατας?

Εδώ είχα βρει αρκετές ενδιαφέρουσες συνταγές για σοκολάτα. Δεν ξέρω αν έχει και ροφήματα. Κάτι θα βρεις να πιεις πάντως.

Και οι concept photos επιβάλλονται στο παρόν thead :mrgreen:

η καλύτερη κρύα σοκολάτα γίνεται με την μάρκα που είπες (ας μην κάνω ξανα διαφήμιση σε ενα τεχνολογικό φόρουμ σαν αυτο..τσ... ) και με γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family (σ αυτο κάνω άνετα, εχω μετοχές στην εταιρία) ..

Εδώ είχα βρει αρκετές ενδιαφέρουσες συνταγές για σοκολάτα. Δεν ξέρω αν έχει και ροφήματα. Κάτι θα βρεις να πιεις πάντως.

Και οι concept photos επιβάλλονται στο παρόν thead :mrgreen:

As you wish...ετοιμαζονται...:mrgreen:

Edit ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ μολις ειδα το λινκ!!!χαχαχαχαχα

η καλύτερη κρύα σοκολάτα γίνεται με την μάρκα που είπες (ας μην κάνω ξανα διαφήμιση σε ενα τεχνολογικό φόρουμ σαν αυτο..τσ... ) και με γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family (σ αυτο κάνω άνετα, εχω μετοχές στην εταιρία) ..

για πε και την διαδικασια...

Φρου-Φρου, πόσες φορές πρέπει να σου πούμε ότι επιβάλλεται να συνοδεύεται με φωτό το κάθε ποστ, σε αυτό το thread?

Σε παρακαλώ πόσταρε άμεσα μία, που να συνδυάζει γάλα νουνού family, καλοκαιρινό (γ)ντύσιμο κι εσένα.

btw ο αντρεαςλαμόγιο που είναι; κλείστηκε σε άσυλο μετά το triple crown?

οκ, αγαπημένες μου φίλες σήμερα θα φτιάξουμε ωραιότατη κρύα σοκολάτα που ταιριάζει και με την εποχηηηηη....

Τα υλικά που θα χρειαστούμε ειναι:

σοκολατα μαρκας μπιιιιπ

γαλα μαρκας ξαναμπιιιιπ

λιγη ζαχαρη

και παγο

σιρόπι σοκολάτα ή καραμέλα (οτι ειναι πιο φθηνό)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βαζουμε στο μπλέντερ μας (αφου εχουμε βγάλει απο μεσα την κάλτσα που ψάχναμε προχθες και δεν την βρισκαμε) τον πάγο και τον θριμματίζουμε

Κατόπιν προσθέτουμε το γάλα και 2-3 κουταλιές της σούπας σοκολάτα και λίγη ζάχαρη (ανάλογα τα κέφια και τις γευστικές προτιμήσεις)

Χτυπάμε με μανία μεχρι να γίνει το μείγμα μας ομοιογενές

Παιρνουμε ενα μεγάλο γυαλινο ποτήρι (προσοχη οχι το βάζο)

Ριχνουμε στα τοιχωματα σιρόπι και μετα ρίχνουμε την σοκολάτα μας μεσα ..

Βαζουμε και ενα καλαμάκι και το ρόφημα μας ειναι ετοιμοοοο !!!

Καλή απόλαυση!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...