Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πράγματι η διαφορά μεταξύ των "θεμελιωτών του μαρξισμού" και των "μαρξιστών" είναι εύκολα παρεξηγήσιμη...

η ανθρωπολογική θεωρία επεξεργάστηκε πλευρές των σκέψεων του μαρξ, οι οποίες και ενσωματώθηκαν επίσημα σ'αυτήν, ακόμη και από ανθρωπολόγους που δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν μαρξιστές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μη μπαίνεις στο τριπάκι του υβριστή. Άλλο είπα εγώ και αλλού το ανέγαγε το τυπάκος.

Δεν μπαίνω σε κανένα τριπάκι (?!). Είδα ένα θρεντ στο οποίο αναφέρθηκε κάτι που ήθελα να σχολιάσω αλλά δυστυχώς ήταν κλειδωμένο. Έκρινα ότι δεν έπρεπε να μείνει το ζήτημα στο 'ήταν/δεν ήταν ο Μπακούνιν μαρξιστής' εξ ου και το ποστ. No drama!

Άλλο η ιδεολογική συζήτηση και άλλο οι καμμένοι που πλακώνονται με τους οχτρούς.

Ναι αυτό προσπαθώ και εγώ, αφού αναφέρθηκε ο Μαρξ και ο Μπακούνιν, να μην είναι -μονό- στο κοντεξτ οχτρών.

πράγματι η διαφορά μεταξύ των "θεμελιωτών του μαρξισμού" και των "μαρξιστών" είναι εύκολα παρεξηγήσιμη...

η ανθρωπολογική θεωρία επεξεργάστηκε πλευρές των σκέψεων του μαρξ' date=' οι οποίες και ενσωματώθηκαν επίσημα σ'αυτήν, ακόμη και από ανθρωπολόγους που δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν μαρξιστές.[/quote']

καλό ποστ. Στα 3 παίρνεις δώρο.

Το όλο θέμα της νοοτροπίας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού το ανέφερα για τους αναρχικούς και ακροαριστερούς που πλακώνονται με τους ακροδεξιούς (και μεταξύ τους). Οι περισσότεροι απλά σε αυτό το τρυπάκι βρίσκονται.

Καμία αναφορά δεν έκανα στην έχθρα αναρχικών-μαρξιστών και καμία σε "you are with us or against us". Το ότι έπιναν τσάι μαζί, ή τον θαύμαζε ή ο,τιδήποτε άλλο δεν τον κάνει Μαρξιστή. Με αυτή της παράλογη λογική, ο Ηitler ήταν αριστερός...

Καμία αναφορά δεν έκανα στην έχθρα αναρχικών-μαρξιστών και καμία σε "you are with us or against us".

Το σχόλιο ήταν γενικότερο και οχι απάντηση σε εσένα. Δεν υπήρξε χώρος να συζητηθεί περαιτέρω στο θρεντ που ανήκε το σχόλιο επειδή κλειδώθηκε, οπότε τώρα φαίνεται λες και προσπαθώ να δημιουργήσω αντιπαράθεση με εσένα συγκεκριμένα, αλλά δεν κάνω αυτό. Κανω μια γενικότερη παρατήρηση η οποία ελπίζω να αποσαφηνίσει για τον θεωρητικό τρίτο κάτι που θεωρώ σκόπιμο, η τελοσπάντον να προκύψει συζήτηση για το αντικείμενο.

Παίζει μια ψιλοπαρανοϊκή τάση με εσένα, το έχεις παρατηρήσει? Ή φταίω εγώ?

Το ότι έπιναν τσάι μαζί, ή τον θαύμαζε ή ο,τιδήποτε άλλο δεν τον κάνει Μαρξιστή. Με αυτή της παράλογη λογική, ο Ηitler ήταν αριστερός...

Ο Μπακούνιν δεν ήταν μαρξιστής. Ήλπιζα να συζητήσουμε τι ήταν ο Μπακούνιν, όχι τι δεν ήταν.

