Neurotic_Fest Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Που πρέπει να πάει κάποιος για ν'ακούσει λίγο Hawkwind σε αυτήν την ρημαδοπόλη, όχι motorhead, όχι nightstalker κτλ κτλ κτλ κτλ, κανένας ευσεβής Hawkwind-άκιας αναμεσά μας να με λυτρώσει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ερώτηση προς gamers από έναν παντελώς άσχετο: σε έναν pentium D 2,8, με 1 gb ram, με onboard καρτα γραφικών (motherboard: asus p5gz-mx), μπορώ να παίξω pro evolution 8;;; Θέλω κάρτα γραφικών;;; Αν όχι το 8, καμία παλιότερη έκδοση θα μπορέσω; Είμαι παντελώς άσχετος με pc games, να σκεφτείτε ότι το τελευταίο game που έπαιξα στο pc μου ήταν το fifa 96 (!!!) πριν πολλά πολλά χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Που πρέπει να πάει κάποιος για ν'ακούσει λίγο Hawkwind σε αυτήν την ρημαδοπόλη, όχι motorhead, όχι nightstalker κτλ κτλ κτλ κτλ, κανένας ευσεβής Hawkwind-άκιας αναμεσά μας να με λυτρώσει ; Δεν ξέρω αλλά θα πήγαινα... Αν μάθεις πες μου και μένα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ερώτηση προς gamers από έναν παντελώς άσχετο: σε έναν pentium D 2,8, με 1 gb ram, με onboard καρτα γραφικών (motherboard: asus p5gz-mx), μπορώ να παίξω pro evolution 8;;; Θέλω κάρτα γραφικών;;; Αν όχι το 8, καμία παλιότερη έκδοση θα μπορέσω; Είμαι παντελώς άσχετος με pc games, να σκεφτείτε ότι το τελευταίο game που έπαιξα στο pc μου ήταν το fifa 96 (!!!) πριν πολλά πολλά χρόνια... Φαντάζομαι ότι ήταν στο ίδιο πισι Θα σε απογοητεύσω καθώς έχεις αρκετή ραμ, επεξεργαστη, αλλα μαλλον θα στη χαλασει η καρτα γραφικων. Minimum System Requirements: Windows XP (Windows Vista is not officially supported.) Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent 512 MB RAM DirectX 9.0c video card 64MB Pixel Shader 1.1 (NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card) DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher 6.5GB free disk space 8x DVD-ROM drive Recommended System Requirements: Windows XP Intel Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better 1GB RAM DirectX 9.0c video card 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better) DirectX 9.0c Soundcard DirectX 9.0c or higher Windows USB Gamepad 1280 x 720 resolution Supported Chipsets: NVIDIA - GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 7900, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3 ATI - Radeon x1600, x1800, x1900, x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500 Παρε μια φθηνη καρτουλα να κανεις τη δουλεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Φαντάζομαι ότι ήταν στο ίδιο πισι υπονοείς κάτι για το πισι μου;;; fifa 96 έπαιζα όταν ήμουν ξένοιαστος φοιτητής φυσικοθεραπείας με ατελείωτο ελεύθερο χρόνο (ποιόν μου θυμίζει αυτό, ποιόν μου θυμίζει...), σε έναν πανίσχυρο 486 στα 100 mhz, με 8 mb ram, θηριώδη σκληρό δίσκο 800mb, και cd rom 4x (ήχο και γραφικά δεν θυμάμαι...) Thanx για την βοήθεια, αν και με πλήγωσες βαθιά... Από κάρτες γραφικών δεν ξέρω την τύφλα μου. Έχεις καμία να προτείνεις; (από e-shop θα με βόλευε...). Αν και ίσως είναι καλύτερα να βρώ κανένα παλιό ps2; (ακούω γέλια;;. Παίζει pro στο ps2;;; Έφαγα χοντρό κόλημα τελευταία με ένα τραγουδάκι των locomondo περί pro και άλλων, και θέλω να δω στην πράξη τί εννοεί ο ποιητής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Αν δεν εχεις το ποδοσφαορο στο αιμα σου, δεν ξερω. Εγω προσωπικα, βαριεμαι και μονο στη σκεψη οτι σε συναξη φιλων θα πεσει στο τραπεζι η φραση "Δεν παιζουμε κανα Pro?" την εχω κανει... Καλυτερα ενα διπλο στο Forza Motorsport... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Καλυτερα ενα διπλο στο Forza Motorsport... Ετσι, 360 ftw, ετσι τη βγαζουν οι σημερινοι φοιτητες! Κοίτα συνάδερφε, να σου προτείνω κάρτα και να μην παίξει, φαντάζομαι ότι μετα θα με καταγγείλεις σε πσφ και εεεφ οπότε αρνούμαι κατηγορηματικά. πρεπει επισης να ξερεις αν εχεις pci ex μητρικη κ.τ.λ. Προτείνω λοιπόν να το πάρεις αγκαλια αν σηκωνεται, και να το πας στο eshop point με τη λιστα των requirements που σου δινω να σου βαλουν μια καρτα να ησυχασεις. Το ps2 ειναι καλη λυση και εχει βγει και το προ 2008, αλλα εχε υποψη σου οτι ειναι λιγα τα ψωμια του πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Αν δεν εχεις το ποδοσφαορο στο αιμα σου, δεν ξερω. Εγω προσωπικα, βαριεμαι και μονο στη σκεψη οτι σε συναξη φιλων θα πεσει στο τραπεζι η φραση "Δεν παιζουμε κανα Pro?" την εχω κανει... Καλυτερα ενα διπλο στο Forza Motorsport... Μαζί σου...Forza motorsport και τα μυαλά στα κάγκελα..Το έχω βαρεθεί εδώ και καιρό το Pro..(ίσως είμαι ο μόνος όμως..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ρε σείς ας μου στείλει κάποιος έναν(ή και δυο) Dns server του ΟΤΕ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=137590 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ωραίος..thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Κοίτα συνάδερφε, να σου προτείνω κάρτα και να μην παίξει, φαντάζομαι ότι μετα θα με καταγγείλεις σε πσφ και εεεφ οπότε αρνούμαι κατηγορηματικά. respect. Έχεις ταλέντο. Το μέλλον σου στον κλάδο το προβλέπω λαμπρότατο... Το ps2 ειναι καλη λυση και εχει βγει και το προ 2008, αλλα εχε υποψη σου οτι ειναι λιγα τα ψωμια του πια. με τις απαιτήσεις που έχω εγώ, ένα ps2 βλέπω να με βγάζει καμιά 10-15 χρόνια... thanx anyway... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Το ps2 ειναι καλη λυση και εχει βγει και το προ 2008, αλλα εχε υποψη σου οτι ειναι λιγα τα ψωμια του πια. Λίγα τα ψωμιά του ? Γιατί ? Υπάρχουν πολλά καλά παιχνιδάκια να παίξει κανείς έστω και τώρα με που έχουν βγει οι κονσόλες νέας γενιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μισώ το συνάχι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Λίγα τα ψωμιά του ? Γιατί ? Υπάρχουν πολλά καλά παιχνιδάκια να παίξει κανείς έστω και τώρα με που έχουν βγει οι κονσόλες νέας γενιάς. Εννοω οτι δε θα βγαινουν για πολυ παιχνιδια σε αυτο το συστημα, ή κανω λάθος να το σκεφτομαι αυτο; Σιγουρα εχει τεραστια βιβλιοθηκη παιχνιδιών Μισώ το συνάχι . Don't we all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.