Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νεαρέ, να σου ευχηθώ κι εγώ: Χρόνια πολλά* και ενδιαφέροντα**.

*Όχι πολλά γενικώς και αορίστως, όσα εσύ θέλεις

** Οχι ευτυχισμένα. Ενδιαφέροντα. Μπορεί να είναι κι ευτυχισμένα αν θες, μπορεί και όχι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

φχαριστώ παιδιά, αλλά μιας και εγώ δε τα γιορτάζω αλλά τα θρηνώ, ας μη το χέσουμε το τόπικ! ευχαριστώ και πάλι και τα παιδιά που μου ευχήθηκαν και σε άλλα τόπιξ.

παρεμπιπτόντως, σκορπιός slipknot. περίεργη φάση, αλλά σίγουρα πράματα =ρ

http://www.winmodify.net/files.php?info=Vista_Zero_4.0.exe&section=Visualstyles

Για εγκατασταση ριξτε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=164935&highlight=Windows+Colors&page=2

Τhx και παλι Christina, Vago and the rest! :-)

δεν θελω να μπλεξω με καποιο προγραμμα.θελω απλα ενα θεματακι με καταληξη .theme

http://ubuntusatanic.org/installation.php

για το άλλο σου O.S. evil5.gif

ευχαριστω πολυ!αν και προσωρινα ειμαι μονο με Windows XP :mad: γιατι ο φορητος επουληθη:-D και ο καινουριος αναμενεται αυριο...και εκει μαλλον θα μπει fedora.θα δειξει!

Μετα σε κουραζει τη μερα. Το συγκεκριμενο ειναι πολυ ξεκουραστο, ακομα και με δωματιο μες το φως (CRT 19" με καλη φωτεινοτητα)

τα ματια μου τραβανε πολλα ζορια....αφου να φανταστεις παλιοτερα χρησιμοποιουσα ειδικη μασκα ξεκουρασης για τα ματια...απελπισια οι παμπαλαιες quest οθονες...

ρε συ, τι προγραμματακι; Το μονο που θα τρεξεις ειναι αυτο που θα σου δωσει τη δυνατοτητα να τρεξεις theme αρχεια, τπτ αλλο. Τα xp δε δεχονται themes απο μονα τους.

Οταν ξεκλειδωσει το αρχειο δεν τρεχει καποιο πρρογραμμα στο background μονο εχεις αλλαξει theme, κανε ενα κοπο να διαβασεις το λινκ, αφου εκανα ενα κοπο να το ποσταρω.

χμ...φοβομουν το patchaρισμα γι αυτο και δεν μου αρεσε η ιδεα.γενικα,patch σε windows τα μισα δουλευουν..

αλλα διαβασα και το υπολοιπο τοπικ,και εχεις απολυτο δικιο.το δοκιμασα και ειναι φοβερο.ευχαριστω πολυ!

Κορυφαία ατάκα, ατάκα του μήνα ίσως, που άκουσα από τον ταρίφα που με έφερε σπίτι πριν λίγο:

Ο τύπος είναι χοντρός, φαλακρός, αλλά σούπερ φιγουρίνι, με σούπερ γυαλί και σούπερ φανκυ και τρεντυ πουκάμισο, το bluetooth στο αυτί, και μιλάει στο κινητό συνέχεια σε όλη την διαδρομή (κανένα 15λεπτο περίπου), με μόνη διακοπή την στιγμή που μπήκα για να ρωτήσει πού πάμε, και όταν φτάσαμε για να ρωτήσει που σταματάμε. Κάποια στιγμή λέει (σ' αυτόν που μιλούσε στο τηλέφωνο): "αγόρι μου, πρέπει επιτέλους να πάρεις κινητό και bluetooth. Μοντέρνα πράγματα, αγόρι μου, ευρώπη, ευρώπη... Γίνε ευρωπαίος, κωλότουρκε..."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...