1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ρε αψεντι που το θυμηθηκες αυτο το donna martin graduates. μεγαλες στιγμες λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 ρε αψεντι που το θυμηθηκες αυτο το donna martin graduates. μεγαλες στιγμες λεμε. Μου εχει λειψει ο ομνι και σκεφτομουν τι γουστοζικα θα ηταν να κατεβαιναμε με πλακατ εξω απο τον σερβερ του ινσομνια φωναζοντας "let omni in" εκ του αληστου μνημης "Donna martin graduate" (πηγαν να της φανε το πτυχιο της κοπελας....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Όχι δεν μπήκα . Βασίστηκα στην μάρκα που έγραψε . Εσένα όμως , ποιός ο ρόλος που παίζεις στο παρόν φόρουμ κ πετάγεσαι γενικώς κ αορίστως ? Υποθέτω ότι σ'έχουν βάλει σαν επίσημο δοκιμαστή για να δοκιμάζεις το πόσο υπομονή μπορεί να δείξει ο καθένας με τον κάθε .... που βρίσκει μπροστά του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Όχι δεν μπήκα .Βασίστηκα στην μάρκα που έγραψε .Εσένα όμως , ποιός ο ρόλος που παίζεις στο παρόν φόρουμ κ πετάγεσαι γενικώς κ αορίστως ? Υποθέτω ότι σ'έχουν βάλει σαν επίσημο δοκιμαστή για να δοκιμάζεις το πόσο υπομονή μπορεί να δείξει ο καθένας με τον κάθε .... που βρίσκει μπροστά του ? ΄...wtf? .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 νο φακ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 νο φακ !!!! ντεφινετλιε νο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μαντέψτε . Δεν είμαι εγώ που κάνω μπάχαλο το φορουμ εξ'αιτίας αυτού του γεγονότος . Γι'άλλους/ες χτυπάει η καμπάνα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Όχι δεν μπήκα .Βασίστηκα στην μάρκα που έγραψε . Εσένα όμως , ποιός ο ρόλος που παίζεις στο παρόν φόρουμ κ πετάγεσαι γενικώς κ αορίστως ? Υποθέτω ότι σ'έχουν βάλει σαν επίσημο δοκιμαστή για να δοκιμάζεις το πόσο υπομονή μπορεί να δείξει ο καθένας με τον κάθε .... που βρίσκει μπροστά του ? Μάαστα. Ρωτάει κάποιος μια ερώτηση. Ένας άλλος χρήστης απαντάει, δίνοντας και link που επιβεβαιώνει αυτά που λέει. Πετάγεσαι λοιπόν εσύ, χωρίς να μπεις καν στον κόπο να δεις τι στο διάολο έχει γράψει ο άλλος και λες όοοοχι, δεν είναι αυτό. Γενικά και αόριστα, από το Google νομίζω ότι ίσως είναι Philips. Ίσως, δεν ξέρω, νομίζω, έτσι κατάλαβα, διαφωνώ μαζί σου χωρίς να ξέρω κτλ κτλ κτλ. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι, απόλυτα λογικό. Το να μην ξέρεις κάτι, να μην το ψάχνεις και να επιμένεις επειδή 'έχεις την εντύπωση' ότι έτσι είναι, ε είναι κάπως. Και αυτό με εσένα είναι η ... τελίτσες που έγινε συνήθεια. Κατά τα άλλα, σε ευχαριστά για τα καλά σου λόγια. Προφανώς το να με λες εσύ ... τελίτσες, μάλλον με κάνει να χαίρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Επιβεβαιώνει ? Να μη το ψάχνω ? Επιμένω ότι δεν είναι αυτό που λέει ? Νταξ . Όσο για τα άλλα , δεν είμαι εγώ που ασχολούμαι με άτομα που δεν τα πάω καλά . Συμφωνείς ? Εκτός κ αν με έχουν διορίσει επίσημο δοκιμαστή υπομονής ή θέλω ντε κ καλά να κάνω τον άλλον ν'ασχοληθεί με το ζόρι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Επιβεβαιώνει ? Ναι. Να μη το ψάχνω ? Να το ψάξεις. Πίστευε και μη, ερεύνα. Αλλά αν δε σου κάνει το Wikipedia, αν δε σου κάνει που το πόσταρε άλλος χρήστης και θες να το βρεις μόνη σου, κάνε τον κόπο να δεις τι λέει η ίδια η εταιρεία για το θέμα έστω πριν πεταχτείς να πεις τις τελίτσες σου. 1958 Founded as GoldStar 1960's Produces Korea's first radios' date=' TVs, refrigerators, washing machines, and air conditioners 1995 Renamed LG Electronics [/quote'] Πηγή: http://www.lge.com/about/corporate/history.jsp Επιμένω ότι δεν είναι αυτό που λέει ? Νταξ . Όσο για τα άλλα , δεν είμαι εγώ που ασχολούμαι με άτομα που δεν τα πάω καλά . Συμφωνείς ? Εκτός κ αν με έχουν διορίσει επίσημο δοκιμαστή υπομονής ή θέλω ντε κ καλά να κάνω τον άλλον ν'ασχοληθεί με το ζόρι . Πάντως εγώ είδα ότι ασχολήθηκα με αυτά που έγραψες, εσύ ασχολείσαι μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Πόσο μου'χε λείψει η βροχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Πλέον με 300 βρίσκεις φτηνή 22άρα. Ναι το διαπίστωσα πήρα μια 20άρα Samsung 250 έουρος...δεν μιλάω καν άλλη αίσθηση..πριν ήμουν τυφλός απλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Ναι το διαπίστωσα πήρα μια 20άρα Samsung 250 έουρος...δεν μιλάω καν άλλη αίσθηση..πριν ήμουν τυφλός απλά... Μου κακοφαίνεται πάρα πολύ που είχα δώσει Μάρτη 2006, 370 έουρο για 19άρα Philips (ή LG κατ' άλλους ) με DVI-D και ήμουν και ευχαριστημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μου κακοφαίνεται πάρα πολύ που είχα δώσει Μάρτη 2006, 370 έουρο για 19άρα Philips (ή LG κατ' άλλους ) με DVI-D και ήμουν και ευχαριστημένος... εγω που ειχα δωσει 260 εουρος για μνημες που πηγαν 70 τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.