Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members

Είχα δει κι εγώ κάποτε κάτι επεισόδια... φάση είχε η σειρά. Προβαλλόταν με τον τίτλο "Πρώτη έκδοση" νομίζω.

κάποιο ρόλο έπαιζε ο γάτος του ήρωα, έτσι δεν είναι; Ήταν υποτίθεται ο γάτος ενός δημοσιογράφου που έμενε στο ίδιο διαμέρισμα, μετενσάρκωσή του ή κάτι τέτοιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Ναι η γατα ειναι που κανει ολο το παιχνιδι. Αυτο που γραφεις στο σποιλερ δε το ηξερα. Το ειδες σε επεισοδειο?:X

Ούτε που θυμάμαι αν το είχα δει σε επεισόδιο ή αν "δημιούργησα" εκ των υστέρων την ανάμνηση! :lol:

Ήταν μια εποχή που ήμουν φοιτητής και πήγαινα για ύπνο πάντα μετά τις 4-4.30 τα χαράματα, οπότε καμιά φορά, όταν ξάπλωνα άνοιγα την τηλεόραση και πετύχαινα τη σειρά, που προβαλλόταν κάτι τέτοιες απίθανες ώρες.

(μην περιμένεις, δηλαδή, και καμιά τεράστια αξιοπιστία στις αναμνήσεις μου αυτές...:lol:).

νομίζω πρέπει να ανοίξεις το κουτί σου και να δεις αν έχει ide controller..δες τα καλώδια που φεύγουν από το τροφοδοτικό αν βγάζουν ide βύσμα..δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος μετατροπέας..(βέβαια περίμενε μήπως απαντήσει κάποιος άλλος γιατί δεν είμαι και πολύ σίγουρος)

idespartasmallgl0.th.jpg

Είχα μια συζήτηση την ώρα που τρώγαμε , σχετικά με τον φιλελευθερισμό .

Ο πατέρας μου έλεγε ότι προέρχεται καθαρά από το δημοκρατικό πολίτευμα κ εγώ απαντούσα ότι πλέον έχει χάσει κάθε ταυτότητα κ έχει γίνει μπαλάκι για παντός είδους ιδεολογίες .

Ποιά η αποψή σας σχετικώς ?

Ξερει κανεις, αν σε μητρικη που λεει οτι παιρνει sata δισκο, μπορω εγω να βαλω τον ide που εχω; Υπαρχει κατι σε μετατροπεα;

Νομιζω μονο σε ide controller που μπαινει σε θυρα pci.

edit: Θα εχει βεβαια 1 ή 2 θυρες ide. Τις εχεις ολες γεματες?

Είχα μια συζήτηση την ώρα που τρώγαμε , σχετικά με τον φιλελευθερισμό .

Ο πατέρας μου έλεγε ότι προέρχεται καθαρά από το δημοκρατικό πολίτευμα κ εγώ απαντούσα ότι πλέον έχει χάσει κάθε ταυτότητα κ έχει γίνει μπαλάκι για παντός είδους ιδεολογίες .

Ποιά η αποψή σας σχετικώς ?

Φιλελευθερισμος... Η λεξη σταζει λιπος. Θα πω τη δικια μου γνωμη.

Αν δεν υπαρχει καποιος να σου θεσει τα ορια, πως ξερεις τοτε ποια ειναι τα ορια? Και αν τελικα δεν υπαρχουν ορια, που θα καταληξουμε (γενικα σαν πολιτισμος)?

Κατα τη γνωμη μου ο ορος χρησιμοποιειται παρατυπα, και δεν εχει εφαρμοφη στη συγχρονη κοινωνια οπως διαρθρωνεται αυτη. Και οποιος πει το αντιθετο, εχει μια ουτοπια μες στο μυαλο του για τη ζωη γενικοτερα η προσπαθει να καλυψει δικιες του λαμογιες.

