Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα γι'αυτό δεν έβαλα το "υλικού", η μέθοδος της μη αφηρημένης κωδικοποιημένης αφαιρέσεως. Το DNA μου με την ΥΕΝΕΔ ποτέ δεν τα πήγαινε καλά άλλωστε, αν εξαιρέσεις μια γιαγιά άσπρο πρόβατο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Με παρεξήγησες, μελετάω την θεωρία διαστρωματικής μετακύλισης της σχέσης καταπιεστή-καταπιεζόμενου ενος Πολωνού αντικαθεστωτικού το όνομα του οποίου δεν μπορώ ν'αναφέρω για να προλάβω την δημοσίευση. Περιμένω ένα νεύμα σιωπής και όπως όλες οι απαντήσεις που αναζητούμε απ'την σιωπή έτσι και αυτή ειναι παρεξηγήσιμη γι'αυτό και χρειάζονται επαναλήψεις.Σσσσσσ ....

Κυρίες και κύριοι, έχουμε τη τιμή να φιλοξενούμε στις σελίδες μας τον κύριο Γιάννη Μπακογιαννόπουλο.

Και πως λέγεται αυτό το αρχείο για να ξέρουμε να το αποφύγουμε, εμείς και οι οικογένειές μας;

Psychedelic_[το είδος ακατονόμαστο], χρήση του κλειδιού "mescaline" προτεινόμενη.

Επίσης fyi (δυστυχώς) πληθαίνουν οι αναφορές ότι το σκανκ είναι καρκινογόνο.

γιατί όπως λέει κι ένας φίλος...

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας Έλληνας, ένας Αλβανός... κι ένας σκανκ...

Διάβασμα για το αναπνευστικό, μόλις άρχισα, δίνω πρωι πρωι.

A punky, do me a favor (επειδή πιθανότατα έχεις ψαχτεί), πες μου τι γνώμη έχεις για το παρακάτω; http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=200224

Γαμώ τις αϋπνίες, γαμώ

Εκτός από τα post του Lucifer, τι άλλο νόμιμο μπορεί να με βοηθήσει να κοιμηθώ επιτέλους;

1941.jpg

Θα ήθελα να ευχηθώ στον αγαπητό Punky καλό ύπνο και καλή ξεκούραση.

A punky, do me a favor (επειδή πιθανότατα έχεις ψαχτεί), πες μου τι γνώμη έχεις για το παρακάτω; http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=200224

Όοοοχι Samsung. Πέραν της εμφάνισης, ουδέν. Για την κοπέλα του το mirror λοιπόν και μέχρι εκεί.

έχετε καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω για να μη γδέρνει η καρέκλα μου που έχει ρόδες το πάτωμα που είναι ξύλινο? έχω ένα χαλάκι λεπτό (αν είναι χοντρό δεν τσουλάει η καρέκλα) αλλά συνέχεια γλιστράει και φεύγει από τη θέση του

thanks

Η εμφάνιση είναι το τελευταίο που κοίταξα σε αυτό το κινητό.

Το μέγεθος με απασχόλησε :P , το wifi, windows mobile για αγαστή συνεργασία με το λατρεμένο outlook και πληκτρολόγιο, για να μη βασανίζομαι με τις touch screen :?

Αν υπάρχει κάποιο άλλο που να συγκεντρώνει τα παραπάνω, (sos το μέγεθος, με χαλάει απίστευτα το κινητο να είναι τούβλο, δε το βρίσκω λειτουργικό) , είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :)

Πάντως ως τώρα δεν έχω τπτ samsung :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...