Neurotic_Fest Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μα γι'αυτό δεν έβαλα το "υλικού", η μέθοδος της μη αφηρημένης κωδικοποιημένης αφαιρέσεως. Το DNA μου με την ΥΕΝΕΔ ποτέ δεν τα πήγαινε καλά άλλωστε, αν εξαιρέσεις μια γιαγιά άσπρο πρόβατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Και πως λέγεται αυτό το αρχείο για να ξέρουμε να το αποφύγουμε, εμείς και οι οικογένειές μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Με παρεξήγησες, μελετάω την θεωρία διαστρωματικής μετακύλισης της σχέσης καταπιεστή-καταπιεζόμενου ενος Πολωνού αντικαθεστωτικού το όνομα του οποίου δεν μπορώ ν'αναφέρω για να προλάβω την δημοσίευση. Περιμένω ένα νεύμα σιωπής και όπως όλες οι απαντήσεις που αναζητούμε απ'την σιωπή έτσι και αυτή ειναι παρεξηγήσιμη γι'αυτό και χρειάζονται επαναλήψεις.Σσσσσσ .... Κυρίες και κύριοι, έχουμε τη τιμή να φιλοξενούμε στις σελίδες μας τον κύριο Γιάννη Μπακογιαννόπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Και πως λέγεται αυτό το αρχείο για να ξέρουμε να το αποφύγουμε, εμείς και οι οικογένειές μας; Psychedelic_[το είδος ακατονόμαστο], χρήση του κλειδιού "mescaline" προτεινόμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ....και όπως τραγουδάνε και οι 1200Mics "Lets all smoke some mescaline" !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamatecuba Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Επίσης fyi (δυστυχώς) πληθαίνουν οι αναφορές ότι το σκανκ είναι καρκινογόνο. γιατί όπως λέει κι ένας φίλος... Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας Έλληνας, ένας Αλβανός... κι ένας σκανκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Γαμώ τις αϋπνίες, γαμώ Εκτός από τα post του Lucifer, τι άλλο νόμιμο μπορεί να με βοηθήσει να κοιμηθώ επιτέλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Διάβασμα για το αναπνευστικό, μόλις άρχισα, δίνω πρωι πρωι. A punky, do me a favor (επειδή πιθανότατα έχεις ψαχτεί), πες μου τι γνώμη έχεις για το παρακάτω; http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=200224 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Γαμώ τις αϋπνίες, γαμώΕκτός από τα post του Lucifer, τι άλλο νόμιμο μπορεί να με βοηθήσει να κοιμηθώ επιτέλους; Θα ήθελα να ευχηθώ στον αγαπητό Punky καλό ύπνο και καλή ξεκούραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 A punky, do me a favor (επειδή πιθανότατα έχεις ψαχτεί), πες μου τι γνώμη έχεις για το παρακάτω; http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=200224 Όοοοχι Samsung. Πέραν της εμφάνισης, ουδέν. Για την κοπέλα του το mirror λοιπόν και μέχρι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Αχχ, τόσο μικρό και με φουλ πληκτρολόγιο που θα βρω; :? Τι έχουμε εναντίον των samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Είναι αλαφρώς καλύτερα από τα LG. Βασικά, εκτός της εμφάνισης (που αρχίζει να επαναλαμβάνεται), τι έχουμε υπέρ τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
members Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 έχετε καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω για να μη γδέρνει η καρέκλα μου που έχει ρόδες το πάτωμα που είναι ξύλινο? έχω ένα χαλάκι λεπτό (αν είναι χοντρό δεν τσουλάει η καρέκλα) αλλά συνέχεια γλιστράει και φεύγει από τη θέση του thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Η εμφάνιση είναι το τελευταίο που κοίταξα σε αυτό το κινητό. Το μέγεθος με απασχόλησε , το wifi, windows mobile για αγαστή συνεργασία με το λατρεμένο outlook και πληκτρολόγιο, για να μη βασανίζομαι με τις touch screen :? Αν υπάρχει κάποιο άλλο που να συγκεντρώνει τα παραπάνω, (sos το μέγεθος, με χαλάει απίστευτα το κινητο να είναι τούβλο, δε το βρίσκω λειτουργικό) , είμαι ανοιχτός σε προτάσεις Πάντως ως τώρα δεν έχω τπτ samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.