Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τώρα το είδα αυτό...

συνάδελφε, please, πες το μου λίγο αναλυτικά, γιατί πριν λίγες μέρες διαφωνούσαμε με κάποιους πάνω σε αυτό...

θα φας ένα σουβλάκι, με πίτα, με ψητό κοτόπουλο, χωρίς πατάτες, right;

Θα φάω ένα σουβλάκι το οποίο θα αποτελείται απο καλαμάκι κοτόπουλο, τζατζίκι, πίτα, κρεμμύδι, ντομάτα , yeap i will! γιατί τι τρέχει; :fear:

Πωπω κατι ανθρωποι... Αναρωτιεμαι, η σεξουαλικη ζωη τους ειναι ανοστη οπως τα φαγητα που τρωνε :lol:?

Ναι αλλα εσυ εχεις σωσίβιο! (j/k λολ λες και εγω το πενταχρονο δεν εχω):lol:

υ.γ. αν θέλετε μπορείτε να στείλετε ειδικό διαπραγματευτή να προτείνει μια ονομασία σύνθετη που να μην περιλαμβάνει τον όρο "σουβλάκι" (αν δεν εχετε τι αλλο να κανετε δλδ)

Δημοσ.
Έλα ντε, μεσάνυχτα Σαββάτου, τι άλλο να κάνει κανείς.

εγω αν προσεξεις την κανω μετα τις 3 απο το φορουμ καθε σαββατο αρχηγε. αυθεντικο βαμπιρ.

Δημοσ.
εγω αν προσεξεις την κανω μετα τις 3 απο το φορουμ καθε σαββατο αρχηγε. αυθεντικο βαμπιρ.

νταρκ σαν κατευθείαν ε?

Δημοσ.

Μου μάθανε και οι βόρειοι το νταρκ σαν.

Αλλά βέβαια, όλα τα μειωτικά της πρωτεύουσας τα ξέρουν για να μας τη λένε.

Δημοσ.
Θα φάω ένα σουβλάκι το οποίο θα αποτελείται απο καλαμάκι κοτόπουλο, τζατζίκι, πίτα, κρεμμύδι, ντομάτα , yeap i will! γιατί τι τρέχει; :fear:

δεν τρέχει τίποτα, προς θεου...

υ.γ. αν θέλετε μπορείτε να στείλετε ειδικό διαπραγματευτή να προτείνει μια ονομασία σύνθετη που να μην περιλαμβάνει τον όρο "σουβλάκι" (αν δεν εχετε τι αλλο να κανετε δλδ)

αλίμονο... δεν τίθεται θέμα, ας περιλαμβάνει και τον όρο "μακεδονία", no problem... Απλά την ονομασία ήθελα να μάθω...

Δημοσ.
δεν τρέχει τίποτα, προς θεου...

αλίμονο... δεν τίθεται θέμα, ας περιλαμβάνει και τον όρο "μακεδονία", no problem... Απλά την ονομασία ήθελα να μάθω...

j/k m8 :-) Ειχα πετυχει λιγο τη συζητηση σας για το σουβλακι και θυμαμαι οτι ειχαν αναψει τα αιματα και ειχε παιχτει, ban, infraction, etc.

Δημοσ.
νταρκ σαν κατευθείαν ε?

οχι νταρκ σαν. εδω http://www.underworldclub.gr . θα μου βαλει απουσια ο φακινος δυο χρονια σερι παω. νταρκισες και καμενοι σε 40 λεπτα ερχομαι. δεν την παλευω στο νταρκ σαν.

καλο βραδυ σε οποιον διαβαζει. μσν το καναμε παλι.

Δημοσ.

που ρε? σε τετοια κωλομαγαζα παω με κατι νταρκισες. α σορρυ να δεις που τον εχω πετυχει κιολας αργησα αλλα το καταλαβα.

Δημοσ.

Ade, mein liebes Schätzelein,

Ade, ade, ade,

Es m...

Ade, mein liebes Schätzelein,

Ade, ade, ade,

Es muß, es muß geschieden sein

Ade, ade, ade,

Es geht um Deutschlands Gloria,

Gloria, Gloria,

Sieg Heil! Sieg Heil! Viktoria!

Sieg Heil! Viktoria!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...