Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Έλα ντε, μεσάνυχτα Σαββάτου, τι άλλο να κάνει κανείς.
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 τώρα το είδα αυτό...συνάδελφε, please, πες το μου λίγο αναλυτικά, γιατί πριν λίγες μέρες διαφωνούσαμε με κάποιους πάνω σε αυτό... θα φας ένα σουβλάκι, με πίτα, με ψητό κοτόπουλο, χωρίς πατάτες, right; Θα φάω ένα σουβλάκι το οποίο θα αποτελείται απο καλαμάκι κοτόπουλο, τζατζίκι, πίτα, κρεμμύδι, ντομάτα , yeap i will! γιατί τι τρέχει; Πωπω κατι ανθρωποι... Αναρωτιεμαι, η σεξουαλικη ζωη τους ειναι ανοστη οπως τα φαγητα που τρωνε ? Ναι αλλα εσυ εχεις σωσίβιο! (j/k λολ λες και εγω το πενταχρονο δεν εχω) υ.γ. αν θέλετε μπορείτε να στείλετε ειδικό διαπραγματευτή να προτείνει μια ονομασία σύνθετη που να μην περιλαμβάνει τον όρο "σουβλάκι" (αν δεν εχετε τι αλλο να κανετε δλδ)
1980 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Έλα ντε, μεσάνυχτα Σαββάτου, τι άλλο να κάνει κανείς. εγω αν προσεξεις την κανω μετα τις 3 απο το φορουμ καθε σαββατο αρχηγε. αυθεντικο βαμπιρ.
Garnele Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 εγω αν προσεξεις την κανω μετα τις 3 απο το φορουμ καθε σαββατο αρχηγε. αυθεντικο βαμπιρ. νταρκ σαν κατευθείαν ε?
Lucifer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μου μάθανε και οι βόρειοι το νταρκ σαν. Αλλά βέβαια, όλα τα μειωτικά της πρωτεύουσας τα ξέρουν για να μας τη λένε.
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 νταρκ σαν κατευθείαν ε? Αυτο στη Θηβων;;;; τι τρεχει εκει;;; Πειτε ινφοζζζζζ!
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Θα φάω ένα σουβλάκι το οποίο θα αποτελείται απο καλαμάκι κοτόπουλο, τζατζίκι, πίτα, κρεμμύδι, ντομάτα , yeap i will! γιατί τι τρέχει; δεν τρέχει τίποτα, προς θεου... υ.γ. αν θέλετε μπορείτε να στείλετε ειδικό διαπραγματευτή να προτείνει μια ονομασία σύνθετη που να μην περιλαμβάνει τον όρο "σουβλάκι" (αν δεν εχετε τι αλλο να κανετε δλδ) αλίμονο... δεν τίθεται θέμα, ας περιλαμβάνει και τον όρο "μακεδονία", no problem... Απλά την ονομασία ήθελα να μάθω...
Freakster Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 δεν τρέχει τίποτα, προς θεου... αλίμονο... δεν τίθεται θέμα, ας περιλαμβάνει και τον όρο "μακεδονία", no problem... Απλά την ονομασία ήθελα να μάθω... j/k m8 Ειχα πετυχει λιγο τη συζητηση σας για το σουβλακι και θυμαμαι οτι ειχαν αναψει τα αιματα και ειχε παιχτει, ban, infraction, etc.
1980 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 νταρκ σαν κατευθείαν ε? οχι νταρκ σαν. εδω http://www.underworldclub.gr . θα μου βαλει απουσια ο φακινος δυο χρονια σερι παω. νταρκισες και καμενοι σε 40 λεπτα ερχομαι. δεν την παλευω στο νταρκ σαν. καλο βραδυ σε οποιον διαβαζει. μσν το καναμε παλι.
1980 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 τον φακινο? μπαλαντερ ειναι αυτος παει σε πολλα. κανω παρεα με την κοπελα του βασικα.
1980 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 που ρε? σε τετοια κωλομαγαζα παω με κατι νταρκισες. α σορρυ να δεις που τον εχω πετυχει κιολας αργησα αλλα το καταλαβα.
-nick- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Σε κάτι Spook Show του Φακινου ειχα παει κ εγω ...
zazik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ade, mein liebes Schätzelein, Ade, ade, ade, Es m... Ade, mein liebes Schätzelein, Ade, ade, ade, Es muß, es muß geschieden sein Ade, ade, ade, Es geht um Deutschlands Gloria, Gloria, Gloria, Sieg Heil! Sieg Heil! Viktoria! Sieg Heil! Viktoria!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.