Ο φιλελευθερισμος ειναι ενας ορος που τον πρωτοδιατυπωσαν φιλοσοφοι της δεκαρας, θελοντας να εχουν απηχηση οι ανεφαρμοστες προτασεις που εκαναν. Τις τυλιξαν με το σεντονι του φιλελευθερισμου και εκαναν τις μπουρδες, ιδεολογια.

Νομιζω μονο σε ide controller που μπαινει σε θυρα pci.

edit: Θα εχει βεβαια 1 ή 2 θυρες ide. Τις εχεις ολες γεματες?

Oχι ακομα δεν εχει τπτ πανω η μητρικη. Δεν ηξερα οτι ολες οι μητρικες περιλαμβανουν ide controllers...:X Αρα θα βαλω εκει λογικα το δισκο μου και θα τον αναγνωριζει ως boot device, δε παιζει καποιος περιορισμος ε;

Oχι ακομα δεν εχει τπτ πανω η μητρικη. Δεν ηξερα οτι ολες οι μητρικες περιλαμβανουν ide controllers...:X Αρα θα βαλω εκει λογικα το δισκο μου και θα τον αναγνωριζει ως boot device, δε παιζει καποιος περιορισμος ε;

Για να τον αναγνωρίσει ως boot device πρέπει να το ρυθμίσεις από το bios. Εκτός βέβαια αν δεν έχεις καθόλου sata σκληρό, οπότε και είσαι κομπλέ.

Αρκετές m/b που άρχισαν να κυκλοφορούν εδώ και ελάχιστες εβδομάδες δεν έχουν καθόλου ide κανάλι. Από αυτές μόνο μία της gigabyte και άλλη μια της asus έχουν έρθει προς το παρόν στην Ελλάδα!

μια μικρή παρατήρηση από κλειδωμένο θρεντ. Παρακαλώ αν συζητηθεί να γίνει κόσμια, θα ήταν κρίμα να σβηστούν τα ποστς επειδή τσακωνόμαστε, ίσως είναι χρήσιμα σε κάποιων.

ο Μπακούνιν δεν ήταν μαρξιστής, μάλιστα είχε κάνει ριζική κριτική για τον μαρξισμό πολύ καίρια. πέραν αυτού όμως η συνολική του σκέψη βασίζεται πάνω στον μαρξισμό, προσπαθεί να τον οδηγήσει σε μια άλλη κατεύθυνση αλλά όχι αντιδραστικά, και τέλος όπως λέει ο ίδιος ο Μπακούνιν:

"As far as learning was concerned, Marx was, and still is, incomparably more advanced than I. I knew nothing at that time of political economy, I had not yet rid myself of my metaphysical observations... He called me a sentimental idealist and he was right..."

αυτά τα λέω για να προσπαθήσω να υπενθυμίσω ότι τα πράγματα στην πολιτική δεν είναι 'either you're with us or against us' και ότι το 'κακό αίμα' μεταξύ αναρχοκομμουνιστων και κομμουνιστών δεν βασίζεται τόσο σε θεωρητικές διαφορές αλλά σε αιματηρές συγκρούσεις (βλέπε ισπανικό εμφύλιο) του παρελθόντος και ίσως είναι καλό - για την σύγχρονη αριστερά γενικά - να βλέπει τι την ενώνει και όχι τι την χωρίζει.

Ο Μπακούνιν μπορεί να μην ήταν μαρξιστής, αλλά μαρξιστής δεν ήταν επίσης και ο Μαρξ. Η πολιτική (στο ιστορικό της πλαίσιο) είναι πολύ πιο περίπλοκη από ζητήματα φάσης Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και είναι κρίμα αν είναι να συζητηθεί ο Μπακούνιν να είναι στο επίπεδο του σε πια θύρα μπαίνει στο γηπεδο.

Μη μπαίνεις στο τριπάκι του υβριστή. Άλλο είπα εγώ και αλλού το ανέγαγε το τυπάκος.

Άλλο η ιδεολογική συζήτηση και άλλο οι καμμένοι που πλακώνονται με τους οχτρούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...