Fidelio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 καλό Fidelio !! Ακόμα αναρωτιέμαι αν έχεις καταλάβει οτι ξέρω ποιόι είναι οι νόμοι του Μέρφυ και οτι ίσως έχω και το βιβλίο κάπου στην βιβλιοθήκη μου και οτι οοοολα αυτα ήταν χιουμοράκι !!! (μα καλά τα εμότικονς κανείς δεν τα κοιτάει??? ) ;;; (=φοβερό εμοτικον εκτός απο το , είναι τα δύο best ) οπότε είμαι βέβαιος πλέον οτι ανήκεις στο σοι , ανηψιά του or something .... γιατί υπέπεσα στους νόμους* του να κάνω χιουμορ, όχι οτι θα την γλύτωνα απο τον κανόνα βέβαια - το ηξερα. *"Το λανθάνειν ανθρώπινο , αλλά για να τα κάνεις τελείως θάλασσα χρειάζεσαι και ηλεκτρονικό υπολογιστή. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 *"Το λανθάνειν ανθρώπινο , αλλά για να τα κάνεις τελείως θάλασσα χρειάζεσαι και ηλεκτρονικό υπολογιστή. " Απολύτη αλήθεια, έγραψες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ;;; (=φοβερό εμοτικον εκτός απο το , είναι τα δύο best ) οπότε είμαι βέβαιος πλέον οτι ανήκεις στο σοι , ανηψιά του or something .... γιατί υπέπεσα στους νόμους* του να κάνω χιουμορ, όχι οτι θα την γλύτωνα απο τον κανόνα βέβαια - το ηξερα. *"Το λανθάνειν ανθρώπινο , αλλά για να τα κάνεις τελείως θάλασσα χρειάζεσαι και ηλεκτρονικό υπολογιστή. " LooooOOOOOOOooooL :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Αχμ,εεε [προλαβαίνω την χαπι] λανθάνω σημαίνει διαφεύγω της προσοχής κάποιου, δε σημαίνει κάνω λάθος. Συγγνώμη, δε μπόρεσα να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Σωστός, "σφάλλειν" θα ήταν σωστότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Και φυσικά φυσικά ακολουθεί γενική... Και μια και πιάσαμε τη γραμματική και μια και το βλέπω συχνά εδώ, δεν είναι "όσο αναφορά", ούτε "ως αναφορά" αλλά "όσον αφορά" και μια και στα αρχαία ακολουθούσε δοτική, στα νέα ελληνικά το σωστό είναι "όσον αφορά στο...". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 .."όσον αφορλα στο...". και ως γνωστόν το "λ" επιβάλλεται για να είμαστε 100% σωστοί.. εδιτ:KWSN με αφήνεις ακάλυπτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Άσχετο, αλλά μιας που το ρίξαμε στη φιλολογία, θυμήθηκα το γνωστό (φαντάζομαι) ποιηματάκι: Και μια που τ' αναφέραμεκι αρχή διαλόγου κάναμε, Έχει καπώ τ' αμάξι σου Κι αν έχει, που στηρίζεται; Στο 'να μου νύχι. Όλη η μαγεία όμως είναι όταν το απαγγέλλεις κι όχι όταν το βλέπεις γραμμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Και καλά σου κάνω. Για να καταλάβεις το ύψος της ΄κακίας σου, το έκανα τόσο γρήγορα edit που δεν φαίνεται, αλλά εσύ εκείιιιι να τρέξεις να μου την πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Βρε τον π.. τον Lucifer, που τα βρηκε τα στοιχεια του Κυπριου? Connections to a higher plane maybe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Έχω γενέθλια σήμερα και είναι η μοναδική μέρα που ο Μπαμπάς ξεχνάει την απόπειρα πραξικοπήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το αυτονοητο (χρονια πολλα?) δεν θα το πω. Στοιχηματιζω 120. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Πολύχρονος, σου εύχομαι ειλικρινά υγεία και αγάπη στη ζωή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 εγώ νόμιζα πως είχες την 9/11.... χρόνια πολλά Luci και ότι επιθυμείς (μια Τσέχα ίσως ή μια χρυσή σβάστικα για να την κρεμάσεις στον λαιμό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Και ο Λούσιφερ ζυγός είναι...έτσι να μαστε πολλοί χρόνια πολλά και σου εύχομαι πολλά ban να ρίξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.