Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ε τότε πάω πάσο.Πάντως θυμήθηκα ότι σήμερα μίλησα μ' ένα παιδί για ένα παρόμοιο θέμα,ποια είναι η καλύτερη εποχή(χειμώνας ή καλοκαίρι).Και οι 2 είπαμε χειμώνα μιας και τον χειμώνα και να κάνει κρύο ντύνεσαι και είσαι μια χαρά(εκτός κι αν είσαι Φρού-Φρού) ενώ το καλοκαίρι θα σκάσεις όπως και να χει.Επίσης να προσθέσω ότι η μελαγχολία καλό κάνει που και που(κατά τη γνώμη μου).

;)

ελα ρεεε... άλλη φάση το καλοκαιράκι ... οση ζέστη και να κάνει..

μωρέ καλή είναι η μελαγχολία δεν λέω αλλά δεν μ΄αρέσει να παίζω με τον ψυχαναγκασμό μου... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά για να πω τελείως την αλήθεια,πλέον προτιμώ τον χειμώνα αλλά το καλοκαίρι δεν με χαλάει καθόλου και κάποιες φορές λέω ''Άντε να ρθει το καλοκαιράκι !!''

Πάτρα πάντως δεν υπάρχουν προβλήματα κρύου..4 χρόνια εδώ έχω βρει την υγειά μου, μόνο με ζακέτα κυκλοφορώ-άντε και στο πολύ ψύχος να βάλω και το αντιανεμικό από πάνω..Οποτε γυρνάω Χαλκίδα θυμάμαι τι θα πει χειμώνας..

χμμμ σε ανάλογο δίλλημα στην αρχή ήθελα να κάνω οπωσδήποτε κοριτσάκι, μετά έλεγα έλα μωρέ καλά ειναι και τα αγοράκια γουστάρουν μεχρι να πεθάνουν την μανούλα, ε τώρα σκέφτομαι γερό να΄ναι κι΄οτι να΄ναι ... :P:p:p:p

χμμμ σε ανάλογο δίλλημα στην αρχή ήθελα να κάνω οπωσδήποτε κοριτσάκι, μετά έλεγα έλα μωρέ καλά ειναι και τα αγοράκια γουστάρουν μεχρι να πεθάνουν την μανούλα, ε τώρα σκέφτομαι γερό να΄ναι κι΄οτι να΄ναι ... :P:p:p:p

Μια απ' τα ίδια.:lol:

Edit:Εντάξει πάντως δεν κάνει και πολύ κρύο σήμερα..

οχι δεν κάνει αλλά ΘΑ ΚΑΝΕΙ ...:P

και είναι θέμα χρόνου να φορέσω κάλτσες, φόρμα, φανελάκι, μπλούζα (κι άλλη μπλούζα στα μεγάλα κρύα), διπλό πάπλωμα ΚΑΙ κουβέρτα (στα μεγάλα κρύα επίσης) και φυσικά να ξυπνάω πιασμένη και βραστή και να μην μπορώ με τιποτα να αποχωριστώ το κρεβατάκι μου :-(

α, να θυμηθω να βρώ και τα γάντια με τα κομμένα δαχτυλάκια για την οδηγηση που το τιμόνι είναι προκλητικά παγωμένο το πρωί.. :P

Λολ τελειο αβαταρ, φρου, τωρα το προσεξα, και εγω μαζι σου!

Σηκωθηκα κατα τις 7 σημερα, κουκουλωθηκα με την κουβερτα, εβαλα ενα τσαι να βραζει και με πηρε ο υπνος στην καρεκλα! Απλα ο χειμωνας δε παλευεται! και περναμε και ηπιο χειμωνα, φαντασου :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...