μου έστειλε ένας π@πάρας τώρα με mail ένα βίντεο με βασανισμούς ζώων...τα νεύρα μου ρε πούστη..τα έχω πάρει άσχημα και δεν ξέρω που να ξεσπάσω:mad::mad::mad::mad:

Το σχόλιο ήταν γενικότερο και οχι απάντηση σε εσένα. Δεν υπήρξε χώρος να συζητηθεί περαιτέρω στο θρεντ που ανήκε το σχόλιο επειδή κλειδώθηκε, οπότε τώρα φαίνεται λες και προσπαθώ να δημιουργήσω αντιπαράθεση με εσένα συγκεκριμένα, αλλά δεν κάνω αυτό. Κανω μια γενικότερη παρατήρηση η οποία ελπίζω να αποσαφηνίσει για τον θεωρητικό τρίτο κάτι που θεωρώ σκόπιμο, η τελοσπάντον να προκύψει συζήτηση για το αντικείμενο.

Παίζει μια ψιλοπαρανοϊκή τάση με εσένα, το έχεις παρατηρήσει? Ή φταίω εγώ?

Ο Μπακούνιν δεν ήταν μαρξιστής. Ήλπιζα να συζητήσουμε τι ήταν ο Μπακούνιν, όχι τι δεν ήταν.

Δε θεώρησα ότι προσπάθησες να δημιουργήσεις αντιπαράθεση. Συζήτηση έκανα και εγώ και απλά θέλησα να είναι ξεκάθαρο.

Πάντως, γενικά, και μια ο γραπτός λόγος δε βοηθάει, έχε υπόψη σου ότι το "Παίζει μια ψιλοπαρανοϊκή τάση με εσένα" δε βοηθάει. Και το λέω εντελώς ήρεμα και χωρίς καμία όρεξη για αντιπαράθεση.

μου έστειλε ένας π@πάρας τώρα με mail ένα βίντεο με βασανισμούς ζώων...τα νεύρα μου ρε πούστη..τα έχω πάρει άσχημα και δεν ξέρω που να ξεσπάσω:mad::mad::mad::mad:

Δοκίμασες να ξεσπάσεις σε αυτόν που το έστειλε; Εγώ νομίζω ότι αυτός που στέλνει κάτι τέτοιο έχει μια σαδιστική τάση εκείνη τη στιγμή, "αηδίασε/τσαντίσου και εσύ να μην είμαι μόνος μου".

Μια παράκληση:

Όσοι γράφετε νέο θέμα στην κατηγορία προγραμματισμός να γράφετε στον τίτλο έστω συνοπτικά και σε παρένθεση την γλώσσα προγραμματισμου εάν πρόκειτε για συγκεκριμένη γλώσσα.

Κάπιοι το τηρούν δεν είναι δύσκολο εγώ που ξέρω μόνο Visual Basic τη να κάνω ένα τόπικ που γράφει:

ligh voh8eia xreiazomai! ( 1 2)

Γιατί κάνει κρύο και ντύνομαι σαν το κρεμμύδι, παρόλαυτα η μύτη και τα πόδια μου είναι 24/7 παγωμένα, γιατί ο καιρός είναι μουντός και μου δημιουργεί μελαγχολία...

Το μόνο που μου αρέσει στον χειμώνα είναι που ανάβω το τζάκι μου και όταν πάω για snowboard.

Aυτά.

Ε τότε πάω πάσο.Πάντως θυμήθηκα ότι σήμερα μίλησα μ' ένα παιδί για ένα παρόμοιο θέμα,ποια είναι η καλύτερη εποχή(χειμώνας ή καλοκαίρι).Και οι 2 είπαμε χειμώνα μιας και τον χειμώνα και να κάνει κρύο ντύνεσαι και είσαι μια χαρά(εκτός κι αν είσαι Φρού-Φρού) ενώ το καλοκαίρι θα σκάσεις όπως και να χει.Επίσης να προσθέσω ότι η μελαγχολία καλό κάνει που και που(κατά τη γνώμη μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...