Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Να ρωτήσω και εγώ κάτι μιας και το έφερε η κουβέντα. Ξέρει κανείς τι γράφω σε ένα batch file για να μετονομάσω πολλά αρχεία μαζί και να μπει μπροστά από το καθένα αριθμός?

Πχ είναι ---> Ksrthshbsr.jpg

trthbrstbnbf.jpg

και θέλω

να γίνει -----> 1- Ksrthshbsr.jpg

2 - trthbrstbnbf.jpg

Το έγραψα εδώ για να μην ανοίγω ολόκληρο topic..και γιατί μου φαίνεται λίγο χλωμό να γίνεται..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanx Πασχαλια! :-)

Σε batch δε ξερω horsepower, αλλα υπάρχει ενα ωραιο προγραμματακι το οποιο κανει τη δουλεια που θες ανετα, το http://www.download.com/3000-2248_4-10703208.html

Edit: Διαγωνισμό κάνουμε Lucifer? :P

Το έγραψα εδώ για να μην ανοίγω ολόκληρο topic..και γιατί μου φαίνεται λίγο χλωμό να γίνεται..

Γίνεται μια χαρά. Και κάν'το θέμα στο κατάλληλο section...

Σήμερα είδα το πιο κουλό όνειρο της ζωής μου. :-)

Ήμουν λέει σε έναν φάρο σε μια παραλία.Το κτίριο στην βάση του είχε ένα μικρό δωματιάκι και δίπλα είχε μια τουαλέτα.

Ωραία.

Και που είναι το κουλό?

Μαζί μου στον φάρο ήταν ο Ιησούς Χριστός απο την Ναζαρέτ,ο οποίος καθόταν σε ένα σκαμπό και μου'λεγε οτι βαριέται που ζει,και ένας πράσινος εξωγήινος του οποίου το κεφάλι έμοιαζε με εγκέφαλο,ο οποίος στεκόταν στην τουαλέτα και χτένιζε το τίποτα πάνω στο κεφάλι του μπροστά σ'ένα καθρέφτη XD

Τ'απόγευμα πάω σε ψυχίατρο. :P

Να ρωτήσω κάτι επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω και δεν ξέρω.Όταν παραγγέλνω από e shop(θα παραλάβω αυτά που παρήγγειλα από ένα κατάστημα τους) στο Ονοματεπώνυμο να βάλω το δικό μου(μιας και θα πάω εγώ να τα πάρω) ή καλύτερα να βάλω της μάνας μου μη προκύψει τίποτα επειδή είμαι ανήλικος ξέρω γω ? Είμαι άσχετος μη με κράξετε ! :P

Edit: Ξέχασα επίσης να ρωτήσω..στο πεδίο που συμπληρώνεις ταχυδρομικό κώδικα και αφού έχω επιλέξει τρόπο παραλαβής μου βγάζει μια παύλα.Δεν συμπληρώνω τίποτα εκεί έτσι ? Τ' αφήνω όπως είναι..

Ο αδελφός μου ετών 12 παραγγέλνει κάθε δεύτερη βδομάδα δισκάκια στο όνομά του.

Οπότε no worries. ;)

ΥΓ. Ελπίζω αυτό που παρείγγηλες να είναι αναλώσιμο,διαφορετικά ο θεός βοηθός..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...