Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακομα και το ονομα σου να βαλεις εχεις δικαιωματα κανονικοτατα σε εγγυηση. Η κατοχη ταυτοτητας, ταυτοπροσωπιας η διαβατηριου συνισταται παντως. ΜΙα που ειπα ταυτοτητα... Ποτε ξεκινανε να βγαζουν τις καινουργιες ταυτοτητες σε μεγεθος πιστωτικης?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ο αδελφός μου ετών 12 παραγγέλνει κάθε δεύτερη βδομάδα δισκάκια στο όνομά του.

Οπότε no worries. ;)

ΥΓ. Ελπίζω αυτό που παρείγγηλες να είναι αναλώσιμο,διαφορετικά ο θεός βοηθός..

Όχι ένα Mp3 player είναι.Έχω ακούσει διάφορα αλλά δεν ξέρω και πολλά.Με τρομάζεις...δεν το έχω παραγγείλει ακόμα,προλαβαίνω να γλιτώσω.:P

Aπ'τη στιγμή που μιλάμε για mp3 έχεις δυο επιλογές:

1) θα το προσέχεις σαν τα μάτια σου (ή μάλλον,περισσότερο απ'τα μάτια σου)

ή

2) να το αγοράσεις απο αλλού

Να ξέρεις οτι αν πάθει κάτι οι πιθανότητες λένε οτι θα σου βγει η πίστη μέχρι να στο αλλάξουν. :rolleyes:

Aπ'τη στιγμή που μιλάμε για mp3 έχεις δυο επιλογές:

1) θα το προσέχεις σαν τα μάτια σου (ή μάλλον,περισσότερο απ'τα μάτια σου)

ή

2) να το αγοράσεις απο αλλού

Να ξέρεις οτι αν πάθει κάτι οι πιθανότητες λένε οτι θα σου βγει η πίστη μέχρι να στο αλλάξουν. :rolleyes:

Ααα αυτό ναι το έχει πάρει τ' αυτί μου και είμαι σχετικά προετοιμασμένος.Εντάξει δεν θα το πετάω και στον τοίχο ελπίζω να αντέξει.:-(Thanks παιδιά κάνω την παραγγελία.Είθε ο chuck norris να με προστατεύει και να κρατάει τα κακά μακρυά μου.

Βασικά εάν χαλάσει(που εύχομαι να μην γίνει) αν είναι μέσα στην εγγύηση δεν νομίζω να αντιμετωπίσω κάποιο μεγάλο πρόβλημα.Δεν ξέρω κι όλας.Έχω ακούσει για ταλαιπωρίες κλπ.Αν τους φωνάξεις όμως κάτι γίνεται..ε ??

ε το θεμα ειναι να μην φτασεις στο σημειο να φωναξεις. αμα ειναι να γινουν τσαταλια τα νευρα σου για ενα κωλομηχανημα καλυτερα παρτο απο αλλου.

Βασικά λάθος το έθεσα...όχι να φωνάξεις..να τους ''αφυπνίσεις'' να τους πεις 2 λογάκια.Για να πω την αλήθεια πρώτη φορά αγοράζω από εκεί και αν δεν έβρισκα αυτό που θέλω στην καλύτερη τιμή δύσκολα θα αγόραζα..αλλά τέλος πάντων.Θα δούμε.Αν μου κάνουν τίποτα περίεργα θα τους πάω τον teza να τους καθαρίσει.:P

Ξυπνάς μια φορά για αντιβίωση κ το ρημάδι ο οργανισμός -τι περίεργο πράμα- συμπεριφέρεται λες κ ξυπνούσες για χρόνια αυτή την ώρα.

Έχω πονόλαιμο - πονοκέφαλο .

Πεθαίνω .

Έλα που πεθαίνεις, υπερβολές! :P Θα περάσει αύριο, αντε μεθαύριο!

Εγω κοιμήθηκα το μεσημέρι για πρώτη φορά εδώ και 5-6 χρόνια και δεν μπορώ να κοιμηθώ τώρα με τίποτα :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...