parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Έχουν χαλάσει σήμερα τα ALT και SHIFT σου ή είναι μόνιμο το πρόβλημα; Εσένα τον μαλλιά λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Τα σιφτ αλτ τα εβγαλε και εβαλε ενα κοκκινο κουμπι που γραφει "Boss" μe αξονικη γραφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Sirina ριξε μια ματια στην υπογραφη του parsifal. Deus ex machina! (κορυφαια εκφραση btw!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Φρικστερ , ωραίο αβαταρ . Παρσιφαλ , με τέτοια κουρτίνα που να διακρίνει το αλτ-σιφτ κλπ όταν γράφει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι μιας και το έφερε η κουβέντα. Ξέρει κανείς τι γράφω σε ένα batch file για να μετονομάσω πολλά αρχεία μαζί και να μπει μπροστά από το καθένα αριθμός? Πχ είναι ---> Ksrthshbsr.jpg trthbrstbnbf.jpg και θέλω να γίνει -----> 1- Ksrthshbsr.jpg 2 - trthbrstbnbf.jpg Το έγραψα εδώ για να μην ανοίγω ολόκληρο topic..και γιατί μου φαίνεται λίγο χλωμό να γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 bulk rename utility. Κάνει τα πάντα. και τα καγκουρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 bulk rename utility. Κάνει τα πάντα.και τα καγκουρώ. ναι αλλά θέλω να το κάνω με .bat για την ποζεριά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Thanx Πασχαλια! Σε batch δε ξερω horsepower, αλλα υπάρχει ενα ωραιο προγραμματακι το οποιο κανει τη δουλεια που θες ανετα, το http://www.download.com/3000-2248_4-10703208.html Edit: Διαγωνισμό κάνουμε Lucifer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Το έγραψα εδώ για να μην ανοίγω ολόκληρο topic..και γιατί μου φαίνεται λίγο χλωμό να γίνεται.. Γίνεται μια χαρά. Και κάν'το θέμα στο κατάλληλο section... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Σήμερα είδα το πιο κουλό όνειρο της ζωής μου. Ήμουν λέει σε έναν φάρο σε μια παραλία.Το κτίριο στην βάση του είχε ένα μικρό δωματιάκι και δίπλα είχε μια τουαλέτα. Ωραία. Και που είναι το κουλό? Μαζί μου στον φάρο ήταν ο Ιησούς Χριστός απο την Ναζαρέτ,ο οποίος καθόταν σε ένα σκαμπό και μου'λεγε οτι βαριέται που ζει,και ένας πράσινος εξωγήινος του οποίου το κεφάλι έμοιαζε με εγκέφαλο,ο οποίος στεκόταν στην τουαλέτα και χτένιζε το τίποτα πάνω στο κεφάλι του μπροστά σ'ένα καθρέφτη XD Τ'απόγευμα πάω σε ψυχίατρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Να μαντέψω. Ο Ιησούς ήταν ο Robert Powell; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ναι. Είχε και σαν guest star τον Anthony Quinn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτήσω κάτι επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω και δεν ξέρω.Όταν παραγγέλνω από e shop(θα παραλάβω αυτά που παρήγγειλα από ένα κατάστημα τους) στο Ονοματεπώνυμο να βάλω το δικό μου(μιας και θα πάω εγώ να τα πάρω) ή καλύτερα να βάλω της μάνας μου μη προκύψει τίποτα επειδή είμαι ανήλικος ξέρω γω ? Είμαι άσχετος μη με κράξετε ! Edit: Ξέχασα επίσης να ρωτήσω..στο πεδίο που συμπληρώνεις ταχυδρομικό κώδικα και αφού έχω επιλέξει τρόπο παραλαβής μου βγάζει μια παύλα.Δεν συμπληρώνω τίποτα εκεί έτσι ? Τ' αφήνω όπως είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ο αδελφός μου ετών 12 παραγγέλνει κάθε δεύτερη βδομάδα δισκάκια στο όνομά του. Οπότε no worries. ΥΓ. Ελπίζω αυτό που παρείγγηλες να είναι αναλώσιμο,διαφορετικά ο θεός βοηθός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Θα δώσεις μετρητά εκεί φαντάζομαι... το δικό σου θα δώσεις και θα πας με ταυτότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.